Τα πάνω κάτω στο ελληνικό gaming

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό PORTAL » 12 Αύγ 2021, 18:49

Sephiroth έγραψε:
PORTAL έγραψε:Ειναι αστειο να βλεπεις το μουδιασμα των sites τα οποια ναι μεν βλεπουν τι γινεται, αλλα, στη χωρα του Playstation, δεν ειναι και ευκολο να το γραψουν φαρδια πλατια. Βασικα δεν μπορουν να το γραψουν καθολου. :lol:

Βρε συ, ποιο μούδιασμα και ποιων sites; Για μας που μπορώ να απαντήσω, τουλάχιστον, ανεβάζουμε (όπως σε όλες τις περιπτώσεις) τα πάντα. Δεν υπάρχει συσχετισμός διαφημιζόμενου με κάλυψη. Και απ' όσο παρακολουθώ -όσο προλαβαίνω- και τον ανταγωνισμό, δεν έχω δε κάποιον να προσπαθεί να υποβαθμίσει εμφανώς την υπηρεσία. Έχεις δει κάτι τέτοιο;

Το γνωριζω οτι υπαρχει δικαιη καλυψη. Λεω οτι δεν θα επρεπε να υπαρχει δικαιη καλυψη, αλλα προτροπη να προτιμησει ο κοσμος το Game Pass. Ο καθενας βεβαια μπορει να κρινει μονος του και να επιλεξει τι αγοραζει, αλλα επειδη ο Ελληνας καταναλωτης εν πολλοις αγνοει την υπαρξη XBox/Game Pass, καποιος πρεπει να του πει "κοιτα κατι που ισως σε συμφερει".
Άβαταρ μέλους
PORTAL

Δημοσιευσεις : 141

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 13 Αύγ 2021, 09:30

PORTAL έγραψε:
Sephiroth έγραψε:
PORTAL έγραψε:Ειναι αστειο να βλεπεις το μουδιασμα των sites τα οποια ναι μεν βλεπουν τι γινεται, αλλα, στη χωρα του Playstation, δεν ειναι και ευκολο να το γραψουν φαρδια πλατια. Βασικα δεν μπορουν να το γραψουν καθολου. :lol:

Βρε συ, ποιο μούδιασμα και ποιων sites; Για μας που μπορώ να απαντήσω, τουλάχιστον, ανεβάζουμε (όπως σε όλες τις περιπτώσεις) τα πάντα. Δεν υπάρχει συσχετισμός διαφημιζόμενου με κάλυψη. Και απ' όσο παρακολουθώ -όσο προλαβαίνω- και τον ανταγωνισμό, δεν έχω δε κάποιον να προσπαθεί να υποβαθμίσει εμφανώς την υπηρεσία. Έχεις δει κάτι τέτοιο;

Το γνωριζω οτι υπαρχει δικαιη καλυψη. Λεω οτι δεν θα επρεπε να υπαρχει δικαιη καλυψη, αλλα προτροπη να προτιμησει ο κοσμος το Game Pass. Ο καθενας βεβαια μπορει να κρινει μονος του και να επιλεξει τι αγοραζει, αλλα επειδη ο Ελληνας καταναλωτης εν πολλοις αγνοει την υπαρξη XBox/Game Pass, καποιος πρεπει να του πει "κοιτα κατι που ισως σε συμφερει".

Απλά για να ξέρεις, το Xbox Game Pass έχει στην Ελλάδα από τα μεγαλύτερα ratios στην Ευρώπη (αναλογία δηλαδή κατόχων κονσόλας/συνδρομή). Το θέμα είναι: 1) να πουσάρει το Pass η Microsoft στην Ελλάδα και 2) να πουσάρει και το Xbox γενικότερα. Τη μαζικότητα δεν τη δίνει το εξειδικευμένο κοινό, αλλά το mainstream. Αυτό το κοινό κάνει τους τζίρους που μεγαλώνουν την αγορά. Δεν είναι όλοι οι κάτοχοι PS4/5 φανατικοί gamers, τις τάσεις ακολουθούν.
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό PORTAL » 13 Αύγ 2021, 11:39

Sephiroth έγραψε:
Απλά για να ξέρεις, το Xbox Game Pass έχει στην Ελλάδα από τα μεγαλύτερα ratios στην Ευρώπη (αναλογία δηλαδή κατόχων κονσόλας/συνδρομή)

Proud of you boys ;)
Άβαταρ μέλους
PORTAL

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 13 Αύγ 2021, 14:01

blackmore έγραψε:Παύλο, οι συνδρομές στο gamepass παγκόσμιος, πόσο έχει φτάσει,ακόμα κοντά στα 20 εκ είναι?
Θεωρείτε επιτυχία μετά από τόσα χρόνια, το Xbox one πούλησε πάνω από 50 εκ + τα series x, είναι επιτυχία τα 20 εκ συνδρομές? (Που από 20 εκ, δεν ξέρουμε πόσοι είναι οι μόνιμοι συνδρομητές, και πόσοι είναι οι δοκιμαστικές / μετατροπές λόγω 1 ευρώ)

Εμένα τα 20 εκ, μου φαίνεται ότι δεν ενδιαφέρονται, και γιατί είναι κάτω του 50% από τους κατόχους Xbox, και γιατί δεν βοήθησε το one στις πωλήσεις.
Δεν σκέφτονται όλοι ότι με μια συνδρομή, παίζω ότι παιχνίδια μου δίνετε δωρεάν, αλλά το χόμπι είναι ακριβό, όπως λένε και για τα LP, οποίος θέλει να απολαύσει μουσική, πρέπει να πληρώσει.

Νομίζω πως δεν είναι τυχαίο πως ανοίγονται σε άλλες πλατφόρμες. Από τη μία ακόμη δεν έχουν σκάσει τα "βαριά" όπλα (πχ. Halo Infinite, νέο DOOM, νέο Wolfenstein, νέο Elder Scrolls, νέο Gear) και εκεί θα δούμε μεγάλη άνοδο. Από την άλλη βλέπουμε και μεγάλο focus στο PC gaming, όπου εκεί θα παιχτεί άλλο παιχνίδι. Τέλος, αν σκεφτούμε ότι μέσω ενός App θα μπορούμε να παίξουμε πλέον και σε τηλεοράσεις, καταλαβαίνεις ότι και με χαμηλό ratio, θα υπάρχει εκεί έξω μια τεράστια βάση χρηστών για να πουλήσει η MS το XGP. Έχει πολύ ενδιαφέρον η προσέγγιση και μόλις ανοίξουν Ελλάδα τα xCloud και το Xbox All Access θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό PORTAL » 11 Δεκ 2022, 18:09

Αυτο με τα φτηνα key μπορεις να μου το εξηγησεις λιγο γιατι δεν το εχω ψαξει ποτε;
Άβαταρ μέλους
PORTAL

Δημοσίευσηαπό PORTAL » 11 Δεκ 2022, 22:32

Οκ θα το κοιτάξω. Ευχαριστώ για την απάντηση.
Άβαταρ μέλους
PORTAL

Δημοσίευσηαπό PORTAL » 12 Δεκ 2022, 00:24

το παω με το μηνα και παντα το αφηνω να ληξει γιατι δεν θελω να δινω λευκη επιταγη. 10 ευρω το απλο 13 το ultimate
Άβαταρ μέλους
PORTAL

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB