Τα καλύτερα θρίλερ που έχετε δει!

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό DrManolo » 23 Σεπ 2011, 22:13

Μόνο ένα θρίλερ με έχει κάνει να τρομάξω στη ζωή μου και θεωρώ ότι είναι το καλύτερο όλων των εποχών.... Η Λάμψη με τον θεό (aka Jack Nicolson). Και μετά από τα ατμοσφαιρικά ίσως το μωρό της Ρόζμαρι και η προφητεία με το Πεκ
Εικόνα

In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. Douglas Adams
Άβαταρ μέλους
DrManolo

Δημοσιευσεις : 68

Δημοσίευσηαπό dameko-doubutsu » 12 Νοέμ 2011, 15:04

DrManolo έγραψε:Μόνο ένα θρίλερ με έχει κάνει να τρομάξω στη ζωή μου και θεωρώ ότι είναι το καλύτερο όλων των εποχών.... Η Λάμψη με τον θεό (aka Jack Nicolson). Και μετά από τα ατμοσφαιρικά ίσως το μωρό της Ρόζμαρι και η προφητεία με το Πεκ

Μια ταινια την οποια πηρε ο αδερφος μου και την κατεστρεψα με τα σχολια μου . Αντι για ατμοσφαιρα εγω θυμαμαι να χτυπιομαστε απο τα γελια . Ειδικα στο τελος .

Αλλα σαν τον μεγαλο Κρονενμπεργκ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ! 8-)
http://trollemaida.blogspot.com/ Ανασκόπηση 2011 by Trollemaida
Άβαταρ μέλους
dameko-doubutsu

Δημοσιευσεις : 96

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 18 Δεκ 2011, 14:31

Από θρίλερ γενικά με τέρατα δεν με αγγίζουν ( τι σοι lionheart θα ήμουν :lol: ) αλλά με διάβολους τριβόλους και τα συναφή , έχω ένα μικρό γαργάλημα … :roll: τώρα στο θέμα μας το ποιο τρομακτικό για μένα θρίλερ ήταν η έβδομη πύλη της κολάσεως αν και το είχα δει μικρός με είχε σαλτάρει τότε αλλά τώρα που το είδα, ίσως τα εφε , ίσως τοσα ότι έχω δει τόσα δεν με τρόμαξε καθόλου
Δυνατό θρίλερ ( εκτός απ ό τα κλασικά exorcist ,rosemary baby,the omen ) θεωρώ το XTRO πραγματικά το μόνο θρίλερ με εξωγήινους που στο τέλος ανατρίχιασα… :o
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό game over » 10 Φεβ 2012, 13:39

game over έγραψε:Γενικά βλέπω τα πάντα αλλά οι αγαπημένες μου ταινίες είναι horror/triller.Να σας γράψω ολίγες που έχω δει(UPDATED) πρόσθεσα μερικές):
100 Tears
28 Weeks later 2007
30 Days of Night
AMITYVILLE
ASYLUM 2007
Atrocious 2010
Blood Night The Legend Of Mary Hatchet (2009)
Boogeyman 1-3
Book Of Blood
Buried 2010
Carver 2008
Dark Floors 2008
Dead Snow 2009
Devil 2010
dismal
Eaters Rise of the Dead 2010
Gnaw 2009
Grotesque 2009
Hatchet 1-2
Halloween
HOSTEL 1-2
Insidious 2011
Iron Doors 2011
Jacob's Ladder
La Horde 2010
Meat Grinder 2009
Mirrors 1-2
My Bloody Valentine 2009
Needle 2010
Nine Dead 2010
Outpost 2008
Paranormal Activity 1-2
Parasomnia 2008
Rec 1-2
Return To Sleepaway Camp 2008
StayAlive
SAW 1-7
SIMON SAYS
Stake Land 2010
The Thing
The Exorcism Of Emily Rose
The Cook 2008
THE COLLECTOR
The Crazies 2010
The Happening
The Haunting in Connecticut (2009)
The Midnight Meat Train 2008
The Strangers
the bone collector
Tormented
Texas Chainsaw Massacre
The Tunnel 2011
The Orphan Killer (2011)
TOWN CREEK 2009
wrong turn 3 left for dead 2009
Zone Of The Dead 2009
+

Wrong Turn 4 Bloody Beginnings (2011)
Day of the dead
Dawn of the dead
The Orphan Killer (2011)
Silent Hill (2006)
The Fourth Kind
Laid to Rest 1-2
HELLRAISER 1-9
A Nightmare On Elm Street 1-8
friday the 13 1-11
FREDDY VS JASON 2003

αυτά τα λιιιιγαααα.... ελπίζω να σας έδωσα ιδέες.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

Δημοσίευσηαπό game over » 11 Μάιος 2012, 20:44

πρόσθεσα μερικές
100 Tears
28 Weeks later 2007
30 Days of Night
AMITYVILLE
ASYLUM 2007
Atrocious 2010
Blood Night The Legend Of Mary Hatchet (2009)
Boogeyman 1-3
Book Of Blood
Buried 2010
Carver 2008
Dark Floors 2008
Dead Snow 2009
Devil 2010
dismal
Eaters Rise of the Dead 2010
Gnaw 2009
Grotesque 2009
Hatchet 1-2
Halloween
Insidious 2011
Iron Doors 2011
Jacob's Ladder
La Horde 2010
Meat Grinder 2009
Mirrors 1-2
My Bloody Valentine 2009
Needle 2010
Nine Dead 2010
Parasomnia 2008
Rec 1-2
Return To Sleepaway Camp 2008
StayAlive
SAW 1-7
SIMON SAYS
Stake Land 2010
The Exorcism Of Emily Rose
The Cook 2008
THE COLLECTOR
The Crazies 2010
The Happening
The Haunting in Connecticut (2009)
The Midnight Meat Train 2008
The Strangers
the bone collector
Tormented
Texas Chainsaw Massacre
The Tunnel 2011
The Orphan Killer (2011)
TOWN CREEK 2009
wrong turn 3 left for dead 2009
Zone Of The Dead 2009
+

Wrong Turn 4 Bloody Beginnings (2011)
Day of the dead
Dawn of the dead
The Orphan Killer (2011)
Silent Hill (2006)
The Fourth Kind
Laid to Rest 1-2
HELLRAISER 1-9
A Nightmare On Elm Street 1-8
friday the13 1-11
FREDDY VS JASON 2003
+

Piranha
HOSTEL 1-3
The Tunnel 2011
The Thing 1-2
THE EXORCIST 1973
devil inside
Mogili 2011
Cassadaga[2011]
Paranormal Activity 1-3
Outpost 1-2
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

Δημοσίευσηαπό Djibril » 30 Οκτ 2012, 18:40

Πριν από μία εβδομάδα περίπου είδα το "A Serbian Film". Πριν πω την άποψή μου για την ταινία, θα ήθελα να ρωτήσω εσάς πρώτα πως σας φάνηκε...
Le trefle sur ton corps, ton nom dans notre coeur...
Άβαταρ μέλους
Djibril

Δημοσιευσεις : 201

Δημοσίευσηαπό kOimpreSSer » 31 Οκτ 2012, 19:42

Djibril έγραψε:Πριν από μία εβδομάδα περίπου είδα το "A Serbian Film". Πριν πω την άποψή μου για την ταινία, θα ήθελα να ρωτήσω εσάς πρώτα πως σας φάνηκε...

Είχα ακούσει γι'αυτή την ταινία, αλλά με αφορμή το πόστ σου, βρίκα επιτέλους τον χρόνο να κάτσω να την δώ. Κοίτα, η γνώμη μου είναι,πως σαν concept, δεν ήταν και τόσο άσχημη. Καλή ήταν. Αλλά, προσωπικά δεν μ'αρέσουν οι low budget ταινίες, γιατί γενικά, όχι μόνο γι'αυτή την ταινία, όσο καλό και να είναι το σενάριο, αν και η σκηνοθεσία / ηθοπιοια / σκινικά δεν είναι εξίσου καλά, δεν μ'αρέσει, γιατί δεν είναι 'ολοκληρωμένη'... Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Απλά δεν μου κάθετε καλά.

Γενικά, η εν λόγο παραγωγή, είχε πολλά 'λάθη'. Στο σενάριο εννοώ. Πολλά από αυτά που έδειχνε, δεν γίνονταν στην πραγματικότητα με τίποτα. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέριες, αλλά φαντάζομαι καταλαβαίνεις για ποιές σκηνές και για ποιά περιστατικά μιλάω.

Ίσως αν μια μέρα την γυρίσουν Αμερικάνοι, ρίξουν λίγα λεφτά (όσα π.χ. είχε και το πρώτο Hostel) και αλλάξουν τα αρκετά λάθη που είχε το σενάριο, ίσως τότε γίνει ένα αξιόλογο και σχετικά πρωτόπυπο θρύλερ. Μέχρι τότε, αρκεστείτε στην ταινία '8mm' με τον Νίκολας Κέιτζ. Είναι παρόμια στο σενάριο (Snuff films και έτσι) και πολύ καλήτερη σε όλα της, σαν ταινία!!!
Άβαταρ μέλους
kOimpreSSer

Δημοσιευσεις : 30

Δημοσίευσηαπό Djibril » 01 Νοέμ 2012, 12:28

Καταλαβαίνω απόλυτα τι εννοείς και σε ποιες σκηνές αναφέρεσαι, φίλε μου. Η άποψή μου δε διαφέρει πολύ απ' τη δική σου. "Έξυπνη" σαν ιδέα, αλλά κακό το αποτέλεσμα. Σε κάποιες σκηνές ομολογώ ότι φρίκαρα λίγο, όχι τόσο με την εικόνα, όσο με την ιδέα (π.χ. η σκηνή με το μωρό). Όπως είπες κι εσύ, πιστεύω πως εάν η παραγωγή ήταν αμερικάνικη και το μπάτζετ υψηλότερο τότε το αποτέλεσμα θα ήταν σίγουρα πολύ πολύ καλύτερο.
Le trefle sur ton corps, ton nom dans notre coeur...
Άβαταρ μέλους
Djibril

Δημοσιευσεις : 201

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 03 Νοέμ 2012, 17:19

Eμενα με αφηνουν αδιαφορο τα θριλερακια με δολοφονους κλπ. Το να ταυτισω την αγωνια με τον τρομο εχω να το κανω απο γυμνασιο(τοτε ημουν φανατικος!)
Αντιθετα οταν το θεμα ενος θριλερ παει στο μεταφυσικο ιντριγκαρομαι.

Θεωρω τους Ιαπωνες μαεστρους στο συγκεκριμενο ειδος, ακομη και με μικρο μπατζετ. Εχουν πλουσια παραδοση με δαιμονες και προσφατες μνημες με 2 ατομικες βομβες και ανθρωπους να μετατρεπονται σε ζωντανα φαντασματα απο τη ραδιενεργεια, οποτε ξερουν να σου σερβιρουν τρομο. All time favourite λοιπον το Ring που ειχε πολυ καλες ηθοποιιες και φρεσκιες ιδεες περαν της καταπληκτικης σκηνοθεσιας.

Εννοειται πως οι αμερικανικες εκδοσεις γιαπωνεζικου τρομου ειναι το λιγοτερο κωμικες... Σε αυτους ομως χρωσταμε exorcist/6th sense και γενικα τοσα αλλα ειδη θριλερ.
Γενικα εχετε να προτεινετε κατι μεταφυσικο ατμοσφαιρικο και πολυ τρομακτικο? πει καιρος που κουκουλωθηκα τα βραδυα για εξτρα προστασια απο τον μπαμπουλα :p
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 23 Νοέμ 2012, 00:58

Συμφωνώ με το Γιαπωνέζικο The Ring. Πάρα πολύ ωραίο. Εμένα πείτε με κλασσικό, αλλά από τα αγαπημένα μου είναι το Shinning. Προσκυνώ Jack Nicholson. Και το Silence of the lamps όπου προσκυνώ Anthony Hopkins. Θα σας πρότεινα να δείτε το The Game με τον Michael Douglas, το οποίο είναι θρίλερ που δεν σε τρομάζει μεν αλλά σε κρατάει σε αγωνία δε καθ' όλη τη διάρκεια της ταινίας και έχει συνεχής ανατροπές. Το uninvited επίσης καλούτσικο θριλεράκι. Εγώ είχα τρομάξει πολύ και με το Βlair witch project αλλά φαντάζομαι το έχετε δει.

Από Γιαπωνέζικα επίσης τρομακτικό κατά τη γνώμη μου ήταν και το Ju-on που έγινε The Grudge μετά σε αμερικάνικη παραγωγή. H γιαπωνέζικη έκδωση σαφώς πιο τρομακτική με πολύ απότομες σκηνές αλλά τίποτα παραπέρα. Απλά για να σε τρομάξει. Δε παίζει με τη ψυχολογία. Έχω την εντύπωση πως κανένα γιαπωνέζικο θριλεράκι δεν θα φτάσει το The Ring.

Όχι και Serbian Film ρε παιδιά. Μιλάμε για υπερβολική αρρώστια τώρα. Δεν σου προκαλεί τρόμο, αλλά φρίκη και αηδία. Έχω διαβάσει γι αυτή τη ταινία και έχω δεί κάποιες σκηνές και απλά μου προκαλεί αποστροφή. Δεν θα ήθελα να το δω ποτέ.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB