- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 01:14 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ευκαιρίες και προσφορές!
Οποιος θελει να γελασει με την ψυχη του (ή να κλαψει σκεπτομενος τι εκπτωσεις παιζουν στα αγγλικα site,οταν οι ανθρωποι κανουν πραγματι εκπτωσεις) ας μπει στο site του Κωτσοβολου, που εχει "Παζαρεψε την τιμη". Οι δε τιμες ειναι ηδη στο Θεο, ωστε ακομα και με καλη εκπτωση τα games να ειναι απλησιαστα.
- Solidarity
- Δημοσιευσεις : 200
Mortal Kombat Kollector's για Xbox One στις 40 λίρες με τα μεταφορικά και apply τον κωδικό Postabargain.
http://www.videogamebox.co.uk/Mortal-Kombat-X-Kollector-s-Edition-Xbox-One-p/1602598981354.htm?CartID=1
http://www.videogamebox.co.uk/Mortal-Kombat-X-Kollector-s-Edition-Xbox-One-p/1602598981354.htm?CartID=1

-
Whitey - Δημοσιευσεις : 455
Σε αυτες τις τιμες, μονο το Alien Isolation θα προτεινα σε καποιον.
Εμενα μου εκανε κλικ το Driveclub Bikes , το expansion με 10 ευρω. Αξιζει αραγε;το εχει κανεις;
Εμενα μου εκανε κλικ το Driveclub Bikes , το expansion με 10 ευρω. Αξιζει αραγε;το εχει κανεις;
- Solidarity
Solidarity έγραψε:Σε αυτες τις τιμες, μονο το Alien Isolation θα προτεινα σε καποιον.
@Solidarity το αγορασα χθες, το ειχα και εγω σταμπαρει και περιμενα μειωση τιμης για να το πάρω, δεν επαιξα πολύ 4-5 αγωνες οποτε ειναι απλα οι πρωτες εντυπωσεις.Ειναι αλήθεια οτι δεν ενθουσιαστικα κυρίως γιατι οι μηχανες που δοκιμασα μου φανηκαν πανομοιοτυπες σε αισθηση- πλην ήχου- ο χειρισμός ειναι ΟΚ- χαλαρός (ενταξει δεν περιμενα κατι αλλο) πάντως έχει περιεχομένο και θα ασχολήθω.
- liapis81
- Δημοσιευσεις : 12
liapis81 έγραψε:Solidarity έγραψε:Σε αυτες τις τιμες, μονο το Alien Isolation θα προτεινα σε καποιον.
@Solidarity το αγορασα χθες, το ειχα και εγω σταμπαρει και περιμενα μειωση τιμης για να το πάρω, δεν επαιξα πολύ 4-5 αγωνες οποτε ειναι απλα οι πρωτες εντυπωσεις.Ειναι αλήθεια οτι δεν ενθουσιαστικα κυρίως γιατι οι μηχανες που δοκιμασα μου φανηκαν πανομοιοτυπες σε αισθηση- πλην ήχου- ο χειρισμός ειναι ΟΚ- χαλαρός (ενταξει δεν περιμενα κατι αλλο) πάντως έχει περιεχομένο και θα ασχολήθω.
Ευχαριστω! Ησουν κατατοπιστικος! Εγω να φανταστεις δεν εχω τρελα με τις μηχανες, προτιμω τα αμαξια, αλλα φανταζομαι θα ειναι ωραια εμπειρια να το παιξω. Δεν με ενοχλει ο χαλαρος χειρισμος του driveclub και η arcade αισθητικη του,ισα-ισα με ξεκουραζει

- Solidarity
Καλά τα λεφτά για το Syndicate. Είχα πάρει λίγο πριν τις γιορτές πάλι από το amazon, την stellbook edition στα 40. Τώρα το βλέπω να είναι στο Θεό πάλι η τιμή βέβαια.

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες