- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 14:53 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Αγαπημένα Retro Videogames
P O W E R S P I K E S.... οσο και αν ακουγεται περιεργο για οσους με ξερουν σαν gamer ηταν το παιχνιδι που ανακαλυψα καθυστερημενα σαν μαθητης στα arcades και εδωσα ενα τσουρμο λεφτα οταν οι συμμαθητες μου επαιζαν virtua striker και tekken. Ακομη και σημερα οταν θελω να χαλαρωσω παιζω ps στο mame. Ηλικιακα θα επρεπε να προσθεσω πολλα διαμαντακια του χθες οπως wonder boy, alex kid, mario, sonic etc αλλα ολο και καποιος αλλος θα βρεθει να τα αναφερει!
-
Gohan - Δημοσιευσεις : 105
Ρετρό games θα μιλήσω πάλι για nintendo και αυτά που θυμάμαι κυρίως είναι τα Super mario 64, Blast Corps, Zelda και από playstation το crash που το λιώναμε με κάτι ξαδέρφια μου, όπως και το ομώνυμο ραλάκι.
- alexthrylos
- Δημοσιευσεις : 178
Καλά άπειρο λιώσιμο με worms armageddon. Πολύ ωραίο παιχνίδι και τρελό γέλιο με τις φωνές των σκουλικιών. Είχε βγεί και ένα ελληνικό patch αν θυμάμαι καλά που τα έκανε και έβριζαν κιόλας στα Ελληνικά. Εγώ το έχω και στο iphone. Μπορεί να μην έχει τόσες επιλογές όσες το original για pc αλλά συνεχίζει να χαρίζει άφθονες στιγμές γέλιου. Κρίμα που για PC δεν μπορείς να το παίξεις πλέον στα windows vista/7/8.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
κριμα σημερα εχασα μεσα απο τα χερια μου απο παλιο παιχνιδαδικο ολοκαινουργια κουτατη κονσολα super nintedo,game boy camera,και κανα δυο gba games και gb n64,κριμα σαν κειμηλιο θα το ειχα το super nintendo.
-
retronostalgos - Δημοσιευσεις : 14
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες