Ευκαιρίες και προσφορές!

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό OSjohnFP7 » 18 Ιαν 2016, 19:04

Σε public και plaisio ακόμα και να μην έχετε κλείσει κάποιο προιόν και πάτε κατευθείαν σε μαγαζί,αν αγοράσετε κάτι και ξέρετε ότι η τιμή online είναι πιο φτηνή,να το πείτε πχ θα το έπαιρνα από ιντερνετ αλλά ήθελα να το δω από κοντά,θα σας το δώσουνε σε τιμή internet,απλά σε μερικές περιπτώσεις να επιμένετε εγώ το έχω κάνει αρκετές φορές.
Άβαταρ μέλους
OSjohnFP7

Δημοσιευσεις : 52

Δημοσίευσηαπό Solidarity » 19 Ιαν 2016, 10:57

nfs_maniac έγραψε:Εγώ δοξάζω το Πλαίσιο...Δύο φορές το ίδιο πράγμα (την μία με παιχνίδι και σήμερα με κινητό). Κάνω την αγορά απο internet διότι ήταν σε προσφορά (και το game και το κινητό). Πάω στο κατάστημα να το παραλάβω...Τους λέω οτι το έχω κλείσει μεσω internet...τσιμπάνε εκείνη την στιγμή απο το ράφι και μου το δίνουνε...Την ψιλιάζομαι οτι θα εχουμε θεματάκια, μιας και άλλη η τιμή του ραφιού, άλλη της προσφοράς οταν το έκλεισα...και φτάνω στο ταμείο... Ε φυσικά μου λένε την τιμή που πουλάνε εκείνη την στιγμή... Τους το λέω και αρχίζουν τα"μήπως είχε λήξει η προσφορά" και άλλα ρομαντικά...Τους κοτσάρω το αποδεικτικό mail, συγνώμη προχωράμε...ΠΟΣΟ δύσκολο να είναι λίγο πιο προσεκτικοί?

Για Ελλαδαρα μιλαμε. Παντως για να ειμαι και λιγο δικαιος, οταν καποτε αγοραζα απο το Πλαισιο, εγραφε ξεκαθαρα πως οταν κατι το αγοραζες μεσω ιντερνετ, επρεπε να στο στειλουν για να το παρεις στην τιμη της web προσφορας. Αν πηγαινες απο το καταστημα να το πληρωσεις και να το παραλαβεις, θα πληρωνες την τιμη καταστηματος!
Solidarity

Δημοσιευσεις : 200

Δημοσίευσηαπό WolfRathmA » 19 Ιαν 2016, 13:27

Εγω αυτο που κανω ειναι να το αγοραζω μεσο ιντερνετ αλλα βαζω παραλαβει μεσο καταστηματος που με εξυπηρετει. Οποτε ειμαι καλυμμενος!
"Είπα συγνώμη σε στιγμές που έπρεπε να πω αντίο..."
Άβαταρ μέλους
WolfRathmA

Δημοσιευσεις : 67

Δημοσίευσηαπό Solidarity » 19 Ιαν 2016, 13:45

WolfRathmA έγραψε:Εγω αυτο που κανω ειναι να το αγοραζω μεσο ιντερνετ αλλα βαζω παραλαβει μεσο καταστηματος που με εξυπηρετει. Οποτε ειμαι καλυμμενος!

Αυτο λεω ομως: καποτε το Πλαισιο , αν εκανες Παραλαβη στο Καταστημα, εγραφε ρητα και κατηγορηματικα, οτι θα πληρωνες την τιμη καταστηματος. Μακαρι να εχει αλλαξει αυτο τωρα.
Solidarity

Δημοσίευσηαπό GiannisRethymno » 19 Ιαν 2016, 15:52

http://www.you.gr/proionta/pc-parts/paichnidia-(1)/paichnidia-ps4/transformers-devastation-ps4

Πολύ καλή τιμή πιστεύω για αξιόλογο παιχνίδι.
Άβαταρ μέλους
GiannisRethymno

Δημοσιευσεις : 207

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 19 Ιαν 2016, 18:22

Solidarity έγραψε:
WolfRathmA έγραψε:Εγω αυτο που κανω ειναι να το αγοραζω μεσο ιντερνετ αλλα βαζω παραλαβει μεσο καταστηματος που με εξυπηρετει. Οποτε ειμαι καλυμμενος!

Αυτο λεω ομως: καποτε το Πλαισιο , αν εκανες Παραλαβη στο Καταστημα, εγραφε ρητα και κατηγορηματικα, οτι θα πληρωνες την τιμη καταστηματος. Μακαρι να εχει αλλαξει αυτο τωρα.

Εχει αλλάξει φίλε μου. Το κλείνεις και το παραλαμβάνεις απο το κατάστημα στην τιμή internet που το έκλεισες. Το θέμα είναι οτι δεν ρωτάνε το ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΠΡΑΓΜΑ, τα στοιχεία σου ωστε να ελέγξουν την online παραγγελία σου. Απλά τσιμπάνε το προιόν απο το ράφι (αν είναι άμεσα διαθέσιμο) και στο πλασάρουν. Και εντωμεταξύ στην παραγγελία φαίνεσαι οτι δεν την παράλαβες ποτέ...
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό vonzuchter » 20 Ιαν 2016, 08:53

Δεν υπαρχει θεμα παιδες... Εχω κανει 2 σημαντικες αγορες το τελευταιο εξαμηνο , μια καρτα γραφικων αξιας 240 ευρω και ενα σμαρτφοουν αξιας 230 ευρω και οι δυο απο το πλαισο ονλαιν παραγγελια με παραλαβη απο το καταστημα. Στο καταστημα πληρωσα κανονικα τη τιμη ιντερνετ. Ουτε παιρνουν το προιον απο το ραφι. Τουλαχιστον στο καταστημα μεταμορφωσης που ψωνιζω εγω. Τα εχουν φυλαγμενα σε ντουλαπακι για τον απλουστατο λογω οτι μπορει να πας και καποιος αλλος πελατης να το εχει παρει απο το ραφι το προιον και να πας τσαμπα. Επισης τον Φεβρουαριο του 15 αγορασα δωρο ενα ταμπλετ αξιας περιπου 160 ευρω στη γυναικα μου απο τα Media Markt ΧΩΡΙΣ παραγγελια πιο πριν , και πηγα στο κατασταμα και το προιον ειχε σχεδον 15 ευρω ακριβοτερα στο ραφι και ειπα οτι στο ιντερνετ ειχε αλλη τιμη , ο υπαλληλος δεν ηταν ενημερωμενος ετσι μπηκε στο ονλαιν καταστημα το τσεκαρε οτι οντως ισχυε αυτο που ειπα και το χρεωσε στη τιμη ιντερνετ. Δεν υπαρχει θεμα.
Άβαταρ μέλους
vonzuchter

Δημοσιευσεις : 221

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 20 Ιαν 2016, 10:15

Φίλε μου μην είσαι απόλυτος γιατί δεν τα εχω βγάλει απο το μυαλό μου. Στο κατάστημα Αγίας Παρασκευής ΔΥΟ φορές μου εχουν κάνει το ίδιο πράγμα. Τους λες οτι το έκλεισες απο ιντερνετ, σε ρωτάνε τι είναι, και αν το εχουν ετοιμοπαράδοτο το τσιμπάνε απο το ράφι για να μην μπαίνουν στην διαδικασία να ψάχνουν παραγγελίες στα συστήματα τους, κτλ. Και εκεί γίνεται η πατάτα με τις τιμές...Μακάρι να μην το κάνουν όλοι, αλλα μονο το Πλαίσιο Αγίας Παρασκευής
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό Solidarity » 20 Ιαν 2016, 11:12

Δε λες παλι καλα που το ειδες και τους το ειπες; Μαλλον επεσες σε τραγικο υπαλληλο.
Solidarity

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 20 Ιαν 2016, 11:13

Πάντως εντελώς "τυχαία" έχω 2/2 σε τραγικούς υπαλλήλους... Σίγουρα θα το έβλεπα, γιατι μιλάμε για άλλη τιμή, οπότε...Τεσπα, ας μην επεκταθούμε άλλο, το thread είναι για προσφορές :)
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB