The Avengers (2012)

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

The Avengers (2012)

Δημοσίευσηαπό Alucard » 25 Απρ 2012, 02:48

Πριν το δω φοβόμουν ότι θα είναι ένα μπάχαλο που θα βλέπεται μόνο για τις εκρήξεις. Αντιθέτως, όπως θα διαπιστώσετε και οι ίδιοι, πρόκειται για έπος! Δε θα επεκταθώ άλλο προς το παρόν για να σας αφήσω να εκτιμήσετε την ταινία οι ίδιοι. Απλά δείτε την και θα με θυμηθείτε ;)
A cornered fox is more dangerous than a jackal.
Άβαταρ μέλους
Alucard

Δημοσιευσεις : 200

Δημοσίευσηαπό The White Prince » 25 Απρ 2012, 04:17

Την επόμενη βδομάδα θα πάω να τη δω, ανυπομονώ! Οι κριτικές είναι πολύ καλές και μετά από αυτό που γράφει ο Ηλίας, δεν μπορώ να περιμένω! : ))))
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
The White Prince

Δημοσιευσεις : 161

Δημοσίευσηαπό Shepard » 25 Απρ 2012, 07:43

Στο μεταξύ και μόνο που ο σκηνοθέτης κατάφερε και ισορρόπησε μεταξύ των ηρώων χωρίς να κάνει κάποια μεγάλη γκέλα και μάλιστα είχαμε την σύγκριση και από προηγούμενες ταινίες για τους ήρωες (τους κλασσικούς), αξίζει βραβείο!

Με το που βγει σε blyu-ray, θα ρίξω την πολυκατοικία! :P :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό The White Prince » 25 Απρ 2012, 11:18

Σε Blu ray θα είναι χάρμα οφθαλμών.... Δευτέρα-Τετάρτη θα τη δούμε σε Ster-Odeon 4 άτομα, πληρώνοντας μόνο 14 ευρώ (3,5 ο καθένας) οπότε με τα 1000 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
The White Prince

Δημοσίευσηαπό Spahar » 25 Απρ 2012, 11:20

Γενικά με ψήνουν Marvel-DC ταινίες, αλλά για την συγκεκριμένη είχα τους ενδοιασμούς μου. Θα την έβλεπα έτσι και αλλιώς μέσα στην εβδομάδα, αλλά τώρα με έχετε ψήσει άγρια.
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό Alucard » 25 Απρ 2012, 14:10

Πληροφοριακά, πέρα από τα προφανή (επικό ξύλο, Scarlett κλπ) η ταινία έχει ΠΟΛΥ γέλιο, αφού τα one-liners είναι σχδόν πάντα επιτυχημένα και σκάνε με σωστό συγχρονισμό.
A cornered fox is more dangerous than a jackal.
Άβαταρ μέλους
Alucard

Δημοσιευσεις : 200

Δημοσίευσηαπό Tom o Xboxakias » 27 Απρ 2012, 15:41

Η ταινία είναι ΕΠΟΣ!!! Η καλύτερη στο είδος της!!! Δράση, χαρακτήρες, εξέλιξη, ιστορία και κυρίως τρελό γέλιο σε πολλές στιγμές!!! Κυριολεκτικά γέλασα περισσότερο απ'ότι γέλασα σε κομμωδίες... Νομίζω εντάσεται στις All Time Classic η ταινία...
Πριν από μερικούς μήνες την κορόιδευα την ταινία γιατί μου φαινότανε ότι θα είναι μεγάλη "Αμερικανιά" και χαζοταινιούλα, εξεπλάγην από τα πολύ θετικά review και αποφάσισα να πάω να την δω. Να πω την αλήθεια μπήκα στο σινεμά με υψηλές προσδοκίες και πάλι κατάφερε και με εξέπληξε θετικά η ταινία!!!

ΥΓ: Μέχρι και στην κοπέλα μου άρεσε πάρα πολύ η ταινία!!! :P
Άβαταρ μέλους
Tom o Xboxakias

Δημοσιευσεις : 35

Δημοσίευσηαπό Sackboy » 28 Απρ 2012, 20:45

Aπίστευτη η ταινία παιδιά! Μην την χάσει κανείς!

Μιλάμε όλοι στο σινεμά ρίχναμε τρελό γέλιο :lol:

Hulk ftw!!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sackboy

Δημοσιευσεις : 331

Δημοσίευσηαπό The White Prince » 03 Μάιος 2012, 16:13

Την είδα χτες, πολύ καλή! Και το τέλος πολλά υποσχόμενο! Ήθελα περισσότερες γκόμενες σε δράση πάντως και κάποια με υπερφυσικές ιδιότητες όπως πχ Phoenix ;)

Στη θέση της Black Widow προτιμούσα Psylocke.

Aν ακολουθήσουμε όμως την πορεία των Avengers, πιστεύω Ms Marvel, Scarlet Witch και Storm θα ήταν ιδανικότερες επιλογές. Για να δούμε στο sequel λοιπόν :)
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
The White Prince

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 11 Μάιος 2012, 16:00

Τελικα ηταν παρα πολυ καλή αν και κατα την αποψη μου ξεκινησε λιγο αποτομα και συγκεκρυμμένα αν δεν εχει δει καποιος τις προηγουμενες ταινιες (thor,iron man,hulk) λιγο σε μπερδευει... :)
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Επόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB