- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 03:41 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Πρότασεις για βελτίωση του site
Ρε παιδια εδω και καιρο καθως γραφεις ενα σχολιο κανει reload την σελιδα και οτι εχεις γραψει χανεται ... Μονο σημερα 4 φορες προσπαθω να γραψω ενα σχολιο και μου εχει βγει η πιστη . Φτιαξτε το Please !!!! Σορρυ αλλα εχω βαρεθει να προσπαθω να γραψω σχολιο και για να το επιτυχω να πρεπει να μου βγει το λαδι
- mariodm22
- Δημοσιευσεις : 753
Ένα θέμα που έχω παρατηρήσει στο forum αν έχω καιρό να ποστάρω:
μερικές φορές αν (ενώ είμαι συνδεδεμένος) πατήσω "Γρήγορη απάντηση" για να γράψω σε κάποιο θέμα, αντί να μου εμφανίσει το πεδίο που γράφεις το σχόλιο με πηγαίνει στην αρχική του site.. ο μόνος τρόπος να διορθωθεί αυτό είναι να κάνω log out και log in ξανά.
Επίσης θα ήταν χρήσιμο αν υπήρχε η δυνατότητα να επεξεργαστούμε ένα σχόλιό μας στα άρθρα του site, καθώς αν κάνεις κάποιο λάθος και το δημοσιεύσεις, ο μόνος τρόπος να το διορθώσεις είναι να το σβήσεις και να το δημοσιεύσεις από την αρχή..
μερικές φορές αν (ενώ είμαι συνδεδεμένος) πατήσω "Γρήγορη απάντηση" για να γράψω σε κάποιο θέμα, αντί να μου εμφανίσει το πεδίο που γράφεις το σχόλιο με πηγαίνει στην αρχική του site.. ο μόνος τρόπος να διορθωθεί αυτό είναι να κάνω log out και log in ξανά.
Επίσης θα ήταν χρήσιμο αν υπήρχε η δυνατότητα να επεξεργαστούμε ένα σχόλιό μας στα άρθρα του site, καθώς αν κάνεις κάποιο λάθος και το δημοσιεύσεις, ο μόνος τρόπος να το διορθώσεις είναι να το σβήσεις και να το δημοσιεύσεις από την αρχή..
-
thomason993 - Δημοσιευσεις : 184
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες