Αγαπημένα Retro Videogames

Επειδή ο παλιός είναι αλλιώς

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 02 Δεκ 2012, 21:10

castlevania circle of the moon έπος.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό Gohan » 05 Δεκ 2012, 11:11

P O W E R S P I K E S.... οσο και αν ακουγεται περιεργο για οσους με ξερουν σαν gamer ηταν το παιχνιδι που ανακαλυψα καθυστερημενα σαν μαθητης στα arcades και εδωσα ενα τσουρμο λεφτα οταν οι συμμαθητες μου επαιζαν virtua striker και tekken. Ακομη και σημερα οταν θελω να χαλαρωσω παιζω ps στο mame. Ηλικιακα θα επρεπε να προσθεσω πολλα διαμαντακια του χθες οπως wonder boy, alex kid, mario, sonic etc αλλα ολο και καποιος αλλος θα βρεθει να τα αναφερει!
Άβαταρ μέλους
Gohan

Δημοσιευσεις : 105

Δημοσίευσηαπό alexthrylos » 05 Δεκ 2012, 16:03

Ρετρό games θα μιλήσω πάλι για nintendo και αυτά που θυμάμαι κυρίως είναι τα Super mario 64, Blast Corps, Zelda και από playstation το crash που το λιώναμε με κάτι ξαδέρφια μου, όπως και το ομώνυμο ραλάκι.
alexthrylos

Δημοσιευσεις : 178

Δημοσίευσηαπό korko » 08 Δεκ 2012, 11:58

στο gameboy έλιωνα θυμάμαι το super mario land 2; 6 coins...πόσες φορές το είχα τερματίσει...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό alexthrylos » 08 Δεκ 2012, 13:51

παιχνιδάρα στο game boy είναι το wario land πολύ τρέλα ο τύπος.
alexthrylos

Δημοσίευσηαπό kessel » 09 Δεκ 2012, 14:22

Μια άλλη σειρά που θυμάμαι να έπαιζα συνέχεια ήταν τα Worms!Αξέχαστη σειρά,αν και το μοναδικό παιχνίδι που δεν μου άρεσε ήταν το Worms 3d,εκεί πιστεύω τα έκαναν μαντάρα!
Άβαταρ μέλους
kessel

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 09 Δεκ 2012, 15:41

Καλά άπειρο λιώσιμο με worms armageddon. Πολύ ωραίο παιχνίδι και τρελό γέλιο με τις φωνές των σκουλικιών. Είχε βγεί και ένα ελληνικό patch αν θυμάμαι καλά που τα έκανε και έβριζαν κιόλας στα Ελληνικά. Εγώ το έχω και στο iphone. Μπορεί να μην έχει τόσες επιλογές όσες το original για pc αλλά συνεχίζει να χαρίζει άφθονες στιγμές γέλιου. Κρίμα που για PC δεν μπορείς να το παίξεις πλέον στα windows vista/7/8.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό retronostalgos » 15 Δεκ 2012, 03:55

κριμα σημερα εχασα μεσα απο τα χερια μου απο παλιο παιχνιδαδικο ολοκαινουργια κουτατη κονσολα super nintedo,game boy camera,και κανα δυο gba games και gb n64,κριμα σαν κειμηλιο θα το ειχα το super nintendo.
Άβαταρ μέλους
retronostalgos

Δημοσιευσεις : 14

Δημοσίευσηαπό lust » 16 Δεκ 2012, 21:22

Απο κοσνολες μονο ενα ν64 ειχα με το pokemon stadium (ατελειωτο καψιμο) μετα στα gameboy/colour/advance απο metroid ολα τα mario land 1 warrio land donkey kong και φυσικα ολα τα ποκεμον μεχρι ruby/sapphire
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lust

Δημοσιευσεις : 110

Δημοσίευσηαπό alexthrylos » 18 Δεκ 2012, 15:33

Donkey kong και διάφορα pokemon σε game boy(άχρωμο αρχικά)
alexthrylos

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Retro

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB