Χρησιμοποιώ λοιπόν έναν πολύ παλιό φορητό υπολογιστή όλη μου τη ζωή. Viao από μια μαύρη Παρασκευή πριν από μερικά χρόνια. Τότε είχα iPhone. Πρόσφατα με το κλείδωμα δεν ήταν αρκετό. Τώρα μετά από ένα μήνα περίπου παίζοντας παιχνίδια στο διαδίκτυο, είναι αργή. Και πολύ ζεστό, μου άρεσε 100 Κελσίου ορκίζομαι. Θέλω λοιπόν να αποκτήσω μια επιφάνεια εργασίας, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πόσο μεγάλο ή καλό ή τίποτα. Δεν είμαι καθόλου υπολογιστής. Ελπίζω λοιπόν να παρουσιάσω τη γενική ιδέα όλων όσων κάνω στον υπολογιστή.
Παίζω πρωτάθλημα θρύλου. Και θα ήθελα να ανοίξω πολλά παράθυρα, παιχνίδια και λογισμικό ταυτόχρονα. Παίζω πολλά αδρανή παιχνίδια για να περάσω χρόνο ενώ παίζω άλλα παιχνίδια. Έχω επίσης αγρόκτημα αυτοκινήτων σε ορισμένα παιχνίδια για κινητά. Και παρακολουθήστε / ακούστε το Netflix ενώ όλα συνεχίζονται.
Σε μια τυπική μέρα, ο φορητός υπολογιστής μου εκείνη τη στιγμή θα είχε αυτά τα πράγματα ανοιχτά. Πρωτάθλημα θρύλου. Katridge - NGU Νο. Μπλε στοίβες. Περίπου 5-10 διαφορετικές εφαρμογές. Το Netflix ακούει μια ταινία. Δεν θα παρακολουθήσω πραγματικά. Απλώς ακούω τις περισσότερες φορές. Chrome με το email μου. Και περίπου 20 άλλοι τύποι πληροφοριών.
Θέλω να αγοράσω έναν επιτραπέζιο υπολογιστή, αλλά δεν είμαι σίγουρος πόσο καλή από αυτήν που χρειάζομαι. Δεν έχω πολλές πιθανότητες να το χρησιμοποιήσω αν δουλεύω, κάτι που δεν το κάνω. Σκοπεύω να το διατηρήσω και να το χρησιμοποιήσω για πολύ καιρό. Και ο προϋπολογισμός μου είναι περίπου $ 1500 - $ 1800 USD. Έχοντας ολόκληρο το σετ θα ήταν ιδανικό, με πληκτρολόγιο ποντικιού οθόνης κ.λπ.
Ευχαριστώ και πάλι για την ανάγνωση αυτής της κακής αγγλικής και γραμματικής.
- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 19:56 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Βοήθεια στην επιφάνεια εργασίας
2 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Je viens donc de recommencer à jouer à Halo 5 à cause de l'arène mythique (qui si vous ne l'avez pas essayé, vous devriez, c'est vraiment amusant) et j'ai quelques questionsjasmikelos9 έγραψε:Χρησιμοποιώ λοιπόν έναν πολύ παλιό φορητό υπολογιστή όλη μου τη ζωή. Viao από μια μαύρη Παρασκευή πριν από μερικά χρόνια. Τότε είχα iPhone. Πρόσφατα με το κλείδωμα δεν ήταν αρκετό. Τώρα μετά από ένα μήνα περίπου παίζοντας παιχνίδια στο διαδίκτυο, είναι αργή. Και πολύ ζεστό, μου άρεσε 100 Κελσίου ορκίζομαι. Θέλω λοιπόν να αποκτήσω μια επιφάνεια εργασίας, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πόσο μεγάλο ή καλό ή τίποτα. Δεν είμαι καθόλου υπολογιστής. Ελπίζω λοιπόν να παρουσιάσω τη γενική ιδέα όλων όσων κάνω στον υπολογιστή.
Παίζω πρωτάθλημα θρύλου. Και θα ήθελα να ανοίξω πολλά παράθυρα, παιχνίδια και λογισμικό ταυτόχρονα. Παίζω πολλά αδρανή παιχνίδια για να περάσω χρόνο ενώ παίζω άλλα παιχνίδια. https://snaptube.cam/ 9apps
Έχω επίσης αγρόκτημα αυτοκινήτων σε ορισμένα παιχνίδια για κινητά. Και παρακολουθήστε / ακούστε το Netflix ενώ όλα συνεχίζονται.
Σε μια τυπική μέρα, ο φορητός υπολογιστής μου εκείνη τη στιγμή θα είχε αυτά τα πράγματα ανοιχτά. Πρωτάθλημα θρύλου. Katridge - NGU Νο. Μπλε στοίβες. Περίπου 5-10 διαφορετικές εφαρμογές. Το Netflix ακούει μια ταινία. Δεν θα παρακολουθήσω πραγματικά. Απλώς ακούω τις περισσότερες φορές. Chrome με το email μου. Και περίπου 20 άλλοι τύποι πληροφοριών.
Θέλω να αγοράσω έναν επιτραπέζιο υπολογιστή, αλλά δεν είμαι σίγουρος πόσο καλή από αυτήν που χρειάζομαι. Δεν έχω πολλές πιθανότητες να το χρησιμοποιήσω αν δουλεύω, κάτι που δεν το κάνω. Σκοπεύω να το διατηρήσω και να το χρησιμοποιήσω για πολύ καιρό. Και ο προϋπολογισμός μου είναι περίπου $ 1500 - $ 1800 USD. Έχοντας ολόκληρο το σετ θα ήταν ιδανικό, με πληκτρολόγιο ποντικιού οθόνης κ.λπ.
Ευχαριστώ και πάλι για την ανάγνωση αυτής της κακής αγγλικής και γραμματικής.
1- Quand est-ce que grifball revient? Je sais que c'est en rotation à cause du sous-effectif, mais combien de temps dure une rotation?
2- Donc, il existe actuellement un pack de req osiris qui coûte 120 000 points de req, je sais qu'il y avait une variante de ce pack pour les cosmétiques de portée, donc les 120 000 packs de points de req sur une rotation, et à quelle fréquence changent-ils?
3- Où est-ce gratuit pour tous? Est-ce juste parti pour toujours?
- hinteshbro7
- Δημοσιευσεις : 3
2 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες