News: Wii U

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Shepard » 22 Μάιος 2012, 23:09

G3n3raL86 έγραψε:Ubisoft Leaks Tons of Wii-U Information

http://www.allthingsgaming.net/2012/05/ubisoft-leaks-tons-of-wii-u-information.html

Θα την κράξει την Ubi η Ninty μου φαίνεται! :P
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 27 Μάιος 2012, 10:25

Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

Δημοσίευσηαπό geocool » 27 Μάιος 2012, 17:53

Όλοι λένε για powerfull αλλά εγώ κρατάω επιφυλάξεις. Θα είναι σε επίπεδα ps3/xbox360 λογικά και λίγο καλύτερο αλλά και το Wii έτσι περίπου δεν ήταν όταν βγήκε ? Και μετά απο ένα + χρόνο θα βγουν οι ανταγωνιστές και θα είναι πολύ πιο δυνατοί.
Άβαταρ μέλους
geocool

Δημοσιευσεις : 70

Δημοσίευσηαπό Chased » 29 Μάιος 2012, 19:59

Δεν ήταν έτσι ακριβώς το Wii...Νομίζω ήταν στα επίπεδα του πρώτου ΧΒΟΧ, άντε μια δυο τεχνολογίες παραπάνω...Αν θυμάμαι καλά από τα χαρ/κά όμως, δεν διέφεραν και πολύ.
Most Overrated game ever...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσιευσεις : 243

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 29 Μάιος 2012, 21:35

Ναι, το Wii είναι πιο δυνατό από το πρώτο XBOX, αλλά όχι τραγικά καλύτερο από αυτό.
Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

Δημοσίευσηαπό geocool » 29 Μάιος 2012, 23:35

Αυτό λέω ακριβός λέω ρε παιδιά, ότι το Wii ήταν κοντά στα χαρακτηριστικά της προηγούμενης γενιάς κονσολών. Και το Wii U το ίδιο πάει να κάνει και μπορεί να καταλήξει μετά από 2-3 χρόνια όπως το Wii. Δηλαδή τα γραφικά του να θεωρούνται πολύ κατώτερα.
Άβαταρ μέλους
geocool

Δημοσιευσεις : 70

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 30 Μάιος 2012, 00:26

Όλα τείνουν προς το ότι η Nintendo πάει να βγάλει ένα σύστημα ίδια ισχύος ή ένα τακ πιο πάνω από PS3 και Xbox 360. Είναι το σύστημα που παντρεύει (κατά την άποψή μου) το casual του Wii με ένα HD σύστημα που απευθύνεται σε hardcore. Έχασε πολύ σε 3rd parties με τα χαμηλότερα specs του Wii η Ninty και είναι λογικό να θέλει όλα τα νέα games να προσφέρονται και στους δικούς της πελάτες. Όταν πλέον οι HD τηλεοράσεις είναι κανόνας για το κοινό που αγοράζει (όχι αυτό που παίρνει ένα game μια φορά το χρόνο), τότε είναι θέμα χρόνου όλοι να πάνε προς τα εκεί. Πολλές φορές έχω μείνει με την ελπίδα ότι η Nintendo θα κάνει το κάτι εξτρίμ παραπάνω, αλλά πάντα κρατάει ανθρώπινες τις επιλογές της. Θέλω να πιστεύω πως πάμε σε ένα τέτοιο πλάνο. Δεν σηκώνει η αγορά αυτή τη στιγμή τρέλες... Με 300€-350€ νομίζω ότι έχει χάσει το στόχο πάντως...
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό Spahar » 30 Μάιος 2012, 10:50

Αν δώσει ένα μηχάνημα λίγο πιο δυνατό από PS3/X360 στα 250€, όπως έκανε με το Wii, τότε τα αρνητικά αυτής της απόφασης προσπερνούνται πιιο εύκολα. Αν τώρα σου βγάλει ένα τέτοιο μηχάνημα στα 350-400€ (επειδή το χειριστήριο μόνο κάνει 100+€) τότε υπάρχει κάποιο πρόβλημα...

Πάντως προβλέπω πολύ συζήτηση σε αυτό το θέμα μετά την Ε3.
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό ner0 » 30 Μάιος 2012, 11:14

Πάντως με βάση όσα μας έδειξαν στην προηγούμενh E3 δεν φάνηκε και πολύ "hd" το σύστημα. Ειδικά σε κείνο το tech demo με το πουλί δεν ενθουσιάστηκα, γιατί δεν είχε να πει κάτι καινούριο που δεν έχουμε ξαναδεί. Και για να πω την αλήθεια εγώ για ένα απλό tablet το πέρασα στην αρχή. Ακόμα δεν έχω καταλάβει βέβαια τι ακριβώς θα είναι, γιατί κάτι άλλο απ' αυτό το tablet δεν έχω δει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι για τουλάχιστον 4-5 χρόνια θα βλέπουμε καινούρια Mario,Zelda και Pokemon.
Τέσπα λίγες μέρες μείνανε μέχρι να μάθουμε (πολλά?) περισσότερα.

Εικόνα

My heart is black and my lips are cold,
Cities on flame with Rock'n'Roll
Άβαταρ μέλους
ner0

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 30 Μάιος 2012, 11:47

Η λογικη λεει οτι θα ειναι απλα καλυτερο απο τα ps3-xbox360. Τιποτα το τρελο. Θα σηκωνει πιο ανετα σε 1080π με 60fps καποια παιχνιδια που στην τωρινη γενια δε θα μπορουσε να γινει αυτο, ισως στηριζει και καποιες τεχνολογιες φωτισμου που ενω σε ενα high end pc παιζουν κανονικα, στις κονσολες για την ωρα γινονταν εκπτωσεις.

Γενικα εγω εχω να νοιωσω τρελη διαφορα σε γραφικα απο τοτε που κυκλοφορησε το gears of war. Απο κει κι επειτα απλα εχουμε βελτιστοποιηση σε κωδικες και τεχνολογιες. Τα βασικα παραμενουν σχεδον ιδια. Και δε νομιζω τωρα εν μεσω κρισης να παμε στο επομενο επιπεδο. Ηδη τα 1080p σε 60 fps και ισως και με 3d ειναι μεγαλο βημα.

Το μεγαλο νεο ειναι στην ουσια το tablet controller και μενει να παρουσιαστει η χρησιμοποιηση του και ποσο βοηθα το gaming στη πραξη. Παντως αυτο που περιμενουμε να δουμε πιο πολυ ειναι αν η νιντεντο θα καταφερει να περιλαμβανεται τακτικα πλεον στα σχεδια των 3rd parties.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB