- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 16:40 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Πρότασεις για βελτίωση του site
Πολυ καλο αυτο Pop-up αλλα καθε φορα που μου εμφανιζεται στο Pc και παω να το πατησω τσουυυυπ φτερα γινεται .... Δεν το προλαβαινω ... χαχαχα

Στα κινητα και στα tablets ( εμενα εχει 7αρα οθονη ) εχει λιγα θεματακια πιστευω κυριως οταν βγαινει τις στιγμες που πας να συρεις την οθονη με αποτελεσμα να αλλαζεις σελιδες πυκνα συχνα ...

Στα κινητα και στα tablets ( εμενα εχει 7αρα οθονη ) εχει λιγα θεματακια πιστευω κυριως οταν βγαινει τις στιγμες που πας να συρεις την οθονη με αποτελεσμα να αλλαζεις σελιδες πυκνα συχνα ...
- mariodm22
- Δημοσιευσεις : 753
Προβλημα στα Log In
Παιζει να το γραφω σε λαθος μερος (και μερικες φορες ειμαι γκαβος οταν ψαχνω πραγματα) αλλα εχω εδω και καιρο (μηνες) ενα προβλημα οταν μπαινω στο site...
Σχεδον παντα παραπανω απο μια συσκευη στο σπιτι μου ειναι ανοιχτη..ειτε ειναι tablet, ειτε ειναι κινητο, ειτε ειναι laptop ή το pc...ποιο ειναι το "προβλημα" τωρα..οτι το καθενα απο αυτα εχει δικους του ή διαφορετικους browser και το προβλημα προκειπτει οτι για καποιο λογο πχ οταν μπαινω απο το pc μου, που εκει εχω mozilla με πεταει εξω απο το κινητο, που εχει ενα τυπου explorer και απο το tablet που εχω chrome..To ιδιο συμβαινει οταν παω να μπω απο το tablet που κανω log in και με πεταει απο ολα τα αλλα στους μη-chrome browsers...και γινετε πιο αστειο οταν πας να παρακολουθησεις ενα live (ειτε πεμπτη ειτε παρασκευη) και αν μπεις απο το facebook ή ως μελος του ειτε ολα οκ ΑΛΛΑ αν μπεις μεσω twitter τοτε σε κανει log out στο twitter των αλλων browser ....
Δεν ειναι τοσο "προβλημα" οσο κατι απλα ΠΟΛΥ παραξενω που μου εχει συμβει πολλες φορες
Σχεδον παντα παραπανω απο μια συσκευη στο σπιτι μου ειναι ανοιχτη..ειτε ειναι tablet, ειτε ειναι κινητο, ειτε ειναι laptop ή το pc...ποιο ειναι το "προβλημα" τωρα..οτι το καθενα απο αυτα εχει δικους του ή διαφορετικους browser και το προβλημα προκειπτει οτι για καποιο λογο πχ οταν μπαινω απο το pc μου, που εκει εχω mozilla με πεταει εξω απο το κινητο, που εχει ενα τυπου explorer και απο το tablet που εχω chrome..To ιδιο συμβαινει οταν παω να μπω απο το tablet που κανω log in και με πεταει απο ολα τα αλλα στους μη-chrome browsers...και γινετε πιο αστειο οταν πας να παρακολουθησεις ενα live (ειτε πεμπτη ειτε παρασκευη) και αν μπεις απο το facebook ή ως μελος του ειτε ολα οκ ΑΛΛΑ αν μπεις μεσω twitter τοτε σε κανει log out στο twitter των αλλων browser ....
Δεν ειναι τοσο "προβλημα" οσο κατι απλα ΠΟΛΥ παραξενω που μου εχει συμβει πολλες φορες
-
Koel700 - Δημοσιευσεις : 62
Σε θερμοπαρακαλώ Sephiroth, άκουσέ με, επειδή θεωρώ ότι το site έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα: Θα πρέπει να επιλέγουμε πότε θέλουμε και πότε δε θέλουμε να συμμετάσχουμε σε ένα giveaway. Τα giveaways είναι συνήθως για κονσόλες και εγώ, επειδή δεν έχω κονσόλα, δε θέλω να συμμετάσχω σε αυτά. Όμως, αν σχολιάσω μερικές φορές στα forums, τότε θα μαζέψω αρκετούς πόντους και θα συμμετάσχω στο giveaway σας, χωρίς να το θέλω - και δε θέλω να πάρω κατά λάθος το δώρο κάποιου άλλου παιδιού, οπότε αυτό με αποτρέπει από το να σχολιάζω στα forums. Please, fix this problem! Με αγάπη, πάντα, για το site! <3
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
TheLuckyShamrock έγραψε:Σε θερμοπαρακαλώ Sephiroth, άκουσέ με, επειδή θεωρώ ότι το site έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα: Θα πρέπει να επιλέγουμε πότε θέλουμε και πότε δε θέλουμε να συμμετάσχουμε σε ένα giveaway. Τα giveaways είναι συνήθως για κονσόλες και εγώ, επειδή δεν έχω κονσόλα, δε θέλω να συμμετάσχω σε αυτά. Όμως, αν σχολιάσω μερικές φορές στα forums, τότε θα μαζέψω αρκετούς πόντους και θα συμμετάσχω στο giveaway σας, χωρίς να το θέλω - και δε θέλω να πάρω κατά λάθος το δώρο κάποιου άλλου παιδιού, οπότε αυτό με αποτρέπει από το να σχολιάζω στα forums. Please, fix this problem! Με αγάπη, πάντα, για το site! <3
Μπορείς απλά με ένα σχολιάκι στην σελίδα του διαγωνισμού να λες ότι δεν ενδιαφέρεσαι.
-
GooDShiveR - Δημοσιευσεις : 258
Και πάλι, μπορεί να μη θυμηθώ να σχολιάσω ή μπορεί αυτό να συμβεί και σε κάποιον άλλον που δεν ήθελε να κερδίσω. Γι'αυτό λέω ότι χρειάζεται μια αλλαγή - κάτι σαν confirmation όταν κάποιος μαζέψει τους απαραίτητους πόντους.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
ναι αλλά αν καποιος για κάποιο λογο δεν μπορεσει να κανει το confirmation και χασει το δωρο? Μπλεκει εκει το πραμα. Οταν κερδιζεις πρεπει να επκοινωνησεις ουτως ή αλλως οπότε αν δεν το κάνεις λογικά πάει σε κάποιον άλλον το δώρο.
-
GooDShiveR - Δημοσιευσεις : 258
Δεν ξέρω, Goodshiver - μου φαίνεται λογικό αυτό που ζητάω. Τέλος πάντων, επιλογή τους το τι θα κάνουν. :/

-
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες