News: Wii U

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό vonzuchter » 18 Ιουν 2015, 15:41

nkav64 έγραψε:Wii U, η κονσόλα που κανείς δεν θέλει να αγοράσει, αλλά όλοι θέλουν να λιώσουν με τα παιχνίδια της.

Ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια φορα ειναι που συμβαινει αυτο.... Εχει συμβει με πολλες κονσολες στο παρελθον. Αντε να βγει και το ζελντα το οποιο θα ειναι ο επιθανατιος ρογχος της κονσολας. Το κυκνειο ασμα. Και παμε για αλλα...
Άβαταρ μέλους
vonzuchter

Δημοσιευσεις : 221

Δημοσίευσηαπό gamelover » 18 Ιουν 2015, 17:21

Θα συμφωνήσω με τον νικήτα,και ένας απο αυτούς είμαι και εγώ θέλω τα παιχνίδια αλλά όχι την κονσόλα...που κανονικά μπορώ να πω ότι επειδή δεν είχα το wii θα έπρεπε να πάρω το wii u αλλά και πάλι δεν το κάνω για αρκετούς λόγους.Ο ένας είναι τα χρήματα,2 η παρέα(δεν υπάρχουν άτομα γύρω μου που να ασχολούνται με videogames) 3oν χρόνος.Επέλεξα το 3ds ώς αγορά και έτσι δεν μπορώ να έχω 2 κονσόλες,ήδη το ps3 κάθεται.Απλά λόγω του ψηφιακού πλέον που έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας μάλλον θα αγοράσω στην επόμενη της κονσόλα ψηφιακά κάποιους τίτλος του wii u ή του wii(που θα τους έχουν κάνει και ένα HD remaster.Kανα galaxy δλδ.
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό Volga » 19 Ιουν 2015, 18:18

commenter έγραψε:Φίλε Volga αν σκότωσε το Wii U, τότε τι να πούμε για το Vita που κατέληξε να είναι indie machine...

Τι να πούμε; Τα ίδια. Την επικαιρότητα σχολιάζω δεν κρίνω αν ο Χ είναι καλύτερος από τον άλλον. Απλά οταν βλέπω κάτι το λέω.

Η Nintendo έκανε για το 2015-2016 τον χειρότερο προγραμματισμό software στην ιστορία των Video Games.
Άβαταρ μέλους
Volga

Δημοσιευσεις : 174

Δημοσίευσηαπό Volga » 19 Ιουν 2015, 18:19

nkav64 έγραψε:Wii U, η κονσόλα που κανείς δεν θέλει να αγοράσει, αλλά όλοι θέλουν να λιώσουν με τα παιχνίδια της.

Τα παιχνίδια που έχει ως τώρα το WiiU είναι απίστευτα. Δεν ξέρω τι να πρωτοπαίξω πραγματικά. Δεν κρίνω το τι έχει το WiiU ως τώρα αλλά το τι παρουσίασε για τη χρονιά που τρέχει.

Δεν είμαι της άποψης οτι «ποπο τι θα παίξω;» κλπ... ξαναλέω.. δεν ξέρω τι να πρώτοπαίξω, άλλο αυτό όμως και αλλό το οτι για όλη τη νεα gaming χρονιά μου παρουσίασε τίτλους που έχουν βγει σε άλλες χώρες 1 χρόνο τώρα, ή τίτλους που ήδη έχει παρουσιάσει ή ενημερώσει οτι θα βγούν, από την περσινή E3.

Το άλλο που δεν σχολιάστηκε και που εξίσου είναι τραγικό είναι οτι το Zelda θα εμφανιστεί πρακτικά μαζί με το τέλος του WiiU. Τι σημαίνει αυτό;

Οτι πάλι θα έχει γραφικά ξεπερασμένα και οτι ο κόσμος θα προτιμήσει τίτλους για την νέα κονσόλα...

Πρέπει κάποια στιγμή η Nintendo να καταλάβει οτι Σκοτώνει τα Franchises της. Το Zelda του N64, του Snes, του NES δεν βγήκαν ως το κύκνειο άσμα της κονσόλας αλλά στη μέση της ζωής τους κάνοντας τον κόσμο να του πέφτει το σαγόνι.

Να θέσω ένα παράδειγμα. Σκεφτείτε τι πωλήσεις έκανε το Skyward Sword και βάλτε λίγο το μυαλό να σκεφτείτε τι πωλήσεις θα έκανε (μαζί με την κονσόλα) αν έβγαινε στον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας με τα ίδια γραφικά.

Φυσικά δεν εννοώ να παει το νεο Zelda στο NX γιατί θα είναι τραγικό επειδή έχει φτιαχτεί για WiiU με αποτέλεσμα να μην ικανοποιεί ούτε το 30-40% της δύναμης της επόμενης κονσόλας.

Η Nintendo και η κάθε Nintendo ΟΦΕΙΛΕΙ να έχει στο πρώτο εξάμηνο κυκλοφορίας κονσόλας 2-3 ΑΑΑ τίτλους.
Τελευταία επεξεργασία από Volga και 19 Ιουν 2015, 18:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
Volga

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 19 Ιουν 2015, 18:23

Βασικα Volga, και τώρα που έχει καταλαγιάσει το σοκ/ξενερά κλπ, αν προσέξεις, ότι παρουσίασε η Nintendo για το WiiU είναι ποιοτικό και θα είναι διαθέσιμο -α π ο κ λ ε ι σ τ ι κ α- στο WiiU στο άμεσο μέλλον.

Συγκριτικά δλδ, ίσως και να έδειξε πιο πολύ ουσία από MS k SONY. Απλα δεν μας εξέπληξε και δεν μας ενθουσίασε.
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσιευσεις : 258

Δημοσίευσηαπό Volga » 19 Ιουν 2015, 18:35

GooDShiveR έγραψε:Βασικα Volga, και τώρα που έχει καταλαγιάσει το σοκ/ξενερά κλπ, αν προσέξεις, ότι παρουσίασε η Nintendo για το WiiU είναι ποιοτικό και θα είναι διαθέσιμο -α π ο κ λ ε ι σ τ ι κ α- στο WiiU στο άμεσο μέλλον.

Συγκριτικά δλδ, ίσως και να έδειξε πιο πολύ ουσία από MS k SONY. Απλα δεν μας εξέπληξε και δεν μας ενθουσίασε.

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω στο ΕΠΑΚΡΟ.

Είμαι ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ οπαδός του Starfox και το συγκεκριμένο Starfox ήταν έκδοση του Wii η οποία έγινε upscale, καθάρισε τα texture και μας το μόστραρε. Κόβω το κεφάλι μου γι αυτό που σου λέω.

Στο τι αλλο μας παρουσίασε θα ήθελα να μου τα απαριθμίσεις.
Άβαταρ μέλους
Volga

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 19 Ιουν 2015, 18:46

Δεν μπορω να ξερω αν οντως ισχυει αυτο π λες. Αλλα κ παλι, απο ποτε εμεις οι Nintendo fans κρίνουμε ενα nintendo game απο τα γραφικά? (Κ εγω ειμαι μαζι με αυτους που το κραζουν αλλα κυριως για το φτωχο gameplay που έδειξαν κ μετα για τα γραφικα)

Ακομα και αυτα τα λιγα που παρουσιασε (παρουσιασε όχι αποκαλυψε, τα ξεραμε δλδ ...) δε νομιζω οτι υστερουν σε κατι για τις κατηγοριες τους respectively.
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσιευσεις : 258

Δημοσίευσηαπό Volga » 19 Ιουν 2015, 19:03

GooDShiveR έγραψε:Δεν μπορω να ξερω αν οντως ισχυει αυτο π λες. Αλλα κ παλι, απο ποτε εμεις οι Nintendo fans κρίνουμε ενα nintendo game απο τα γραφικά? (Κ εγω ειμαι μαζι με αυτους που το κραζουν αλλα κυριως για το φτωχο gameplay που έδειξαν κ μετα για τα γραφικα)

Ακομα και αυτα τα λιγα που παρουσιασε (παρουσιασε όχι αποκαλυψε, τα ξεραμε δλδ ...) δε νομιζω οτι υστερουν σε κατι για τις κατηγοριες τους respectively.

Προς θεού! Δεν κρίνω gameplay. Και σαν του SNES να το έχουν αφήσει υπέροχο θα είναι. Άλλωστε μέσα από ενα video μονο γραφικά μπορείς να κρίνεις, τι άλλο!

Απλά χαραμίζει το χρόνο της σε ανούσια project.

Άλλο παράδειγμα.. Super Mario Tennis

Αντί λοιπον να κάτσει να φτιάξει ένα Mario Tennis, ας μου χαλούσε όοολο αυτό το Budget να μου "γυαλίσει" το Starfox.

Πάντως να ξέρεις οτι ο τίτλος είναι περασμένης γενιάς. Είναι ένα HD Remake. Απλά ποτέ δεν είδαμε τον αρχικό. Δεν χρειάζεται να ξέρεις από προγραμματισμό ή γραφιστική. Εμπιστέψου τα μάτια σου. Κοίτα ξανα το trailer και δες μηχανισμούς και τρόπο ξεδίπλωσης του περιβάλλοντος. Και συγκρινέ το με ένα τίτλο του Wii. Αν θες για να καταλάβεις περισσότερα, δες πχ το Ace Combat του PS3 , όπου είναι κατώτερο σε κάρτα γραφικών και μνήμη από ένα WiiU. Δες λεπτομέρειες περιβάλλοντος.

Αυτά..
Άβαταρ μέλους
Volga

Δημοσίευσηαπό 3nws1th5 » 19 Ιουν 2015, 19:39

Θα δούμε όταν έρθει το τελικό αποτέλεσμα..
In NINTENDO we trust.
Everyone's a critic without knowledge..
Άβαταρ μέλους
3nws1th5

Δημοσιευσεις : 210

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 19 Ιουν 2015, 23:00

Ένα βασικό που δεν θα πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι η Nintendo μόλις κυκλοφόρησε το Splatoon που όπως φαίνεται πάει πολύ καλά και θα αποτελέσει το hit του καλοκαιριού. Από την άλλη, την επόμενη Παρασκευή κυκλοφορεί το Yoshi's Yooly World που είναι τόσο καλό που θα κάνει πολλούς να ξεχάσουν το Yoshi's Island του Game Boy Advance. Οι άλλοι δύο, τι αντίστοιχο έχουν να επιδείξουν για το καλοκαίρι;

Προσωπικά αυτό που με χαλάει είναι το φθινόπωρο που είναι σχεδόν νεκρή περίοδος και βεβαίως το γεγονός ότι το Starfoχ, με βάση τα όσα έχουμε δει ως τώρα δεν είναι new gen τίτλος. Ας έβγαζαν τουλάχιστον πακέτο Starfox N64, Starfox Command και Starfox Zero να γουστάρουμε περισσότερο.

Τέλος, λογικά ένας ακόμα λόγος που το Zelda πήγε πιο πέρα δεν είναι μόνο το τεχνικό κομμάτι αλλά και το ότι η Nintendo ήθελε να ολοκληρώσει την κυκλοφορία του Xenoblade. Δεν είναι δυνατό να συμπέσουν αυτά τα δύο θηρία.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB