Ευκαιρίες και προσφορές!

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Solidarity » 05 Ιαν 2016, 13:00

Οποιος θελει να γελασει με την ψυχη του (ή να κλαψει σκεπτομενος τι εκπτωσεις παιζουν στα αγγλικα site,οταν οι ανθρωποι κανουν πραγματι εκπτωσεις) ας μπει στο site του Κωτσοβολου, που εχει "Παζαρεψε την τιμη". Οι δε τιμες ειναι ηδη στο Θεο, ωστε ακομα και με καλη εκπτωση τα games να ειναι απλησιαστα.
Solidarity

Δημοσιευσεις : 200

Δημοσίευσηαπό Whitey » 06 Ιαν 2016, 16:39

Mortal Kombat Kollector's για Xbox One στις 40 λίρες με τα μεταφορικά και apply τον κωδικό Postabargain.

http://www.videogamebox.co.uk/Mortal-Kombat-X-Kollector-s-Edition-Xbox-One-p/1602598981354.htm?CartID=1
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσιευσεις : 455

Δημοσίευσηαπό PORTAL » 06 Ιαν 2016, 17:03

@solidarity Ισχυει. Και οσο πιο λογικη τιμη βαλεις, τοσο σου κανει ναζια ο Κωτσος χαχαχαχα.
Άβαταρ μέλους
PORTAL

Δημοσιευσεις : 141

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 07 Ιαν 2016, 16:25

Καποια επιπλεον παιχνιδια στο Ps store σε προσφορα ...
Μορταλ κομβατ απο 31,49 ευρω
Rainbow Six 49,99
Far cry gold 29,99
Alien Isolation 16,19
Soma 18,99
Zombie Army trilogy 19,99
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό Solidarity » 08 Ιαν 2016, 12:08

Σε αυτες τις τιμες, μονο το Alien Isolation θα προτεινα σε καποιον.
Εμενα μου εκανε κλικ το Driveclub Bikes , το expansion με 10 ευρω. Αξιζει αραγε;το εχει κανεις;
Solidarity

Δημοσίευσηαπό liapis81 » 08 Ιαν 2016, 12:42

Solidarity έγραψε:Σε αυτες τις τιμες, μονο το Alien Isolation θα προτεινα σε καποιον.
Εμενα μου εκανε κλικ το Driveclub Bikes , το expansion με 10 ευρω. Αξιζει αραγε;το εχει κανεις;

@Solidarity το αγορασα χθες, το ειχα και εγω σταμπαρει και περιμενα μειωση τιμης για να το πάρω, δεν επαιξα πολύ 4-5 αγωνες οποτε ειναι απλα οι πρωτες εντυπωσεις.Ειναι αλήθεια οτι δεν ενθουσιαστικα κυρίως γιατι οι μηχανες που δοκιμασα μου φανηκαν πανομοιοτυπες σε αισθηση- πλην ήχου- ο χειρισμός ειναι ΟΚ- χαλαρός (ενταξει δεν περιμενα κατι αλλο) πάντως έχει περιεχομένο και θα ασχολήθω.
liapis81

Δημοσιευσεις : 12

Δημοσίευσηαπό Solidarity » 08 Ιαν 2016, 13:07

liapis81 έγραψε:
Solidarity έγραψε:Σε αυτες τις τιμες, μονο το Alien Isolation θα προτεινα σε καποιον.

@Solidarity το αγορασα χθες, το ειχα και εγω σταμπαρει και περιμενα μειωση τιμης για να το πάρω, δεν επαιξα πολύ 4-5 αγωνες οποτε ειναι απλα οι πρωτες εντυπωσεις.Ειναι αλήθεια οτι δεν ενθουσιαστικα κυρίως γιατι οι μηχανες που δοκιμασα μου φανηκαν πανομοιοτυπες σε αισθηση- πλην ήχου- ο χειρισμός ειναι ΟΚ- χαλαρός (ενταξει δεν περιμενα κατι αλλο) πάντως έχει περιεχομένο και θα ασχολήθω.

Ευχαριστω! Ησουν κατατοπιστικος! Εγω να φανταστεις δεν εχω τρελα με τις μηχανες, προτιμω τα αμαξια, αλλα φανταζομαι θα ειναι ωραια εμπειρια να το παιξω. Δεν με ενοχλει ο χαλαρος χειρισμος του driveclub και η arcade αισθητικη του,ισα-ισα με ξεκουραζει :) Απο γραφικα λογικα σκιζει.
Solidarity

Δημοσίευσηαπό Whitey » 09 Ιαν 2016, 19:55

Assassin's Creed Syndicate - Rooks Edition για PS4 και Xbox One στα 50 ευρώ με τα μεταφορικά από το Amazon.
Zoo Tycoon για Xbox One στα 10 ευρώ από το Multirama.
Dishonored - The Definitive Edition για Xbox One στα 15.80 ευρώ με τα μεταφορικά από το Amazon.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσιευσεις : 455

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 09 Ιαν 2016, 21:27

Whitey έγραψε:Assassin's Creed Syndicate - Rooks Edition για PS4 και Xbox One στα 50 ευρώ με τα μεταφορικά από το Amazon.
Zoo Tycoon για Xbox One στα 10 ευρώ από το Multirama.
Dishonored - The Definitive Edition για Xbox One στα 15.80 ευρώ με τα μεταφορικά από το Amazon.

Καλά τα λεφτά για το Syndicate. Είχα πάρει λίγο πριν τις γιορτές πάλι από το amazon, την stellbook edition στα 40. Τώρα το βλέπω να είναι στο Θεό πάλι η τιμή βέβαια.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB