3D TV: Ναι ή ου;

Τηλεοράσεις, φωτογραφικές μηχανές, GPS, εφευρέσεις του Κύρου Γρανάζη και άλλα

Δημοσίευσηαπό Shepard » 04 Σεπ 2011, 17:11

nfs_maniac έγραψε:Βρε καλά όλα αυτά, αλλα πότε θα δεις πραγματικό 2Χ FullHD? Εδώ τώρα ανακαλύπτουμε το HD και τα Blu Ray! :D

Παύλο για αγώνα συμφωνώ οτι το 3D θα τα σπάει. Είχα δει ένα blu ray με αποσπάσματα αγώνων του παγκοσμίου κυπέλλου και έπαθα πλάκα... Τώρα μέσω δορυφορικής, πιστεύω πιο φθηνά θα σου έλθει να πας και να δεις απο κοντά το United-Chelsea! :mrgreen:

Μα ότι είναι σε Blu-Ray θα το κάνει upscale σε QHD! Άμα δεις βιντεάκια στο συσωλην της LZ1, ακόμα και συνδεδεμένο Χ360, θα πάθεις πλάκα!

Φαντάζεστε να έπαιρνες την τηλεόραση και να σου έδειχνε στο κέντρο ανάλογα την ανάλυση που έχει το μέσο που του βάζεις? Σαν τους υπολογιστές, που βάζεις σήμερα το Starcraft πχ και σου δείχνει ένα τετραγωνάκι στη μέση! Χαχαχα.. φαντάζομαι την μάνα "Παιδί μου, μλκ τηλεόραση πήρες πάλι! Δεν παίζει σωστά!!!!"
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 04 Σεπ 2011, 17:15

Δε διαφωνώ μαζί σου. Καλά όλα αυτά αλλα έχουμε ακόμα μίλια μπροστά μας... Εδώ τώρα μπαίνει σιγά σιγά το blu ray σπίτι μας. Όσο για τα κανάλια μας, μην το σχολιάσω... Αθήνα και με το ζόρι βλέπουμε ορισμένα κανάλια... Αυτο που θέλω να πω οτι θα πηγαίνει χαμένος τέτοιος εξοπλισμός. Σα να έχεις Lambo, αλλα να μην έχεις ευθεία να την τρέξεις :cry:
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό mtifosi » 04 Σεπ 2011, 17:18

Εχοντας κανει 3D Vision setup στο PC,αφου πρωτα το ειδα σε ενα φιλο,μπορω να πω πως εχω εντυπωσιαστει ειδικα σε καποιους τιτλους(Bad Company 2,Mafia 2,Trine...).Τωρα για τηλεοραση το σκεφτομαι για καποια active 3D αλλά επειδη τηλεοραση δεν παιρνουμε συχνα ισως ειναι καλυτερα να περιμενουμε να πεσουν οι τιμες στα glass free 3D.Παντως συμφωνω με τον sephiroth οτι το 3D στο σινεμα ειναι πιο εντυπωσιακο.
Άβαταρ μέλους
mtifosi

Δημοσιευσεις : 56

Δημοσίευσηαπό Shepard » 04 Σεπ 2011, 17:19

Καταλαβαίνω απόλυτα τι θες να πεις!

Αλλά εφόσον κάποιοι έχουν projectors και βλέπουν στις 100 ιντσες με FullHD, τότε δεν με χαλάει να βλέπω σε 55 ίντσες QuadHD!
Επίσης εγώ blu-ray ταινίες βλέπω συνεχώς εδώ και 3 χρόνια! (+ οτι κατεβάζεις απο το νετ)

Τεσπά, δεν νομίζω να πάει τόσο χαμένος ο εξοπλισμός! Στην τελική, πρώτα θα την δούμε και μετά θα πράξουμε! Εαν δεν μας αρέσει... πάμε για 21:9 της Philips!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 04 Σεπ 2011, 17:30

Να ρωτήσω και κάτι σχετικό. Επειδή δεν έχω δοκιμάσει 3D gaming, οι τίτλοι που έχετε δοκιμάσει έχουν τεράστια διαφορά ή οκ απλά μια βελτίωση? Επίσης βολεύει ή σε μπερδεύει?
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό Shepard » 04 Σεπ 2011, 22:25

H 55LZ2 δείχνει το FF X-III...

Aλλά τελικά δεν την κοιτάμε καν γιατί κάνει μόνο 8000Ε!!! :P
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό romanos.romaidis » 05 Σεπ 2011, 02:21

Οπως έχω ξαναπεί και στο community blog παίδες,μου φαίνεται πως όλο το θέμα με την ενσωμάτωση της 3D τεχνολογίας στα σπίτια,έγινε βιαστικα.Το πιο σωστό για εμένα θα ήταν τώρα με τις glass free να ξεκινούσαν την επιχείρηση ''3D στα σπίτια και στον λαό'',τόσα χρόνια το κόστος ήταν πανάκριβο του συνολικού πακέτου 3D εμπειρίας,εξάλλου πήρε αρκετό καιρό σε εμάς τους καταναλωτές να περάσουμε σε HD τηλεοράσεις,αφου περάσαμε οι περισσότεροι εκεί τι θέλαν κατευθείαν να πάμε σε 3D?Είναι προφανές πως δεν γίνοταν ξαφνικά σε ελάχιστο χρόνο να επενδύσουμε σε HD 3D ΤV,δηλαδή κάθε χρόνο και ΤV δεν γίνεται...και αυτό δεν ισχύει μόνο για τις 3D τηλεοράσεις αλλά γενικότερα και στις LED,OLED και δεν συμμαζεύεται,πάιρνω φέτος LED 3D σε έλαχιστο χρόνο βγαίνουν άλλες παπαρίες που δεν προσφέρουν και χαοτική διαφορά απο μια τηλεόραση 2-3 ετών..και ο κύκλος συνεχίζεται..
Άβαταρ μέλους
romanos.romaidis

Δημοσιευσεις : 66

Δημοσίευσηαπό JamieT » 12 Οκτ 2011, 18:09

Εγώ θα είμαι πρόθυμος να αγοράσω μία 3D TV όταν θα υπάρχουν προϊόντα που θα αξίζουν να απολαύσεις το 3D τους στο μέγιστο και από την άνεση του σπιτιού σου. Μέχρι τώρα, δεν πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά σε αριθμό που να δικαιολογούν την αγορά μίας 3D τηλεόρασης.
[URL=www.playfire.com/Em1nem13]Εικόνα[/URL
Άβαταρ μέλους
JamieT

Δημοσιευσεις : 124

Δημοσίευσηαπό MeEdIC » 29 Νοέμ 2011, 01:17

Πάνω στο θέμα του "To 3D or not to 3D?", σας παραθέτω το εξής δίλλημα.

Εικόνα

LC-40LE814E: http://goo.gl/SmYoc
LC-40LE830E: http://goo.gl/vig00

Η τιμή όλως περιέργως δεν αποτελεί ζήτημα, μιας και η διαφορά τους είναι μηδαμινή.
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
MeEdIC

Δημοσιευσεις : 7

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 29 Νοέμ 2011, 02:04

Άνετα την 3D. Αν η διαφορά είναι μικρή είναι κρίμα να μην έχεις και 3D απεικόνιση
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Home Cinema & Gadgets

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB