Counter-Strike: Global Offensive

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Shepard » 19 Απρ 2012, 07:10

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό ner0 » 20 Απρ 2012, 15:29

Για να δούμε, θα ζήσουμε επικές εποχές 1.6?
Ακόμα φορτώνω κανα steam μέσα-μέσα να παίξω κανένα γκαδεράκι.

Εικόνα

My heart is black and my lips are cold,
Cities on flame with Rock'n'Roll
Άβαταρ μέλους
ner0

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 20 Απρ 2012, 15:47

Η ιστορία μου με αυτό τον τίτλο είναι απλή. Δεν το γούσταρα ποτέ. Πήγα σε νετ καφέ με φίλο στην Κυψέλη, μπήκαμε 21.00 και βγήκαμε 10.00 το επόμενο πρωί. Ένα νετ καφέ όλοι σε ΛΑΝ και να γίνεται της Πόπης! :P
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό ner0 » 20 Απρ 2012, 16:30

Σε νιώθω.Και στην επαρχία είχε κάνει μεγάλη ζημιά το cs, τόσο που δεν έχω δει με άλλο τίτλο τα τελευταία χρόνια γενικώς.Αφού κάθε δεύτερη-τρίτη βδομάδα είχαμε και tours με prize και τα σχετικά :O .
Θυμάμαι κάτι ξενύχτια με παρέα για να δούμε τα τότε CPL...2003+ νομίζω.Το cs είναι ο ορισμός των e-sports, τέλος :P .

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
ner0

Δημοσίευσηαπό game over » 26 Μάιος 2012, 02:17

Counter-Strike: Global Offensive Will Be Playable At E3
If you’re going to E3, you’ll get the pleasure of playing Valve’s upcoming online first person shooter at E3 2012.

Valve recently sent out a short and sweet email notifying us that Counter-Strike: Global Offensive will be playable at both the Microsoft and Sony booths at E3.

Valve has stated earlier this year that they won’t be announcing any new games, so only expect previews from your favorite video game sites about their upcoming titles.

Counter-Strike: Global Offensive will come to the PlayStation 3 this upcoming summer and will utilize the PlayStation Move controller.
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

Δημοσίευσηαπό Shepard » 26 Μάιος 2012, 09:32

Είμαι περίεργος να δω αν μπορεί να σταθεί δίπλα στα σημερινά FPS!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 26 Μάιος 2012, 09:34

κοσμο να εχει και πολυ χαβαλε και δεν θελει και πολλα!! ;)
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό ner0 » 26 Μάιος 2012, 16:02

Shepard έγραψε:Είμαι περίεργος να δω αν μπορεί να σταθεί δίπλα στα σημερινά FPS!

Αγαπητέ, κατά τη γνώμη μου τα σημερινά fps δεν μπορούν να σταθούν ούτε καν απέναντι στο cs 1.6. Τώρα ντάξει, ας κρατήσω μικρό καλάθι για για το Global Offensive, αλλά να ξέρουμε και που βρισκόμαστε (μιλάω για το LAN/multi-player) Άλλωστε δεν φημιζόταν ποτέ για το campaign του.

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
ner0

Δημοσίευσηαπό geocool » 26 Μάιος 2012, 18:08

ner0 έγραψε:
Shepard έγραψε:Είμαι περίεργος να δω αν μπορεί να σταθεί δίπλα στα σημερινά FPS!

Αγαπητέ, κατά τη γνώμη μου τα σημερινά fps δεν μπορούν να σταθούν ούτε καν απέναντι στο cs 1.6. Τώρα ντάξει, ας κρατήσω μικρό καλάθι για για το Global Offensive, αλλά να ξέρουμε και που βρισκόμαστε (μιλάω για το LAN/multi-player) Άλλωστε δεν φημιζόταν ποτέ για το campaign του.

Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω εδώ. Το CS ήταν ένα απο τα Top Games της εποχής του και ήμουν και εγώ μέρος αυτής της τρέλας που επικρατούσε στα Net Cafe. Αν και τα τελευταία 2 χρόνια απέχω από online games και τα net, έχω παρατηρήσει τι γίνεται με το Call Of Duty, ειδικά με τα Modern Warfare και το Gameplay που προσφέρουν είναι μακράν καλύτερο του CS. To CS ήταν το κλασικό και απλό FPS. Πιστεύω πως αν το νέο CS δεν έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω από αυτό που έδινε το 1.6 και απλά αναβαθμίσουν τα γραφικά δεν θα κερδίσει πολύ κόσμο. Αν και δεν έχω την valve για τόσο χαζή.
Άβαταρ μέλους
geocool

Δημοσιευσεις : 70

Δημοσίευσηαπό ner0 » 26 Μάιος 2012, 18:20

geocool έγραψε:Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω εδώ. Το CS ήταν ένα απο τα Top Games της εποχής του και ήμουν και εγώ μέρος αυτής της τρέλας που επικρατούσε στα Net Cafe. Αν και τα τελευταία 2 χρόνια απέχω από online games και τα net, έχω παρατηρήσει τι γίνεται με το Call Of Duty, ειδικά με τα Modern Warfare και το Gameplay που προσφέρουν είναι μακράν καλύτερο του CS. To CS ήταν το κλασικό και απλό FPS. Πιστεύω πως αν το νέο CS δεν έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω από αυτό που έδινε το 1.6 και απλά αναβαθμίσουν τα γραφικά δεν θα κερδίσει πολύ κόσμο. Αν και δεν έχω την valve για τόσο χαζή.

Γι' αυτό είπα "κατά τη γνώμη μου". Δεν είμαι fan των shooters αυτής της γενιάς ούτε στο ελάχιστο. Το "ψέμα" που λεγόταν 1.6 για μένα ήταν ειδυλλιακό και ακόμα είναι, αφού παίζω κιόλας. Έχω βιώσει κρίσιμα τουρνουά από κοντά, έχω ταξιδέψει για να δω ματς, έχω ξενυχτήσει για να δω CPL κλπ, το suspense που δημιουργούσε είναι One-of-a-kind.Ακόμα και το wall shooting ήταν skill και θεωρώ, πως η ακρίβεια που απαιτούσε σαν FPS ήταν η μεγαλύτερη ever. Παράλληλα έχω δει και τουρνουά Cod και την περισσότερη ώρα βαριόμουν. Είναι και αυτό το ρημάδι το γούστο που κάνει τα κόλπα του, τι να πεις ;)

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
ner0

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB