Crysis 3

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Shepard » 25 Απρ 2012, 07:58

Μα γιατί; Τι έλειπε από το 2 που θες να δεις; Εμένα το single του μου άρεσε υπερβολικά πολύ και το θεωρώ ως ένα από τα πληρέστερα campaigns! Τα είχε όλα!

Το μόνο που θέλω είναι να έχει καλή διάρκεια και να μην το πετσοκόψουν το 3!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό Chased » 25 Απρ 2012, 11:02

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον GiannisP!

Μέχρι τώρα, μόνο αρνητικά συναισθήματα μου δημιουργεί το παιχνίδι...
Most Overrated game ever...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσιευσεις : 243

Δημοσίευσηαπό Sackboy » 25 Απρ 2012, 16:06

Shepard έγραψε:Μα γιατί; Τι έλειπε από το 2 που θες να δεις; Εμένα το single του μου άρεσε υπερβολικά πολύ και το θεωρώ ως ένα από τα πληρέστερα campaigns! Τα είχε όλα!

Άμα σκεφτόμαστε όλοι έτσι τότε πάει. Καταστραφήκαμε :roll:

Κατα 90% το παιχνίδι θα είναι ουσιαστικά ενα expansion pack που η ΕΑ μας το βγάζει σαν νεο ultra game με 2 η 3 νεα όπλα.

Στο Crysis 2 δεν νικήσαμε τους ceph και πήραμε πίσω την New York? Το γεγονός ότι ξαναγυρνάμε για σφάξιμο μου φαίνεται ανούσιο.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sackboy

Δημοσιευσεις : 331

Δημοσίευσηαπό Shepard » 25 Απρ 2012, 17:35

Sackboy έγραψε:
Shepard έγραψε:Μα γιατί; Τι έλειπε από το 2 που θες να δεις; Εμένα το single του μου άρεσε υπερβολικά πολύ και το θεωρώ ως ένα από τα πληρέστερα campaigns! Τα είχε όλα!

Κατα 90% το παιχνίδι θα είναι ουσιαστικά ενα expansion pack που η ΕΑ μας το βγάζει σαν νεο ultra game με 2 η 3 νεα όπλα.

Στο Crysis 2 δεν νικήσαμε τους ceph και πήραμε πίσω την New York? Το γεγονός ότι ξαναγυρνάμε για σφάξιμο μου φαίνεται ανούσιο.

Mα περίμενε βρε συ να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες! Το ότι θα είναι ξανά στη ΝΥ δλδ υποβιβάζει το παιχνίδι;

Επίσης, ποιο άλλο παιχνίδι έχει κάνει άλματα δλδ και δεν είναι σαν expansion τις περισσότερες φορές;
Ειδικά κάποια exclusives όπως το God of War για παράδειγμα που είναι ίδιο με το 1ο με καλύτερα γραφικά.

Εγώ θέλω να πιστεύω πως θα κάνει την διαφορά!
Άλλωστε θα έχει τα καλύτερα γραφικά και ήχο! Αν έχει και καλό story και μια ικανοποιητική διάρκεια, δεν βλέπω τον λόγο γιατι να το χαντακώνουμε έτσι!

---------------------------------------
ΕΔΩ να προσθέσω πως η Crytek είπε πως δεν διατίθεται (;;;) να βγάλει το παιχνίδι στο Wii U!
Θα δει και θα πράξει! (λογικό εφόσον το userbase της νέας κονσόλας θα είναι μικρό)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό Chased » 26 Απρ 2012, 00:15

Shepard, φίλε μου, τα δύο προηγούμενα παιχνίδια είναι ΦΟΥΛ στα προβλήματα...Τα έχω πει δεκάδες φορές, μην τα ξαναγράφω πάλι, κουράστηκα...Τόσα προβλήματα ούτε το Big Rigs δεν είχε...ΛΟΛ
Most Overrated game ever...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσιευσεις : 243

Δημοσίευσηαπό Shepard » 26 Απρ 2012, 06:38

Το 2ο μέρος, όπου και τελείωσα στο Χ360, ήταν μια χαρά! Μπορεί να είχε 2-3 προβληματάκια αλλά δεν λες όλη την single εμπειρία άκυρη λόγω αυτών! ;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό Sackboy » 26 Απρ 2012, 14:39

Shepard έγραψε:
Sackboy έγραψε:

Mα περίμενε βρε συ να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες! Το ότι θα είναι ξανά στη ΝΥ δλδ υποβιβάζει το παιχνίδι;

Επίσης, ποιο άλλο παιχνίδι έχει κάνει άλματα δλδ και δεν είναι σαν expansion τις περισσότερες φορές;
Ειδικά κάποια exclusives όπως το God of War για παράδειγμα που είναι ίδιο με το 1ο με καλύτερα γραφικά.

Εγώ θέλω να πιστεύω πως θα κάνει την διαφορά!
Άλλωστε θα έχει τα καλύτερα γραφικά και ήχο! Αν έχει και καλό story και μια ικανοποιητική διάρκεια, δεν βλέπω τον λόγο γιατι να το χαντακώνουμε έτσι!

---------------------------------------
ΕΔΩ να προσθέσω πως η Crytek είπε πως δεν διατίθεται (;;;) να βγάλει το παιχνίδι στο Wii U!
Θα δει και θα πράξει! (λογικό εφόσον το userbase της νέας κονσόλας θα είναι μικρό)

Δέν ξέρω ρε φίλε Shepard. Με αυτά που κάνει η ΕΑ τα τελευταία χρόνια φοβάμαι ότι το παιχνίδι θα είναι αρπαχτή και το σενάριο μου φαίνεται generic και δεν ξέρω καν που θέλουν να καταλήξουν. :roll:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sackboy

Δημοσιευσεις : 331

Δημοσίευσηαπό Shepard » 26 Απρ 2012, 18:14

Υπομονή λοιπόν μέχρι να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες! Αν είναι πέτσα το παιχνίδι, πρώτος θα το πω! ;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό Shepard » 16 Μάιος 2012, 17:44

Οι ΕΑ και Crytek έδωσαν στην δημοσιότητα νέες εικόνες και art!
Απολαύστε...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό game over » 02 Ιουν 2012, 16:49

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

ΠροηγούμενηΕπόμενο