Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό F33L » 10 Δεκ 2012, 01:57

παιζαμε crysis3, black ops 2, και πλεον το γυρισαμε στα indie games (trine 2), επειδη ξενερωσαμε...

αααα και λιωνουμε buzz στο ps3 :)
Άβαταρ μέλους
F33L

Δημοσιευσεις : 21

Δημοσίευσηαπό ninty » 10 Δεκ 2012, 10:36

τερματισα το assasins creed και περασα στο 2 και λιωνω με τις ωρες υπεροχο παιχνιδι πραγματικα...
Άβαταρ μέλους
ninty

Δημοσιευσεις : 41

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 10 Δεκ 2012, 17:38

Scott_Pilgrim έγραψε:
LIONHEART έγραψε:εχω κλείσει 30+ ωρες στο king of amalur ...και παιζω παράλληλα evil dead regeneration στο πρωτο xbox το γελιο με τις ατακες του Ash δεν περιγράφετε.... :lol:

Hail to the king baby!

ασε πολύ γέλιο!! :lol:
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό kessel » 10 Δεκ 2012, 20:34

WWE 13 και κατά διαστήματα Call of Duty:Black Ops 2.
Άβαταρ μέλους
kessel

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό lust » 10 Δεκ 2012, 21:55

G3n3raL86 έγραψε:
lust έγραψε:Λεω να παρω το Final Fantasy XIII-2 για ps3 ομως επειδη δεν εχω παιξει κανενα ff για να παιξω το συγκεκριμενο πρεπει να εχω παιξει και καποιο πιο παλιο για να καταλαβω την ιστορια κτλ?

Το συγκεκριμένο ναι, θα πρέπει να παίξεις το ΧΙΙΙ, όπως ακριβώς για το Χ που έχει άμεσο sequel το Χ-2.

Όλα τα υπόλοιπα είναι αυτόνομα (το καθένα έχει διαφορετικό κόσμο, χαρακτήρες, σενάριο, concept γενικα) και δεν χρειάζεται να τα παίξεις με σειρά.

Μην ξεκινήσεις τη σειρά από το 13, γιατί θα τραβάς τα μαλλιά σου. Πιάσε τα 7,8,9 (από το PSN) και 10 (για PS2 ή περιμένεις το HD Remake στο PS3), ενώ αν έχεις DS βρες τα 3 και 4.

Τα 11 και 14 είναι ΜΜΟ τύοπου WoW στο PC.

Κάτι άλλα FF που θα δεις που έχουν υπότιτλο αντί για λατινικό αριθμό είναι spinoff και δεν χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής.

Ωραιος ευχαριστω πολυ επειδη ομως θα μου πεσουν πολλα τα 7-10 και να παρω τα ΧΙΙΙ Χ Χ-2
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lust

Δημοσιευσεις : 110

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 10 Δεκ 2012, 22:20

lust έγραψε:
G3n3raL86 έγραψε:
lust έγραψε:Λεω να παρω το Final Fantasy XIII-2 για ps3 ομως επειδη δεν εχω παιξει κανενα ff για να παιξω το συγκεκριμενο πρεπει να εχω παιξει και καποιο πιο παλιο για να καταλαβω την ιστορια κτλ?

Το συγκεκριμένο ναι, θα πρέπει να παίξεις το ΧΙΙΙ, όπως ακριβώς για το Χ που έχει άμεσο sequel το Χ-2.

Όλα τα υπόλοιπα είναι αυτόνομα (το καθένα έχει διαφορετικό κόσμο, χαρακτήρες, σενάριο, concept γενικα) και δεν χρειάζεται να τα παίξεις με σειρά.

Μην ξεκινήσεις τη σειρά από το 13, γιατί θα τραβάς τα μαλλιά σου. Πιάσε τα 7,8,9 (από το PSN) και 10 (για PS2 ή περιμένεις το HD Remake στο PS3), ενώ αν έχεις DS βρες τα 3 και 4.

Τα 11 και 14 είναι ΜΜΟ τύοπου WoW στο PC.

Κάτι άλλα FF που θα δεις που έχουν υπότιτλο αντί για λατινικό αριθμό είναι spinoff και δεν χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής.

Ωραιος ευχαριστω πολυ επειδη ομως θα μου πεσουν πολλα τα 7-10 και να παρω τα ΧΙΙΙ Χ Χ-2

Απλά το ΧΙΙΙ είναι πολύ χλιαρό μπροστά στα προηγούμενα, να ξέρεις.
Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

Δημοσίευσηαπό evergrey » 11 Δεκ 2012, 00:31

Εκλεισα ενα 30ωρο με το Red Dead Redemption,και ακομα να το "τερματισω"!Αυριο λογικα θα αρχισω το Sleeping Dogs.Το τσιμπησα σε καλουτσικη τιμη στο PSN.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 12 Δεκ 2012, 00:28

Να ξεκινησω το Far Cry 2 (PS3) ή το Castlevania (PS3); Εσεις τι προτείνετε;
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό evergrey » 12 Δεκ 2012, 02:23

Castlevania με κλειστα τα ματια!
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό whraziel » 12 Δεκ 2012, 12:24

aloha και απο εμένα !!

μετα απο προτροπή αποφάσισα να γράψω με τι ασχολούμαι και εγω αυτή την περίοδο !!

dead space extraction (μονος μου , τα Σαββατα το βράδυ )

και LBP , RAYMAN , SHREK κτλ με την κοράκλα μου η οποία θα ξεπεράσει τον πατέρα της σε λίγο καιρό !!
Άβαταρ μέλους
whraziel

Δημοσιευσεις : 62

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB