Diablo 3

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Tobajaras » 30 Μάιος 2012, 22:16

Έπαιξα από τις 3 περίπου μέχρι τις 4.30 και όταν προσπάθησα να ξαναμπώ το απόγευμα πάπαλα. Πάρα πολύς κόσμος βλέπει error 37 και 73 (δυσλεκτικές errors?) όλη μέρα σήμερα, συν το maintenance που είχαν από 4 το πρωί ως 12 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος. Τώρα που ξαναδοκίμασα τζίφος.
Εveryone's a critic
Άβαταρ μέλους
Tobajaras

Δημοσιευσεις : 259

Δημοσίευσηαπό Plisken » 30 Μάιος 2012, 22:18

Ναι ειναι κατω. Βεβαια μιλανε για battle.net servers γενικα,αλλα το wow ειναι online κανονικα :roll:

Πρωτογνωρα πραγματα για Blizzard...
Άβαταρ μέλους
Plisken

Δημοσιευσεις : 62

Δημοσίευσηαπό Plisken » 30 Μάιος 2012, 22:34

I'm in...
Άβαταρ μέλους
Plisken

Δημοσιευσεις : 62

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 30 Μάιος 2012, 23:09

Ναι ήταν κάτω αλλά μόλις το φτιάξανε. Και εγώ μπήκα. Αλλά έλεος όλη μέρα error 37.

@Plisken Ναι έχεις δικιο. Άρα όποιος θέλει να με κάνει add PetrifieD#2544 :)
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 31 Μάιος 2012, 19:19

Πάλι έχουν πρόβλημα σήμερα. Αν δεν μπείς από το πρωί να πιάσεις θέση στο server, δεν υπάρχει περίπτωση να μπείς μετά. Το error 37 καλά κρατεί. Και γράφει δίπλα ότι έχουν πρόβλημα με authentication servers. Κάθε μέρα μας περιμένει και κάτι καινούριο μου φαίνεται.

Απογοητευτική η Blizzard σε αυτόν τον τομέα. Το μόνο που ήμουν σίγουρος όταν αγόραζα το παιχνίδι, ήταν το ότι οι server θα ήταν της προκοπής λόγω εμπειρίας της εταιρίας σε τέτοια θέματα. Αλλά δυστηχώς...
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό Shepard » 01 Ιουν 2012, 07:53

Να γελάσουμε λιγάκι...

Στην Κίνα όπως ξέρετε υπάρχει αυστηρή νομοθεσία για να δοθεί στο καταναλωτικό κοινό οτιδήποτε, από παιχνίδια μέχρι αυτοκίνητα. Έτσι λοιπόν οι πολυμήχανοι Κινέζοι, επειδή δεν μπορούν να περιμένουν την διαδικασία εξέτασης για την άδεια κυκλοφορίας του Diablo III, μετονομάσαν τον τίτλο σε “Da Βoluo”... όπου σημαίνει "Μεγάλος Ανανάς"! :lol: :lol: :lol:

Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό BOND » 03 Ιουν 2012, 11:57

καλησπερα, μου ζητησε καποιος γνωστος, μεγαλος fan του diablo 3 να του βρω ενα guess pass. ξερετε τι ειναι αυτο ? επισης μπορω να το βρω δωρεαν καπου ?
Άβαταρ μέλους
BOND

Δημοσιευσεις : 8

Δημοσίευσηαπό Shepard » 03 Ιουν 2012, 12:15

BOND έγραψε:καλησπερα, μου ζητησε καποιος γνωστος, μεγαλος fan του diablo 3 να του βρω ενα guess pass. ξερετε τι ειναι αυτο ? επισης μπορω να το βρω δωρεαν καπου ?

Δες σελίδες 10-11! ;)

Είναι για όσους έχουν προπαραγγείλει το παιχνίδι! Αν έχει κάποιο παιδί ίσως σου το δώσει!

Ζήτα και θα λάβεις! :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό BOND » 03 Ιουν 2012, 17:15

μπορει καποιος να μου δωσει ενα guess pass ?
Άβαταρ μέλους
BOND

Δημοσιευσεις : 8

Δημοσίευσηαπό Shepard » 04 Ιουν 2012, 09:01

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση