Το πρώτο σας videogame

Επειδή ο παλιός είναι αλλιώς

Δημοσίευσηαπό Nikolaras » 05 Σεπ 2011, 00:27

Εικόνα

1997-1998 Mario Land στο θρυλικό Game boy(Γνωστό και ως πυρότουβλο) :D
Τελευταία επεξεργασία από Nikolaras και 05 Σεπ 2011, 14:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
Nikolaras

Δημοσιευσεις : 9

Δημοσίευσηαπό JamieT » 05 Σεπ 2011, 13:54

NES: Super Mario Brothers
SNES: Donkey Kong Country
PS1: Oddworld: Abe's Oddysee
[URL=www.playfire.com/Em1nem13]Εικόνα[/URL
Άβαταρ μέλους
JamieT

Δημοσιευσεις : 124

Δημοσίευσηαπό Red Patras » 06 Σεπ 2011, 09:26

Το πρώτο παιχνίδι που θυμάμαι ήταν σε PC, το κλασσικό Prince of Persia. Από κονσόλες (ποτέ δεν ήμουν μεγάλος φαν, αφού πάντα φρόντιζα να αναβαθμίζω τον υπολογιστή μου ή να αγοράζω καλύτερο), σε GameBoy, είχα παίξει ένα παιχνίδι με τον Δικαστή Ντρέντ (πανάρχαιο).

Η αλήθεια είναι οτι το παιχνίδι που με στιγμάτισε σαν gamer ήταν το ΝΒΑ 1996, που θυμάμαι χαρακτηριστικά οτι έπρεπε να απαντήσεις σε μια ερώτηση αναφορικά με το ΝΒΑ για να παίξεις, και έκανα συνέχεια restart το παιχνίδι για να πετύχει μια συγκεκριμένη ερώτηση (για τους Chicago Bulls, μου διαφεύγει η ερώτηση όμως :D), την μοναδική στην οποία ήξερα την απάντηση.

Χαιρετώ την σπουδαία society του enternity.gr! Παρακολουθώ τα σάιτ εδώ και κάτι μήνες, τώρα όμως αποφάσισα να κάνω εγγραφή. Τα συγχαρητήρια μου για το επίπεδο που διατηρείτε όλοι μάζι στο σάιτ. Αφού καταφέρατε να... "μοιράσετε" το χρόνο μου μεταξύ του enternity και του gamespot, λέει πολλά! ;)
Τελευταία επεξεργασία από Red Patras και 12 Σεπ 2011, 12:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
Red Patras

Δημοσιευσεις : 24

Δημοσίευσηαπό DrManolo » 09 Σεπ 2011, 13:32

Super Mario Land 2:6 Golden coins και The Legend of Zelda:Link's Awakening στο GameBoy. Πήγαινα δευτέρα δημοτικού...
Εικόνα

In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. Douglas Adams
Άβαταρ μέλους
DrManolo

Δημοσιευσεις : 68

Δημοσίευσηαπό adamakos » 09 Σεπ 2011, 18:14

το πρωτο που θυμαμαι ειναι ενα που λεγοταν karateka αν δεν κανω λαθος

τωρα που το σκεφτομαι το παιχνιδι ηταν αθλιο αλλα τοτε ειχα εντυπωσιαστει πολυ !
Άβαταρ μέλους
adamakos

Δημοσιευσεις : 21

Δημοσίευσηαπό darhe » 25 Σεπ 2011, 23:26

αν θυμαμαι καλα ηταν το goal για gameboy..!το ειχα παρει πακετο με το gameboy κ ειχε κ μια μπαλα μεσα...
Άβαταρ μέλους
darhe

Δημοσιευσεις : 3

Δημοσίευσηαπό silver_knight » 26 Σεπ 2011, 00:43

Στο gameboy ήτνα ένα παιχνίδι με ποδοσφαιράκι αλλά δεν θυμάμαι καθόλου όνομα.Και η 'καταστροφή μου ξεκίνησε κατά την 4η δημοτικού..Και απο τότε δεν σταματησε ποτε
Άβαταρ μέλους
silver_knight

Δημοσιευσεις : 104

Δημοσίευσηαπό MBisonGR » 02 Οκτ 2011, 18:10

Εγω ξεκινησα με ΑΤΑRI αλλα αντρας εγινα με το game boy και για πρωτο μου παιχνιδι ειχα το Alien 3 οσοι το ξερουν θα καταλαβουν ποσο δυσκολο ειναι.

Μετα απο πολυ καιρο ομως το τερματισα, ενα μεσημερι τρωγοντας μακαρονια και εχοντας πατησει pause στο Mickey's wild adventure ή καπως ετσι, στο NES,το οποιο καπακι τερματισα και αυτο.

Κακα τα ψεματα ομως το The Legend of Zelda με εκανε gamer.

Τελος να δωσω special thanks στο φιλο Μιλτο που με εκανε να μπω στον κοσμο του video gaming.
Άβαταρ μέλους
MBisonGR

Δημοσιευσεις : 50

Δημοσίευσηαπό The White Prince » 13 Οκτ 2011, 14:56

Αν θυμάμαι καλά τους τίτλους: Keystone Kapers, Superman, Pitfall και River Raid στο Atari 2600 ήταν από τα πρώτα games που έπαιξα ποτέ. Ειδικά με το Keystone Kapers είχα φάει ΤΟ κόλλημα... Ήμουν και παιδάκι...

Tetris φυσικά στα φορητά τις πλάκας αλλά εκεί που πραγματικά "καταστράφηκα" ήταν όταν μπήκε το μικρόβιο των arcades στον οργανισμό μου! 6-7 χρονών κι έπαιζα Street Fighter II, World Warriors και 2 ακόμα: αυτό με τις ηλεκτρικές σκούπες (world κάτι νομίζω) και αυτό με τα χιοναθρωπάκια που έκαναν χιονόμπαλες τους εχθρούς! Και φυσικά pac man και final fight...

Εκεί με πάνε οι πρώτες μου αναμνήσεις. Το Street Fighter παραμένει έαν από τα αγαπημένα μου franchises ever... Ο πρώτος έρωτας λένε.............
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
The White Prince

Δημοσιευσεις : 161

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Retro

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB