nkav64 έγραψε:Wii U, η κονσόλα που κανείς δεν θέλει να αγοράσει, αλλά όλοι θέλουν να λιώσουν με τα παιχνίδια της.
Τα παιχνίδια που έχει ως τώρα το WiiU είναι απίστευτα. Δεν ξέρω τι να πρωτοπαίξω πραγματικά. Δεν κρίνω το τι έχει το WiiU ως τώρα αλλά το τι παρουσίασε για τη χρονιά που τρέχει.
Δεν είμαι της άποψης οτι «ποπο τι θα παίξω;» κλπ... ξαναλέω..
δεν ξέρω τι να πρώτοπαίξω, άλλο αυτό όμως και αλλό το οτι για όλη τη νεα gaming χρονιά μου παρουσίασε τίτλους που έχουν βγει σε άλλες χώρες 1 χρόνο τώρα, ή τίτλους που ήδη έχει παρουσιάσει ή ενημερώσει οτι θα βγούν, από την περσινή E3.
Το άλλο που δεν σχολιάστηκε και που εξίσου είναι τραγικό είναι οτι το Zelda θα εμφανιστεί πρακτικά μαζί με το τέλος του WiiU. Τι σημαίνει αυτό;
Οτι πάλι θα έχει γραφικά ξεπερασμένα και οτι ο κόσμος θα προτιμήσει τίτλους για την νέα κονσόλα...
Πρέπει κάποια στιγμή η Nintendo να καταλάβει οτι Σκοτώνει τα Franchises της. Το Zelda του N64, του Snes, του NES δεν βγήκαν ως το κύκνειο άσμα της κονσόλας αλλά στη μέση της ζωής τους κάνοντας τον κόσμο να του πέφτει το σαγόνι.
Να θέσω ένα παράδειγμα. Σκεφτείτε τι πωλήσεις έκανε το Skyward Sword και βάλτε λίγο το μυαλό να σκεφτείτε τι πωλήσεις θα έκανε (μαζί με την κονσόλα) αν έβγαινε στον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας με τα ίδια γραφικά.
Φυσικά δεν εννοώ να παει το νεο Zelda στο NX γιατί θα είναι τραγικό επειδή έχει φτιαχτεί για WiiU με αποτέλεσμα να μην ικανοποιεί ούτε το 30-40% της δύναμης της επόμενης κονσόλας.
Η Nintendo και η κάθε Nintendo ΟΦΕΙΛΕΙ να έχει στο πρώτο εξάμηνο κυκλοφορίας κονσόλας 2-3 ΑΑΑ τίτλους.