Χρόνια πολλά Enternity!!!

Συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων

Χρόνια πολλά Enternity!!!

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 05 Μαρ 2021, 23:09

Περάσανε κιόλας 10 χρόνια από τη γέννηση του site...

Είμαι μέλος από τη 1 Σεπτεμβρίου του 2011, το πως κυλάει ο χρόνος είναι αδιανόητο. Μέσα σε ολα αυτά τα χρόνια, το enternity μας χάρισε πάρα πολλά. Τι να πρωτοπείς για ένα από τα καλύτερα μέσα ενημέρωσης για το gaming, την τεχνολογία αλλά και γενικότερα την pop culture στην Ελλάδα, που δέκα χρόνια τώρα συνεχίζει χωρίς σταματημό.

Χιλιάδες ώρες ξόδεψα διαβάζοντας άρθρα, ειδήσεις αλλά και συζητώντας στο forum με άλλους χρήστες. Δεν έχω μετανιώσει ούτε ένα λεπτό από τη στιγμή της εγγραφής μου σε αυτή την κοινότητα. Ακόμα θυμάμαι τα enternity live που ήταν κάτι σαν θεσμός για μένα, εκπομπές με τους δυο μορφονιούς καθώς και άλλα παιδιά του site, στις οποίες γελάσαμε, ενημερωθήκαμε και περάσαμε καλά. Αξέχαστα ήταν και τα live stream που κάνανε τα παιδιά γεμίζοντας ευχάριστα τις ώρες μας. Τα enternity live αποτελούν και το μοναδικό μου παράπονο από το site, το γεγονός ότι δεν υπάρχει αυτή η επαφή πλέον. Στις μέρες μας το θεωρώ σημαντικό να υπάρχει και ένας τέτοιος τρόπος επικοινωνίας, μόνο φυσικά σαν συνοδευτικό, γιατι η βάση και το κύριο υλικό θα πρέπει να προέρχετε από το site, αλλά καταλαβαίνω φυσικά τα παιδιά του site για τον ελάχιστο χρόνο που έχουν τον καιρό αυτό με τα νέα μέλη των οικογενειών τους.

Ακόμα θυμάμαι το πόσο πάλευα να βρω αυτόν τον εξωγήινο, για κάποιους μισητός για άλλους λατρεμένος, για να μπορέσω να συμμετέχω στους φοβερούς διαγωνισμούς του enternity, μια ευκαρία για να μπορέσω να κερδίσω κάποιο από τα φοβερά δώρα, το οποίο έγινε σε κάποιες περιπτώσεις για μένα. Κορυφαία στιγμή φυσικά το Xbox one που είχα κερδίσει, το θυμάμαι σαν χθες. Είχα πάει στο κατάστημα seven για να παραλάβω το δώρο μου, μπήκα μέσα και κατευθύνθηκα στο ταμείο, τους εξήγησα για ποιον λόγο είχα πάει στο κατάστημα, και μετά την επιβεβαίωση των στοιχείων μου, μου παραδόσανε την κονσόλα σε αυτή την πράσινη κλασσική συσκευασία της κονσόλας. Το χαμόγελο που είχα δεν περιγράφετε μέχρι να φτάσω σπίτι απλά γελούσα σαν χαζός. Το γεγονός δε ότι κατάφερα μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια να κερδίσω μερικά δωράκια σε εποχή που ήμουν άνεργος χωρίς λεφτά, το να κερδίσω κάτι πρόσθετε μια γλύκα σε αυτή την δύσκολο περίοδο για μένα.

Πάρα πολλά παιδιά περάσανε από το site, σχεδόν όλοι εξαιρετικοί στον ρόλο τους, και στην συνέπεια τους με την ενημέρωση. Όλοι προσθέσανε κάτι στο site κατα το πέρασμα τους, παιδιά που με μερικούς απο αυτούς γίναμε και φίλοι, έστω και διαδικτυακοί, μιας και είμαι απο επαρχία και δύσκολα να βρεθώ με κάποιον. Παιδιά όπως ο Νικήτας, ο Ηλίας, ο Δημήτρης, ο dealwithit Καλκάνης, ο Μάνος αλλά και άλλοι. Πάνω από ολα βέβαια ο Παύλος, ο Δημήτρη και ο Μανώλης που χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε το site. Είχα την τύχη να βρεθώ με τον Παύλο από κοντά σε δυο περιπτώσεις, και το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για εξαιρετικό άνθρωπο.

Δεδομένου πάντως ότι η Ελληνική αγορά είναι αρκετά μικρή το να έχουμε την δυνατότητα να έχουμε ένα τέτοιο μέσο είναι κάτι το εξαιρετικό και αυτό οφείλετε στους τρεις στυλοβάτες του site καθώς και στα υπόλοιπα παιδιά, γιατι ποτέ δεν κοιτάξανε τι κάνουν οι άλλοι, ούτε χρησιμοποιήσανε αθέμιτα μέσα για να "ανεβάσουν" το site τους, παρά μόνο με την σκληρή δουλειά τους καταφέρανε να ανέβουν ψηλά.

Ένα ευχαριστώ από καρδιάς και σας εύχομαι ολόψυχα να τα χιλιάσετε και γρήγορα να τελειώνουμε με την κατάσταση του ιού και να μπορέσουμε να βρεθούμε από κοντά είτε σε κάποιο event ή έστω σε κάποιο καφέ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Επιστροφή στο Μπίρι-μπίρι

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB