- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 22:23 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Πρακτική
10 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Πρακτική
Θα ήθελα την βοήθεια σας παιδιά για ένα θέμα που με απασχολεί.Κάνω την πρακτική μου άσκηση σε κατάστημα WIND και σε λίγες μέρες τελειώνω(7 Μαϊου),το θέμα μου είναι οτι ώς τώρα δεν έχω πάρει λεφτά απο τον εργοδότη μου,μόνο τους 2 πρώτους μήνες μου έδωσε 400 ευρώ,απο τον οποίο κανονικά πρέπει να παίρνω 660 ευρώ τον μήνα και στο τέλος παίρνει μια αποζημίωση αυτός της τάξης του 50%.Αυτός υποστηρίζει ότι θα πάρω λεφτά απο τον ΟΑΕΔ και ότι αποζημίωση είναι να πάρει γιαυτόν θα μου την δώσει σε μένα,το θέμα είναι οτι ΟΑΕΔ και αποζημίωση είναι το ίδιο πράγμα.Έχω προσπαθήσει να του εξηγήσω πολλές φορές το τι πρέπει να μου δώσει και ο κύριος δεν θέλει να καταλάβει.Πήγα στον επόπτη εργασίας και του εξήγησα και μου είπε οτι δεν πρόκειται για εργασιακή σύμβαση και δεν μπορεί να με βοηθήσει.Δεν θέλω να κάνω βιαστηκές κινήσεις και δεν μου υπογράψει κάποιο χαρτί που θα με βοηθήσει να τελειώσω με την πρακτική μου.Μήπως κάποιος απο εσάς μπορεί να με βοηθήσει με το τι μπορώ να κάνω;

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Θα επικοινωνήσω την τετάρτη και θα σας πω τι θα μου πούνε.Σκέφτομαι να του κάνω καταγγελία αμα δεν μου τα δώσει.Θα έπρεπε πάντος να ζητάνε κάποια απόδειξη ότι ο επιχειρηματίας πλήρωσε τον φοιτητή.

-
Μιλάς για τον ΟΑΕΔ της περιοχής; Δεν μπορείς να απευθυνθείς σε άλλο γραφείο; Αν μιλάμε για κατάστημα WIND, φαντάζομαι ότι μπορείς να στείλεις και επιστολή στην εταιρεία και να απειλήσεις ότι το θέμα θα δημοσιευτεί. Δεν νομίζω να μην βγάλεις άκρη έστω με αυτό τον τρόπο...
-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
Επειδή μένω σε μικρή πόλη,δεν υπάρχει άλλο γραφείο του ΟΑΕΔ.Απο αυτά που ξέρω και να απειλήσω την εταιρία θα μου πούνε ότι δεν έκανα πρακτική σε αυτούς αλλα σε κατάστημα το οποίο δεν έχει καμια σχέση με την WIND.Αύριο θα μιλήσω με την σχολή μου και θα ρωτήσω τι μπορώ να κάνω.Αν πάλι έχετε καμια ιδέα θα με βοηθούσε πολύ.Ξέρετε σε περίπτωση που βάλω δικηγόρο τι λεφτά θα πάρει αυτός;

-
Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον που δείχνεις για το θέμα μου,λίγοι θα ασχολούνταν για κάποιον που δεν γνωρίζουν προσωπικά,αυτό δείχνει τι άνθρωπος είσαι.Θα σε ενημερώσω αν χρειαστώ δικηγόρο.

-
10 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης