- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 21:49 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Champions League 2011-2012
28 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Χτες μου ανέβηκε η πίεση με την γκαντεμιά της ομάδας!
Παίχτης μοιραίος... Μεσσι! Στον 1ο αγώνα έκανε το λάθος και με μια μόνο ευκαιρία σε όλο τον αγώνα, η Τσελσι σκόραρε! Χτες εχασε πεναλντι! Όχι βρε αγορίνα μου... γιατιιιιιιιιι;;;
Στο μεταξύ, αμέσως να βγουν και να πουν ότι η Μπαρτσα έκανε τον κύκλο της ως ομάδα και ηταν ευτυχία που την είδαμε τα τελευταία 4-5 χρόνια αλλά τώρα πάμε για άλλα!
Μην φάτε, έχει γλαρόσουπα τοπυ χρόνου!
Παίχτης μοιραίος... Μεσσι! Στον 1ο αγώνα έκανε το λάθος και με μια μόνο ευκαιρία σε όλο τον αγώνα, η Τσελσι σκόραρε! Χτες εχασε πεναλντι! Όχι βρε αγορίνα μου... γιατιιιιιιιιι;;;
Στο μεταξύ, αμέσως να βγουν και να πουν ότι η Μπαρτσα έκανε τον κύκλο της ως ομάδα και ηταν ευτυχία που την είδαμε τα τελευταία 4-5 χρόνια αλλά τώρα πάμε για άλλα!
Μην φάτε, έχει γλαρόσουπα τοπυ χρόνου!

-
Shepard - Moderator
- Δημοσιευσεις : 6860
Ύποπτο ματς τώρα, η Bayern φλερτάρει πολύ με το γκολ. Όσο για την Barca, δεν έγινε ξαφνικά ομαδούλα, απλά ύστερα από καιρό κάποιοι έχουν βρει τον τρόπο να την αντιμετωπίσουν και θα πρέπει να προσαρμοστεί σαν ομάδα στα νέα δεδομένα.
A cornered fox is more dangerous than a jackal.
-
Alucard - Δημοσιευσεις : 200
Κοιτάξτε, από τη στιγμή που δεν πήγε η Μπαρτσελόνα, μπορεί να το πάρει οποιοσδήποτε. Απλά φέτος οι μεγάλοι τα έκαναν μαντάρα. Δεν πειράζει, δεν είναι απίθανο να δούμε καλό ματς, από τη στιγμή που και οι δύο ομάδες έχουν καλούς παίκτες. Αν δεν είναι κάποιος οπαδός της Τσέλσι ή της Μπάγερν, νομίζω ότι μπορεί να δει το ματς ως αγγλικό vs γερμανικό ποδόσφαιρο 

-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
28 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες