Το Fortnite ειναι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ
Το' πα. Μου ηταν δυσκολο να το πω, καθοτι ειμαι και γω ενας Fortnite hater, αλλα η αληθεια πρεπει να λεγεται. Μου τη σπαει το Fortnite. Δεν ξερω γιατι, αλλα μου τη σπαει. Ισως να φταιει ο υπερβολικος ντορος γυρω απο το παιχνιδι, το οτι ειμαι γεροντι, το οτι δεν μπορεις να το αποφυγεις και να θες (κατι σαν το despacito), δεν ξερω και γω γιατι αλλα δεν εχει σημασια στην τελικη. Ειναι ενα εξαιρετικο παιχνιδι.
Παιζεις. Δεν κοιτας. Παιζεις. Σε μηδενικο χρονο εισαι μεσα σε παιχνιδι. Ρεει νερακι στα 60 fps. Χειρισμος αμεσος με τελεια ανταποκριση. Αμετρητες δυνατοτητες χρησιμοποιωντας τα διαφορα items, weapons, pads. Δημιουργiκοτητα, πειραματισμος, trial and error. Μηδεν επαναληψη. Διαφορετικη εμπειρια, διαφορετικο ending καθε φορα. Τεραστιο skill gap. Απειρα πραγματα να μαθεις. Μεγαλες διακυμανσεις στην ταχυτητα παικτων. Απειρα play styles. Απειρες τακτικες, προσεγγισεις καταστασεων, αντιμετωπιση συνθηκων.
Θα πει καποιος μα ειναι ενα ρηχο παιχνιδι χωρις ιστορια. Φιλε μου εσυ δεν ψαχνεις παιχνιδι, ψαχνεις ταινια. Ψαχνεις για ενα Uncharted 4, που πατας δυο κουμπια και ο Nathan εχει σκαρφαλωσει βουνο χωρις να κινδυνεψει ποτε να πεσει. Αυτο ομως δεν ειναι παιχνιδι. Σου ειπαν οτι ειναι, αλλα σου ειπαν μουφες. Παιχνιδι ειναι το Fortnite, που μπηκες μεσα να δεις περι τινος προκειται, βρηκες τον πρωτο δεκατριαχρονο, εχτισε απο πανω σου και σε σκοτωσε πρωτου καν προλαβεις να αλλαξεις σε shotgun και εμεινες να αναρρωτιεσαι απο που περδεται το Naughty Dog.
Το Fortnite αφησε τους παντες λαλακες.
Αφησε τους developers λαλακες, που βγαζουν τα ιδια και τα ιδια καθε χρονο και αναρωτιουνται γιατι δεν πουλανε οσο θα ηθελαν.
Αφησε τη Sony λαλακες που νομιζαν οτι ειχαν πιασει τον παπα απο τα καρυδια με το Ps Plus και τωρα που ολοι παιζουν Fortnite τσαμπα το φυσανε και δεν κρυωνει. Εχει πλακα το καρμα καμια φορα.
Αφησε τους reviewers λαλακες (παλι), που σε αυτη τη γενια την αγια τριαδα του multiplayer δεν την ειδαν να ερχεται ουτε με κιαλια: Fortnite, Rocket League και Rainbow Six: Siege.
Ειμαι ευγνωμων που υπαρχει το Fortnite. Οσο αστειο κι αν ακουγεται, το Fortnite εσωσε τη βιομηχανια. Το gaming οπως το εμαθα εγω, τουλαχιστον. Διοτι ενω μια ολοκληρη βιομηχανια εχει χασει την πορεια της, το πραγματικο gaming βρισκει τον τροπο να επιζει. Και το Fortnite, ειτε μας αρεσει ειτε οχι, ειναι πραγματικο gaming. Οσο οι ενηλικες ψαχνουν να βρουν την επομενη ιστορια, οι δεκατριαχρονοι αυτου του κοσμου θελουν να παιξουν. Βαριουνται να καθονται να κοιτανε σαν χαζοι cut scenes που πολλες φορες δεν προσφερουν τιποτα περα απο την πολιτικη ιδεολογια του καθε πικραμενου. Θελουν να συμμετεχουν σε ενα πραγματικο παιχνιδι με τα ρισκα και τις ανταμοιβες που εμπεριεχει. Αν χασουν, εχασαν. Τουλαχιστον μπορεις να χασεις! Μηπως ειναι πιο ωριμοι απο εσενα, Fortnite hater; Που θες τα παιχνιδια σου να εχουν μονο easy mode ΚΑΙ Dead Eye; Και θες και εναν τυπο με σμοκιν να βραβευει την πλανη σου;
Βεβαια θελω να κανω και μια αναφορα στο ποσο, μα ποσο κ&λ0φαρδη εταιρια ειναι η Epic. Απο το Gears of War οπου τους βγηκε κατα λαθος το wall bouncing, ενα απο τα καλυτερα στοιχεια του παιχνιδιου, μεχρι το Fortnite το οποιο προεκυψε απο ενα νεκρο-στον-μηνα παιχνιδι στο οποιο εβαλαν battle royale mode μπας και το σωσουνε. Ελα ομως που τα game mechanics του Fortnite βαλανε τελος στα μεγαλυτερα προβληματα των παιχνιδιων battle royale: Σε βλεπω πρωτος, σε σκοτωνω. Δεν εχεις cover, σε σκοτωνω. Η Epic καταφερε να ξεπερασει αυτα τα προβληματα με την τεραστια κ&λ0φαρδια της, με τα pads δηλαδη, τα οποια δεν σχεδιασε με το battle royale κατα νου. Της βγηκανε στην τυχη. Και αυτα. Επικ-κη κ&λ0φαρδια.
Βαθμο δε θα δωσω στο Fortnite διοτι θα ηταν πολυ καλος βαθμος, και οντας Fortnite hater δεν μου παει το χερι. Χαιρομαι ομως που υπαρχει το Fortnite, και χαιρομαι οταν βλεπω ολους τους πιτσιρικαδες να παιζουν και να μαζευονται οπου υπαρχει Fortnite στα μεγαλα καταστηματα, γιατι μου θυμιζουν το πως εκανα εγω πιτσιρικας με ενα παιχνιδι που λεγοταν Street Fighter 2.
Κοιτα ρε φιλε που θα ριξουν και το Steam στο τελος.. Οι κ&λ0φαρδοι..
- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 19:36 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Fortnite | Anti-Review
3 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Fortnite | Anti-Review
Τελευταία επεξεργασία από PORTAL και 18 Δεκ 2018, 23:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
-
PORTAL - Δημοσιευσεις : 141
Είμαι battle royale hater αλλά παραδέχομαι οτι το Fortnite είναι το πιο αξιόλογο που υπάρχει!!Χάρηκα πολύ που έσβησε σιγά σιγά το Pubg από το χάρτη :p
Το κατέβασα επαιξα λιγο αλλά το έσβησα γιατί δεν μου ταιριάζει.Ωστόσο με εντυπωσίασαν οι μηχανισμοί με το άμεσο built cover που μπορούν να προσφέρουν απεριόριστες στρατηγικές παιχνιδιού!!
Ωραίο antireview Portal και αναπάντεχο!!Εχω μόνο μια μικρή ένσταση για το Uncharted(κλασικά :p) καθώς σαν φαν και του multiplayer κομματιού του(400+ώρες μου βγαλε το MyPs4Life) πιστεύω οτι αν η Naughty αποφάσιζε να ασχοληθεί αποκλειστικά με multiplayer τίτλο, θα πληρώνανε οι υπόλοιποι developers τους PS παίκτες για να δοκιμάσουν λίγο και τα δικά τους παιχνιδια :p Τέλος το Rocket League αν δεν κάνω λάθος γνώρισε επιτυχία χάρη στο PsPlus !!! Carμα :p
Το κατέβασα επαιξα λιγο αλλά το έσβησα γιατί δεν μου ταιριάζει.Ωστόσο με εντυπωσίασαν οι μηχανισμοί με το άμεσο built cover που μπορούν να προσφέρουν απεριόριστες στρατηγικές παιχνιδιού!!
Ωραίο antireview Portal και αναπάντεχο!!Εχω μόνο μια μικρή ένσταση για το Uncharted(κλασικά :p) καθώς σαν φαν και του multiplayer κομματιού του(400+ώρες μου βγαλε το MyPs4Life) πιστεύω οτι αν η Naughty αποφάσιζε να ασχοληθεί αποκλειστικά με multiplayer τίτλο, θα πληρώνανε οι υπόλοιποι developers τους PS παίκτες για να δοκιμάσουν λίγο και τα δικά τους παιχνιδια :p Τέλος το Rocket League αν δεν κάνω λάθος γνώρισε επιτυχία χάρη στο PsPlus !!! Carμα :p
-
paulgouv - Δημοσιευσεις : 89
3 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης