News: Wii U

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό ichigo13 » 26 Νοέμ 2015, 15:41

Μέσα σε αυτές και η Κύπρος

P.S. Ουπς, sorry για το double post
Άβαταρ μέλους
ichigo13

Δημοσιευσεις : 123

Δημοσίευσηαπό darksouls » 22 Δεκ 2015, 12:08

Καλησπερα
Προσφατος κατοχος ενος wii u κ ειμαι κατενθουσιασμενος με την κονσολιτσα.να ξεκαθαρισω πως δεν ειμαι gamer..
Εχω ομως μερικες ερωτησεις κ θα ηθελα βοηθεια:
1.εχω την basic εκδοση κ θελω να συνδεσω σκληρο δισκο ομως δεν ξερω ποιος ειναι καταλληλος.διαβασα κατι για Y cable η με εξωτερικο ρευμα που ειναι πανακριβοι.εχετε να προτεινετε κατι?
2.στο eshop,δεχεται εκτος πιστωτικης κ χρεωστικες καρτες?ειναι ασφαλες η να χρησιμοποιω μια με οριακο υπολοιπο?
3.η κατασταση στην ελλαδα ειναι χαλια μετα τη ληξη συνεργασιας με τη nortec.εχετε να προτεινετε καποιο εγκυρο εξωτερικο site για αγορες-προτιμω τα physical copies κ οσο μπορω θα τα παιρνω ετσι..
Αυτα προς το παρον κ ευχαριστω εκ των προτερων οσους θελησουν να βοηθησουν!!
Άβαταρ μέλους
darksouls

Δημοσιευσεις : 4

Δημοσίευσηαπό Volga » 22 Δεκ 2015, 23:45

darksouls έγραψε:Καλησπερα
Προσφατος κατοχος ενος wii u κ ειμαι κατενθουσιασμενος με την κονσολιτσα.να ξεκαθαρισω πως δεν ειμαι gamer..
Εχω ομως μερικες ερωτησεις κ θα ηθελα βοηθεια:
1.εχω την basic εκδοση κ θελω να συνδεσω σκληρο δισκο ομως δεν ξερω ποιος ειναι καταλληλος.διαβασα κατι για Y cable η με εξωτερικο ρευμα που ειναι πανακριβοι.εχετε να προτεινετε κατι?
2.στο eshop,δεχεται εκτος πιστωτικης κ χρεωστικες καρτες?ειναι ασφαλες η να χρησιμοποιω μια με οριακο υπολοιπο?
3.η κατασταση στην ελλαδα ειναι χαλια μετα τη ληξη συνεργασιας με τη nortec.εχετε να προτεινετε καποιο εγκυρο εξωτερικο site για αγορες-προτιμω τα physical copies κ οσο μπορω θα τα παιρνω ετσι..
Αυτα προς το παρον κ ευχαριστω εκ των προτερων οσους θελησουν να βοηθησουν!!

Καλησπέρα, καλορίζικο και καλό gaming!!!!

λοιπόν..
1. καλά έκανες και πήρες την Basic εκδοση. Οι σκληροί με εξωτερικό ρεύμα είναι φθηνότεροι από τους άλλους. Πάρε όποιον βρεις αρκεί να έχει εξωτερική τροφοδοσία!
2. Ναι δεχεται χρεωστική. Εγώ έτσι ψωνίζω.
3. Δεν ξέρω τι παίζει πλέον με τα capital control (έχω καιρό να ψωνίσω) αλλά από αυτά που έχω ψωνίσει και είμαι ευχαριστημένος είναι τα παρακάτω
www.zavvi.com, www.blahdvd.com.

Γενικά όμως στην Ελλάδα θα βρείς μεγάλες προσφορές πλέον. Επίσης το οτι η Nortec έκλεισε δεν λέει απολύτως τίποτα...

Τα προϊόντα Nintendo θα συνεχίσουν να πωλούνται κανονικά στα ράφια, αυτό που θα χαθεί είναι το Promotion, το οποίο για να λέμε και του στραβού το δίκιο τα video games είναι ένας κλάδος που δεν μπορεί ένα καλό παιχνίδι να μην προχωρήσει. Δεν θέλει διαφήμιση ένα Super Mario για να κάνει πωλήσεις...
Άβαταρ μέλους
Volga

Δημοσιευσεις : 174

Δημοσίευσηαπό darksouls » 23 Δεκ 2015, 07:18

Φιλε volga ευχαριστω για τις πληροφοριες!
Οποιονδηποτε σκληρο,ανεξαρτητου εταιρειας?γιατι φοβαμαι μηπως κ δεν ειναι συμβατος..
Ειμαι απο επαρχια φιλος οποτε περα απο κανα 2 γνωστες αλυσιδες καταστηματων,δεν εχω αλλες επιλογες.κ παρατηρησα οτι δεν σου δινουν κ πολλες επιλογες..πχ το xenoblade x μονο στα public,το δε donkey kong ουτε κατα διανοια στα περισσοτερα ελληνικα καταστηματα!
Άβαταρ μέλους
darksouls

Δημοσίευσηαπό Volga » 23 Δεκ 2015, 12:07

Εγώ έχω πάνω έναν Maxtor 750GB (αρχαίο). Έχω περάσει και Toshiba 500GB και ηταν μια χαρά. Δεν νομίζω οτι υπάρχει κάποιος περιορισμός σε μάρκα. Οποιοσδήποτε κάνει. Δεν έχω ακούσει κάτι...
Αν θα χτύπαγα τώρα κάτι θα ήταν αυτό: https://www.skroutz.gr/s/390811/Verbatim-Store-n-Save-SuperSpeed-USB-3-0-2TB.html

(νομίζω άλλωστε οτι ετσι κι αλλιώς μέχρι 2Τ σηκώνει το σύστημα).
Άβαταρ μέλους
Volga

Δημοσίευσηαπό rOOt » 23 Δεκ 2015, 13:39

Και εγώ τότε που είχα WIIU,έναν αρχαίο Seagate με εξωτερική τροφοδοσία είχα πάνω και έπαιζε απροβλημάτιστα.Πάρε όποιοσου γυαλίσει το μάτι και θα είσαι κομπλέ.Καλοπαίχνιδη!
Άβαταρ μέλους
rOOt

Δημοσιευσεις : 13

Wii U

Δημοσίευσηαπό rovgio » 27 Δεκ 2015, 14:38

Καλησπερα παιδες και χρονια πολλα! Με χει δελεασει αυτο το πακετο και θα ηθελα τη γνωμη σας. https://www.germanos.gr/product/nintendo-wii-u-super-smash-brawl-new-super-mario-bros-new-super-luigi-amiibo/20304170/
rovgio

Δημοσιευσεις : 5

Δημοσίευσηαπό darksouls » 27 Δεκ 2015, 17:23

Χρονια πολλα φιλε rogvio!κ εγω αυτο το πακετακι πηρα.τα mario bros u,κλασσικα παιχνιδια mario κ το smash,αν κ δεν το ειχα σε καθολου εκτιμηση,τελευταια εφαγα χοντρο κολλημα!υποψην πως πρεπει να συνδεσεις κατευθειαν σκληρο δισκο γιατι το τελευταιο εχει 3 γιγα update κ δεν το χωραει η μνημη του wii u!!
Αν εισαι φιλος της nintendo,παρτο χωρις δισταγμο!φθηνη προσφορα,το off tv ολα τα λεφτα,χτυπα κ ενα mario kart 8 + bayonetta 2 οπως εκανα εγω κ καλο λιωσιμο!!
Το μονο αρνητικο εκτος της μνημης ειναι η φορτιση του gamepad που δεν κραταει πολυ-αν εχεις πριζα κοντα κανενα προβλημα!!
Άβαταρ μέλους
darksouls

Δημοσίευσηαπό rOOt » 27 Δεκ 2015, 17:26

Έτσι κι αλλιώς δε νομίζω να κυκλοφορούν πολλά bundles πλέον στην Ελλάδα,οπότε το τσιμπάς χωρίς δεύτερη σκέψη.Απλά φρόντισε όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω να πάρεις εξωτ.σκληρό κάποια στιγμή.
Άβαταρ μέλους
rOOt

Δημοσιευσεις : 13

Δημοσίευσηαπό Volga » 27 Δεκ 2015, 17:27

Ε στην τιμή αυτή μπόμπα είναι :P

Πάντως συμφωνώ το μεγαλύτερο πρόβλημα τού WiiU είναι η φόρτιση στο gamepad... Πράκτικά σχεδόν το έχεις μονιμα με καλώδιο...
Άβαταρ μέλους
Volga

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Bing [Bot] και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB