A Game of Thrones

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό Whitey » 25 Απρ 2012, 14:21

Αυτά κάθεστε και βλέπετε? :Ρ

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσιευσεις : 455

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 28 Απρ 2012, 09:18

Ειδά και το 4 επεισόδιο και σε γενικες γραμμές μου φανηκε καλο, βεβαια με χάλασαν καποια πραγματάκια.
Ρε παιδια παλι το ιδιο σκηνικό με το θέμα της μάχης εχει αρχισε να γινετε λιγο βαρετη η ιδια τακτικη,του ''πριν'', και του ''μετα'' της μαχης ,καλα δεν πλακώθηκαν στρατοί μπορουσε να διξει κατι παραπάνω...Τπτ.
Ο jefry πολυ καθικας , εκτος απο ολα τα καλα εχει και το παράσημο του υδονοσαδιστη.. εχω απορροια να δω πως θα καταληξει ,ο στανις δεν μπορω να τον συμπαθήσω ενω εχει ολα τα δίκια με το μερος του δεν μου κολλαει για βασηλιάς , και καλα ο νανος πραγματικα ο καλύτερος χαρακτήρα πανέξηπνος ειδηκα στην σκηνη με το ξαδερφάκι του εδωσε ρέστα...
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 30 Απρ 2012, 17:29

Το καλύτερο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν κατα την γνώμη μου. Νάνος και Daenerys έδωσαν ρέστα, και το κωλοπαίδι κατάφερε να γίνει ακόμα πιο αντπαθητικό... Όσο για το τέλος του επεισοδίου, epic...
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 01 Μάιος 2012, 22:09

Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 01 Μάιος 2012, 22:28

Γενικότερα πάντως έχει λιγότερη δράση η δεύτερη σεζόν μέχρι στιγμής, αν και μας προετοιμάζει για άπειρες καφρίλες. Αλήθεια, αν κάποιος έχει διαβάσει το βιβλίο, ας μας πει πόσο πλησιάζει η μεταφορά του μέχρι στιγμής στη δεύτερη σεζόν
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 01 Μάιος 2012, 22:33

Επίσης δεν είναι λίγο ξενέρα που ακόμα δεν έχει κάνει την εμφάνιση του ο Jaime Lannister?
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό Spahar » 01 Μάιος 2012, 23:45

Sephiroth έγραψε:Γενικότερα πάντως έχει λιγότερη δράση η δεύτερη σεζόν μέχρι στιγμής, αν και μας προετοιμάζει για άπειρες καφρίλες. Αλήθεια, αν κάποιος έχει διαβάσει το βιβλίο, ας μας πει πόσο πλησιάζει η μεταφορά του μέχρι στιγμής στη δεύτερη σεζόν

Έχει καλή μάχη στο 2ο βιβλίο, η οποία για να αναπαρασταθεί καλά θέλει μισό επεισόδιο τουλάχιστον, οπότε είναι ένα θέμα κατά πόσο θα τη δείξουν όπως πρέπει.

Τώρα σχετικά με την μεταφορά, τα σημαντικά γεγονότα έχουν μεταφερθεί σωστά, τουλάχιστον στην πλειοψηφία τους. Υπάρχουν κάποια σκηνικά που δεν υπάρχουν στα βιβλία, όπως πχ οι σεξουαλικές σκηνές του Renly Baratheon, ή ότι έχει να κάνει με την πόρνη που υπάρχει από την αρχή της σειράς (δεν υπάρχει στο βιβλίο αυτός ο χαρακτήρας). Επίσης έχουν κόψει αρκετά πραγματάκια, τα οποία μπορούν να χαρακτηριστούν δευτερόντα μεν, αλλά βοηθάνε πολύ.

Το πιο μεγάλο φάουλ για μένα στην μεταφορά έως τώρα αφορά την πρώτη σεζόν και τη μάχη στην οποία πήρε μέρος ο Tyrion. Δεν είναι spoiler στην ουσία αλλά μπορεί κάποιος να μην θέλει να το διαβάσει:
Στο βιβλίο ο Tyrion παίρνει κανονικά μέρος στη μάχη, σκοτώνει εχθρούς και τελικά τραυματίζεται ελαφρά. Τώρα γιατί το διακωμωδίσανε στην σειρά δεν το καταλαβαίνω.

Επίσης δεν έχουν αποτυπώσει καθόλου καλά έως τώρα τη σχέση του Tyrion και της Shae, έχει περάσει πολύ στο φλου.

Τα πρώτα επεισόδια της 2ης σεζόν προσωπικά μου έδωσαν λίγο την εντύπωση ότι το έτρεξαν για να πάνε στο ζουμί. Λογικό φυσικά, σε 10 επεισόδια δεν μπορείς να δώσεις βάση σε όλα, απλά ο θεατής δεν καταφέρνει να "νιώσει" τους χαρακτήρες, ειδικά τους καινούργιους, και να καταλάβει καλύτερα πως συνδεόντα όλα μεταξύ τους.

Σχετικά με τον Jaime είναι λογικό, είναι αιχμάλωτος, δεν έχει πολλά να δείξει.
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό Fonis » 02 Μάιος 2012, 15:15

Το 5ο επεισόδιο καλό !
Έχουμε εξελίξεις !
Επίσης πολλή μαγεία παίζει τώρα τελευταία και μου τη σπάει !
Blessings are not just for the ones who kneel... luckily
Άβαταρ μέλους
Fonis

Δημοσιευσεις : 80

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 02 Μάιος 2012, 16:19

Εμένα πάλι μου αρέσει. Το συγκεκριμένο σκηνικό που διαδραματίζεται η ιστορία, προσφέρεται για μάγους δράκους κτλ. Εκεί είναι όλη η ουσία :)
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό Spahar » 02 Μάιος 2012, 18:43

Χωρίς να θέλω να spoiler-ιάσω απλά θα πω ότι από εδώ και πέρα η μαγεία θα υπάρχει στον κόσμο του GoT. Όταν διάβασα τα βιβλία ήμουν σίγουρος ότι αρκετοί ίσως ξενέρωναν. Όπως λέει και ο nfs_maniac το setting είναι για μαγεία.

Πάντως και στον πρώτο κύκλο είχαμε μερικά δείγματα, μην ξεχνάμε το σκηνικό με την maegi και τον Khal Drogo, τους νεκρούς που περπατάνε και φυσικά τους δράκους.
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσιευσεις : 419

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB