αααα και λιωνουμε buzz στο ps3

Scott_Pilgrim έγραψε:LIONHEART έγραψε:εχω κλείσει 30+ ωρες στο king of amalur ...και παιζω παράλληλα evil dead regeneration στο πρωτο xbox το γελιο με τις ατακες του Ash δεν περιγράφετε....
Hail to the king baby!
G3n3raL86 έγραψε:lust έγραψε:Λεω να παρω το Final Fantasy XIII-2 για ps3 ομως επειδη δεν εχω παιξει κανενα ff για να παιξω το συγκεκριμενο πρεπει να εχω παιξει και καποιο πιο παλιο για να καταλαβω την ιστορια κτλ?
Το συγκεκριμένο ναι, θα πρέπει να παίξεις το ΧΙΙΙ, όπως ακριβώς για το Χ που έχει άμεσο sequel το Χ-2.
Όλα τα υπόλοιπα είναι αυτόνομα (το καθένα έχει διαφορετικό κόσμο, χαρακτήρες, σενάριο, concept γενικα) και δεν χρειάζεται να τα παίξεις με σειρά.
Μην ξεκινήσεις τη σειρά από το 13, γιατί θα τραβάς τα μαλλιά σου. Πιάσε τα 7,8,9 (από το PSN) και 10 (για PS2 ή περιμένεις το HD Remake στο PS3), ενώ αν έχεις DS βρες τα 3 και 4.
Τα 11 και 14 είναι ΜΜΟ τύοπου WoW στο PC.
Κάτι άλλα FF που θα δεις που έχουν υπότιτλο αντί για λατινικό αριθμό είναι spinoff και δεν χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής.
lust έγραψε:G3n3raL86 έγραψε:lust έγραψε:Λεω να παρω το Final Fantasy XIII-2 για ps3 ομως επειδη δεν εχω παιξει κανενα ff για να παιξω το συγκεκριμενο πρεπει να εχω παιξει και καποιο πιο παλιο για να καταλαβω την ιστορια κτλ?
Το συγκεκριμένο ναι, θα πρέπει να παίξεις το ΧΙΙΙ, όπως ακριβώς για το Χ που έχει άμεσο sequel το Χ-2.
Όλα τα υπόλοιπα είναι αυτόνομα (το καθένα έχει διαφορετικό κόσμο, χαρακτήρες, σενάριο, concept γενικα) και δεν χρειάζεται να τα παίξεις με σειρά.
Μην ξεκινήσεις τη σειρά από το 13, γιατί θα τραβάς τα μαλλιά σου. Πιάσε τα 7,8,9 (από το PSN) και 10 (για PS2 ή περιμένεις το HD Remake στο PS3), ενώ αν έχεις DS βρες τα 3 και 4.
Τα 11 και 14 είναι ΜΜΟ τύοπου WoW στο PC.
Κάτι άλλα FF που θα δεις που έχουν υπότιτλο αντί για λατινικό αριθμό είναι spinoff και δεν χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής.
Ωραιος ευχαριστω πολυ επειδη ομως θα μου πεσουν πολλα τα 7-10 και να παρω τα ΧΙΙΙ Χ Χ-2
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες