GoPro

Τηλεοράσεις, φωτογραφικές μηχανές, GPS, εφευρέσεις του Κύρου Γρανάζη και άλλα

GoPro

Δημοσίευσηαπό Raphael » 12 Μάιος 2016, 00:06

Υπάρχει κανείς εδώ που να έχει αγοράσει gopro? Αξίζει;

Δεν βρήκα review από το enternity στο youtube? Απλά δεν το είδα ή δεν έχει γίνει;
Απενεργοποιούμε το Adblock για το Enternity! :-)
Άβαταρ μέλους
Raphael

Δημοσιευσεις : 279

Δημοσίευσηαπό bullalex » 26 Ιουν 2016, 22:58

Πείτε μας καμμία ιδέ κάποιος γιατί και εγώ ψάχνομαι....
bullalex

Δημοσιευσεις : 123

Δημοσίευσηαπό johnlit777 » 30 Δεκ 2016, 04:29

Παιδιά κάποιος που να έχει ή να γνωρίζει κάποια πράγματα και να μπορεί να εκφέρει γνώμη; θα με ενδιέφερε και εμένα η αγορά της ειδικά από την Άνοιξη και μετά που θα ανοίγει και ο καιρός.
johnlit777

Δημοσιευσεις : 93

Δημοσίευσηαπό bullalex » 12 Ιαν 2017, 10:49

Εγώ αγόρασα τελικά μία Elecam Explorer Elite 4K από γνωστό διαδικτυακό μαγαζί τουε εξωτερικού στα 70Ε και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για την ώρα ως πρώτη γνωριμία με action camera!
Το βασικότερο μειονέκτημά της είναι ότι δε γράφει καλά τον εξωτερικό ήχο και δεν παίρνει και εξωτερικό μικρόφωνο.....
bullalex

Δημοσίευσηαπό Raphael » 24 Ιαν 2017, 23:22

Τελικά πήρα την καινούρια Hero. Προς το παρόν φαίνεται πολύ καλύτερη από ότι άλλο έχω χρησιμοποιήσει. Το μεγαλύτερο συν ειναι πως μπορεί να τραβάει φωτογραφίες σε raw. Για κάποιον που ξέρει είναι μεγάλο εργαλείο.....
Απενεργοποιούμε το Adblock για το Enternity! :-)
Άβαταρ μέλους
Raphael

Δημοσιευσεις : 279

Δημοσίευσηαπό bullalex » 21 Μάιος 2017, 20:47

Raphael έγραψε:Τελικά πήρα την καινούρια Hero. Προς το παρόν φαίνεται πολύ καλύτερη από ότι άλλο έχω χρησιμοποιήσει. Το μεγαλύτερο συν ειναι πως μπορεί να τραβάει φωτογραφίες σε raw. Για κάποιον που ξέρει είναι μεγάλο εργαλείο.....

Την πήρα και εγώ!
Καμμία σχέση με οτιδήποτε άλλο! Απλά ολύ σύντομη η διάρκεια της μπαταρίας!!!
bullalex

Δημοσίευσηαπό majuranus » 06 Φεβ 2018, 22:37

H gopro είναι μία καθαρά action cam. Θα την χρειαστείς αν πηγαίνεις για sport. Αν το κάνεις αυτό τότε αξίζει, έχω gorpro hero 4 και μπορώ να πω ότι για καθαρά action cam shot είναι κορυφή!
majuranus

Δημοσιευσεις : 14

Επιστροφή στο Home Cinema & Gadgets

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB