- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 17:45 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ευκαιρίες και προσφορές!
vonzuchter έγραψε: Ανταγωνισμος μηδεν ειδικα στις μεγαλες αλυσιδες , απλα εχουν βαλει ο καθενας απο 2-3 υπαλληλους να παρακολουθουν τι τιμες των αλλων και βαζουν τις ΙΔΙΕΣ τιμες? για γελια δηλαδη.
Ακριβως αυτο... "Τυχαίο" να υποθεσω...
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Παιδιά, υπάρχει τρομερό θέμα με το τι αντιλαμβάνεται ο καθένας ως προσφορά. Υπάρχουν καλές και κακές προσφορές. Υπάρχουν εταιρείες και εταιρείες. Υπάρχουν αγορές και αγορές. Δεν είναι δυνατόν να περιμένουμε προσφορές αντίστοιχες με αυτές των ΗΠΑ. Άλλη φορολογία, άλλα δεδομένα (εκεί πουλάνε οι εταιρείες απευθείας, εδώ αφού περάσουν από 40 μεσάζοντες), καμία σχέση το ένα με το άλλο. Κοντά στην Ευρώπη είμαστε πάντως, απλά λέω ότι πρέπει να μετράμε όλα τα δεδομένα πριν βγάλουμε συμπεράσματα.
-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
Προσφορές τρελές δεν υπάρχουν , μπορείς όμως να βρεις μερικά ευρώ ποιο κάτω ένα προϊόν από το skroutz (όχι τίποτα τρελό αλλά γλυτώνεις μερικά ευρώ ) πέρα από αυτό μπορεί να έχει " έκπτωση " και να το αγοράσεις στην κανονική του τιμή πχ όπως έγινε στα public την προηγούμενη φορά .
-
darkshark981 - Δημοσιευσεις : 64
Re: Ευκαιρίες και προσφορές!
Αν δεν ήταν οι προσφορές του XBL, παίζει να μην έπαιρνα και τίποτα. Δε νομίζω ότι υπήρξε κάτι που να δικαιολογεί τον χαμό. Ίσως η προσφορά του Xbox One S.

-
RiderSoMysterious - Δημοσιευσεις : 182
η φορολογια ειναι ασχετο... ισα ισα που ειναι χαμηλοτερη ή στα ιδια επιπεδα σχεδον ή ελαχιστα παραπανω σχεδον με ΟΛΕΣ τις χωρες του οασα... ναι οι μεσαζοντες ειναι ενα τεραστιο θεμα που ανεβαζει το κοστος στην Ελλαδα σε πολλα πραγματα πχ στα οπωροκηπευτικα το χαρακτηριστικοτερο παραδειγμα , που ενω εχουμε εθνικη παραγωγη που υπερκαλυπτει τις εγχωριες αναγκες και εξαγουμε σε ολο το πλανητη , εχουμε τιμες λες και τα εισαγουμε και πανε φιλοι μου στη Γερμανια και αλλου μεταναστες και εχουν τα ζαρζαβατικα τις ιδιες τιμες με Ελλαδα και ειναι ολα σχεδον εισαγωμενα... τεσπα. Το προβλημα παραμενει βασικα προβλημα νοοτροποιας. Η ιδια τραγικη κατασταση και στα ρουχα... Black friday και παπαριες και αμολησα το γυναικακι να παρει κανα ρουχαλακι και μου ειπε οι τιμες ιδιες και προσφορες της πλακας. Ουτε η κριση ειναι δικαιολογια... και πριν τη κριση ετσι ηταν το λιανεμποριο στην Ελλαδα. Τεσπα... οτι πραγματικα ευκαιριες υπηρχαν , ηταν σε κατι τηλεορασεις που και παλι με ψαξιμο κυριως σε ιντερνετικα μαγαζια , και χωρις μαυρες παρασκευες εβρισκες καλες τιμες. Δε βαριεσαι... Υγεια πανω απο ολα... ερχονται και τα χριστουγεννα και το δωρακι και θα Switch-ιαστουμε και εμεις να χαμογελασει το χειλακι μας
-
vonzuchter - Δημοσιευσεις : 221
darkshark981 έγραψε:Προσφορές τρελές δεν υπάρχουν , μπορείς όμως να βρεις μερικά ευρώ ποιο κάτω ένα προϊόν από το skroutz (όχι τίποτα τρελό αλλά γλυτώνεις μερικά ευρώ ) πέρα από αυτό μπορεί να έχει " έκπτωση " και να το αγοράσεις στην κανονική του τιμή πχ όπως έγινε στα public την προηγούμενη φορά .
Αυτό με το Public -για την ιστορία- ήταν μια πατάτα που έγινε σε ένα μαγαζί και η αλυσίδα πήρε άμεσα θέση και εξήγησε τι έγινε. Απλά -ως συνήθως- βρίσκουμε πάτημα και του αλλάζουμε τον αδόξαστο.
-
vonzuchter έγραψε:η φορολογια ειναι ασχετο... ισα ισα που ειναι χαμηλοτερη ή στα ιδια επιπεδα σχεδον ή ελαχιστα παραπανω σχεδον με ΟΛΕΣ τις χωρες του οασα... ναι οι μεσαζοντες ειναι ενα τεραστιο θεμα που ανεβαζει το κοστος στην Ελλαδα σε πολλα πραγματα πχ στα οπωροκηπευτικα το χαρακτηριστικοτερο παραδειγμα , που ενω εχουμε εθνικη παραγωγη που υπερκαλυπτει τις εγχωριες αναγκες και εξαγουμε σε ολο το πλανητη , εχουμε τιμες λες και τα εισαγουμε και πανε φιλοι μου στη Γερμανια και αλλου μεταναστες και εχουν τα ζαρζαβατικα τις ιδιες τιμες με Ελλαδα και ειναι ολα σχεδον εισαγωμενα... τεσπα. Το προβλημα παραμενει βασικα προβλημα νοοτροποιας. Η ιδια τραγικη κατασταση και στα ρουχα... Black friday και παπαριες και αμολησα το γυναικακι να παρει κανα ρουχαλακι και μου ειπε οι τιμες ιδιες και προσφορες της πλακας. Ουτε η κριση ειναι δικαιολογια... και πριν τη κριση ετσι ηταν το λιανεμποριο στην Ελλαδα. Τεσπα... οτι πραγματικα ευκαιριες υπηρχαν , ηταν σε κατι τηλεορασεις που και παλι με ψαξιμο κυριως σε ιντερνετικα μαγαζια , και χωρις μαυρες παρασκευες εβρισκες καλες τιμες. Δε βαριεσαι... Υγεια πανω απο ολα... ερχονται και τα χριστουγεννα και το δωρακι και θα Switch-ιαστουμε και εμεις να χαμογελασει το χειλακι μας
Η φορολογία δεν είναι καθόλου άσχετο. Και δεν μιλάω για ΦΠΑ και τα ρέστα. Μιλάω για όλο το φορολογικό σύστημα στην Ελλάδα. Με προκαταβολές φόρων, με τις μακροχρόνιες εξοφλήσεις προμηθευτών, με με με... έχουμε τρομερά προβλήματα σε επίπεδο λειτουργίας στο λιανεμπόριο και ως εκ τούτου δεν μπορεί να ανοιχτεί κανείς τρομερά για να κάνει πωλήσεις μια μέρα. Που πιθανότατα θα κανιβαλίσουν και τις πωλήσεις των επόμενων εβδομάδων. Συμφωνώ ότι οι προσφορές ήταν λιγότερο ενδιαφέρουσες με πέρσι, αλλά υπήρχε αρκετό πράμα σε όλες τις κατηγορίες. Αν έψαχνε δηλαδή κάποιος καλή 4Κ TV έπαιρνε λουκούμι φέτος. Και σε games βγήκαν κάποια καλά κομμάτια, σε κονσόλες το Xbox One S και το PS VR ήταν εξαιρετικά πακετάκια και κάποια της Razer άκουσα ότι ήταν καλά (δεν είχα εικόνα, η αντιπροσωπεία δεν μας ενημέρωσε ποτέ).
-
ναι το εγραψα και εγω οτι σε τηλεορασεις ειχε οντως προσφορες... οι μονες που αξιζαν και που οντως μπορουσες να πεις οτι εβγαινες κερδισμενος. Οσο για τις δικαιολογιες Παπαπαυλου τις ακουω χρονια τωρα. Και τις εποχες που τα κονομαγαν και ψωνιζε ο κοσμος παλι τα ιδια... Η αγορα βρισκει το τροπο και αυτορυθμιζεται οσα εμποδια και σν βαλει το κρατος. Διαφορετικα θα ειχαν κλεισει ολοι. Εδω αντεξανε τη περιοδο των καπιταλ κοντρολς που ηταν χαωτικη ηκατασταση και μαλιστα καποιοι βγηκαν και κερδισμενοι (απο τη πτωση ανταγωνιστων) .Και η αληθεια ειναι οτι τα εμποδια ειναι πολλα. Απο τη στιγμη που δεν μπορουν λοιπον τοτε να μη κοροιδευουν το κοσμο ουτε να κινουν ολοκληρο το συστημα με διαφημισεις και πλυση εγκεφαλου και ρεπορταζ στη τιβι. Υπαρχουν οι περιοδοι των εκπτωσεων. Δε μας χρειαζοταν η μαυρη παρασκευη απο τα 'λιντλ'.
-
vonzuchter - Δημοσιευσεις : 221
Πάντως θεωρώ πως αφού οι καταστηματάρχες μας δεν μπορούν να μας προσφέρουν παρόμοιες τιμές με αυτές της Αμερικής, τότε καλό θα ήταν να μην "γιορτάζουν" και απλά να κάθονται στα αυγά τους. ΚΑι επίσης οι ψεύτικες διαφημίσεις για να πουλήσουν είναι εντελώς παράνομο. Δεν μπορείς να μου βάζεις κινητό xiaomi στα 400 ευρώ καθώς λες πως είχε πριν 600 ευρώ ενώ το τηλέφωνο από την μέρα που κυκλοφόρησε δεν υπήρξε ποτέ σε αυτά τα λεφτά. Υπάρχει και κόσμςο που δεν είναι χαζός.
Υ.Γ Για να είμαι και λίγο δίακαιος, ούτε και στην Αγγλία έπαιξαν πάντως τρελές προσφορές. Καλύτερες από Ελλάδα βέβαια αλλά και πάλι.
Υ.Γ Για να είμαι και λίγο δίακαιος, ούτε και στην Αγγλία έπαιξαν πάντως τρελές προσφορές. Καλύτερες από Ελλάδα βέβαια αλλά και πάλι.

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες