http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2012/04/18/counter-strike-global-offensive-heat-maps.aspx

Shepard έγραψε:Είμαι περίεργος να δω αν μπορεί να σταθεί δίπλα στα σημερινά FPS!
ner0 έγραψε:Shepard έγραψε:Είμαι περίεργος να δω αν μπορεί να σταθεί δίπλα στα σημερινά FPS!
Αγαπητέ, κατά τη γνώμη μου τα σημερινά fps δεν μπορούν να σταθούν ούτε καν απέναντι στο cs 1.6. Τώρα ντάξει, ας κρατήσω μικρό καλάθι για για το Global Offensive, αλλά να ξέρουμε και που βρισκόμαστε (μιλάω για το LAN/multi-player) Άλλωστε δεν φημιζόταν ποτέ για το campaign του.
geocool έγραψε:Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω εδώ. Το CS ήταν ένα απο τα Top Games της εποχής του και ήμουν και εγώ μέρος αυτής της τρέλας που επικρατούσε στα Net Cafe. Αν και τα τελευταία 2 χρόνια απέχω από online games και τα net, έχω παρατηρήσει τι γίνεται με το Call Of Duty, ειδικά με τα Modern Warfare και το Gameplay που προσφέρουν είναι μακράν καλύτερο του CS. To CS ήταν το κλασικό και απλό FPS. Πιστεύω πως αν το νέο CS δεν έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω από αυτό που έδινε το 1.6 και απλά αναβαθμίσουν τα γραφικά δεν θα κερδίσει πολύ κόσμο. Αν και δεν έχω την valve για τόσο χαζή.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης