Δεν ξέρω αν το έχει αναφέρει κανείς, αλλά τρέχει μια προσφορά στο eshop του WiiU με πραγματικά διαμαντάκια 3rd party games με έκπτωση έως 86%!
Έχει κάτι Splinter Cell στα 11 ευρώ, Darksiders στα 4.99 κλπ..
- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 12:51 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ευκαιρίες και προσφορές!
Αγορές για το μήνα Μάρτιο 2018.
Κατά αρχάς να ευχηθώ Χρηστός Ανέστη και υγεία σε όλο τον κόσμο.
Ευκαιρίες και προσφορές δεν ξέρω (και αμφιβάλω) αν μπορούν να θεωρηθούν.
Αν και αρκετά καθυστερημένα λέω να αναφέρω τις αγορές του Μαρτίου 2018 (παρόλο που τώρα τελειώνει και ο Απρίλιος 2018. Νωρίς το θυμήθηκα...):
Α) Αγόρασα ηλεκτρονικά από το Gamescom στις 15/03/2018 και ήταν έτοιμο για παραλαβή από το κατάστημα την ίδια ημέρα.:
1) Shadow of The Colossus (PS4) 29,90 ευρώ.
Β) Αγόρασα ηλεκτρονικά από τα Public στις 15/03/2018 με εκτιμώμενη παράδοση (δηλαδή παραλαβή από υποκατάστημα) τη Δευτέρα 19/03/2018 με Πέμπτη 22/03/2018:
1) Kingdom Hearts HD II.8 Final Chapter Prologue (PS4) 19,99 ευρώ.
2) Persona 5 (PS4) 49,98 ευρώ.
3) Heavy Collection Beyond: Two Souls (PS4) 19,99 ευρώ.
Στις 15/03/2018 αγόρασα (τότε ήταν προπαραγγελία) στις 15/03/2018 ηλεκτρονικά από το Gamestation:
1) Ni No Kuni II Revenant Kingdom (Ps4).
Σε εμένα μου έκανε θετική εντύπωση (μπορεί σε άλλους να μη λέει τίποτα) ότι ο τελευταίος τίτλος παρόλο που η επίσιμη κυκλοφορία του ήταν στις 23/03/2018, το game ήταν διαθέσιμο από το κατάστημα στις 22/03/2018.
Μπορεί να μην άγγιξα κανένα τίτλο ακόμη, αλλά θέλω να πιστεύω ότι το καθένα είναι διαμαντάκι.
Μια φορά ακόμη ας κάνω επίδειξη...
Ξέρω, ντροπή μου!!!
Ευκαιρίες και προσφορές δεν ξέρω (και αμφιβάλω) αν μπορούν να θεωρηθούν.
Αν και αρκετά καθυστερημένα λέω να αναφέρω τις αγορές του Μαρτίου 2018 (παρόλο που τώρα τελειώνει και ο Απρίλιος 2018. Νωρίς το θυμήθηκα...):
Α) Αγόρασα ηλεκτρονικά από το Gamescom στις 15/03/2018 και ήταν έτοιμο για παραλαβή από το κατάστημα την ίδια ημέρα.:
1) Shadow of The Colossus (PS4) 29,90 ευρώ.
Β) Αγόρασα ηλεκτρονικά από τα Public στις 15/03/2018 με εκτιμώμενη παράδοση (δηλαδή παραλαβή από υποκατάστημα) τη Δευτέρα 19/03/2018 με Πέμπτη 22/03/2018:
1) Kingdom Hearts HD II.8 Final Chapter Prologue (PS4) 19,99 ευρώ.
2) Persona 5 (PS4) 49,98 ευρώ.
3) Heavy Collection Beyond: Two Souls (PS4) 19,99 ευρώ.
Στις 15/03/2018 αγόρασα (τότε ήταν προπαραγγελία) στις 15/03/2018 ηλεκτρονικά από το Gamestation:
1) Ni No Kuni II Revenant Kingdom (Ps4).
Σε εμένα μου έκανε θετική εντύπωση (μπορεί σε άλλους να μη λέει τίποτα) ότι ο τελευταίος τίτλος παρόλο που η επίσιμη κυκλοφορία του ήταν στις 23/03/2018, το game ήταν διαθέσιμο από το κατάστημα στις 22/03/2018.
Μπορεί να μην άγγιξα κανένα τίτλο ακόμη, αλλά θέλω να πιστεύω ότι το καθένα είναι διαμαντάκι.
Μια φορά ακόμη ας κάνω επίδειξη...
Ξέρω, ντροπή μου!!!
- GamingFun
- Δημοσιευσεις : 29
Προσωπικά ευκαιρία μπορώ να πω την πρώτη αγορά μου.
Αν και καθυστερημένα κάνω και εγώ επίδειξη των αγρών που έκανα το μήνα Απρίλιο 2018 (ναι, αναφέρω τις αγορές ένα μήνα και μετά...) .
Έτσι αγόρασα:
1) Στις 15/04/2018 το Dishonored 2 -Ps4 game 9,99 ευρώ από το Public.
2) Στις 15/04/2018 το PS4 Metal Gear Solid V Phantom Pain Definitive Edition 18,90 ευρώ από το gamescom.gr
3) Στις 15/04/2018 (προπαραγγελία) το God of War D1 Edition Ελληνικό + Pre-Order Bonus (PS4) από το Gamestation.
Για το Gamestation δεν έχω λόγια είναι απλά επαγγελματίες. Όχι ότι και οι υπόλοιποι πάνε πίσω.
Αυτό το μήνα δεν βλέπω να κάνω αγορές, από τη μία είναι μια μικρή καθυστέρηση που υπάρχει στην καταβολή του μισθού από την Υπηρεσία στην οποία δουλεύω και από την άλλη που έχασα τρομερές ευκαιρίες στις εκπτώσεις (βασικά μια που έβαλα στο μάτι) που έγιναν στο Μάιο και ξενέρωσα αρκετά.
Το Thel Last Guardian Special Edition 9,90 ευρώ από το Πλαίσιο ήταν φοβερή.
Αχ!!!
Καλά να πάθω, αφού περίμενα έχασα την ευκαιρία.
Αν και καθυστερημένα κάνω και εγώ επίδειξη των αγρών που έκανα το μήνα Απρίλιο 2018 (ναι, αναφέρω τις αγορές ένα μήνα και μετά...) .
Έτσι αγόρασα:
1) Στις 15/04/2018 το Dishonored 2 -Ps4 game 9,99 ευρώ από το Public.
2) Στις 15/04/2018 το PS4 Metal Gear Solid V Phantom Pain Definitive Edition 18,90 ευρώ από το gamescom.gr
3) Στις 15/04/2018 (προπαραγγελία) το God of War D1 Edition Ελληνικό + Pre-Order Bonus (PS4) από το Gamestation.
Για το Gamestation δεν έχω λόγια είναι απλά επαγγελματίες. Όχι ότι και οι υπόλοιποι πάνε πίσω.
Αυτό το μήνα δεν βλέπω να κάνω αγορές, από τη μία είναι μια μικρή καθυστέρηση που υπάρχει στην καταβολή του μισθού από την Υπηρεσία στην οποία δουλεύω και από την άλλη που έχασα τρομερές ευκαιρίες στις εκπτώσεις (βασικά μια που έβαλα στο μάτι) που έγιναν στο Μάιο και ξενέρωσα αρκετά.
Το Thel Last Guardian Special Edition 9,90 ευρώ από το Πλαίσιο ήταν φοβερή.
Αχ!!!
Καλά να πάθω, αφού περίμενα έχασα την ευκαιρία.

- GamingFun
- Δημοσιευσεις : 29
προσφορα για τις μερες της Ε3 απο amazon.com 6 μηνες xbox game pass στα 30 δολλαρια (πρεπει να δηλωθει μια διευθυνση Αμερικης κατα προτιμηση frankford delaware για να γλυτωσετε τον φορο) https://www.amazon.com/Xbox-Game-Pass-Membership-Digital/dp/B07BKXDW67/ref=dsvrt_myd_asin_block εγω προσωπικα πηρα μαζεμενα 2 χρονια και το 2020 βλεπουμε
=http://gamercards.exophase.com/psn/user/mitsos17/]

-
lak100 - Δημοσιευσεις : 87
Αγορασα προσφατα το Spartan OPLON. Ειναι ενα χειριστηριο για PC & Ps3.
15 ευρω τιμη
Το πηρα πιο πολυ απο περιεργεια και περιμενα να αρχισει να χαλαει απο το πρωτο πατημα κουμπιου.
Lidl did I know. Παιδια το χειριστηριακι για 15 ευρω οχι απλα τα σπαει..Ειναι καλυτερο απο αλλα πολυ ακριβοτερα.
Τα triggers & bumpers μοιαζουν παρα πολυ με του Dualshock 4 και τολμω να πω οτι εχουν καλυτερη αισθηση. Τα analogue sticks ειναι μια χαρα, τα κουμπακια ηθελα να εχουν λιγο περισσοτερο responsiveness αλλα νταξει. Ειναι παναλαφρο και ανετο στο χερι, και το rumble ok ειναι σα να εχει πιασει κρυωμα αλλα δε με πολυνοιαζει κιολας.
Επισης νομιζω οτι η συγκεκριμενη εταιρια ειναι ελληνικη. Βεβαια κατασκευαζεται China οποτε δεν ξερω αν εχει και πολυ σημασια, αλλα οπως και να εχει μπραβο τους, παρα πολυ καλο χειριστηριο..
Τι εχει αυτο το Dualshock 4 και το πουλανε 60 ευρω; Μελι; Και στο days of Play που το ειχανε μιση τιμη, τι δλδ, μπαιναν μεσα; Ποσο μας κλεβουν αυτες οι εταιριες, ειλικρινα ειναι να μην το σκεφτεται κανεις.
Οποιος χρειαζεται controller για PC το παιρνει με κλειστα ματια.
15 ευρω τιμη
Το πηρα πιο πολυ απο περιεργεια και περιμενα να αρχισει να χαλαει απο το πρωτο πατημα κουμπιου.
Lidl did I know. Παιδια το χειριστηριακι για 15 ευρω οχι απλα τα σπαει..Ειναι καλυτερο απο αλλα πολυ ακριβοτερα.
Τα triggers & bumpers μοιαζουν παρα πολυ με του Dualshock 4 και τολμω να πω οτι εχουν καλυτερη αισθηση. Τα analogue sticks ειναι μια χαρα, τα κουμπακια ηθελα να εχουν λιγο περισσοτερο responsiveness αλλα νταξει. Ειναι παναλαφρο και ανετο στο χερι, και το rumble ok ειναι σα να εχει πιασει κρυωμα αλλα δε με πολυνοιαζει κιολας.
Επισης νομιζω οτι η συγκεκριμενη εταιρια ειναι ελληνικη. Βεβαια κατασκευαζεται China οποτε δεν ξερω αν εχει και πολυ σημασια, αλλα οπως και να εχει μπραβο τους, παρα πολυ καλο χειριστηριο..
Τι εχει αυτο το Dualshock 4 και το πουλανε 60 ευρω; Μελι; Και στο days of Play που το ειχανε μιση τιμη, τι δλδ, μπαιναν μεσα; Ποσο μας κλεβουν αυτες οι εταιριες, ειλικρινα ειναι να μην το σκεφτεται κανεις.
Οποιος χρειαζεται controller για PC το παιρνει με κλειστα ματια.
-
PORTAL - Δημοσιευσεις : 141
Πάρα πολύ καλή ευκαιρία είναι η Deluxe Edition του Deus Ex: Mankind Divided στο playstation store, 9 ευρώ απο τα 45 που είναι η κανονική τιμή
- ottovancooper
- Δημοσιευσεις : 14
Α έχει και τα 3 Devil May Cry 17,99 στο PSN ( και για το παραπάνω δεν έχει μόνο την τριλογία Jax and Daxter αλλά το collection )
-
Ratchetios - Δημοσιευσεις : 26
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες