Τα λέμε στις 14 Ιανουαρίου. (Open beta)
https://twitter.com/BandaiNamcoUK/status/942700681793867776
- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 10:36 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Dragon Ball FighterZ
18 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Αν το FighterZ σου μοιάζει με κάποιο παλαιότερο τίτλο μάλλον θα έχεις ασχοληθεί ελάχιστα με το είδος.
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
-
xGodKilleRx - Δημοσιευσεις : 278
xGodKilleRx έγραψε:Αν το FighterZ σου μοιάζει με κάποιο παλαιότερο τίτλο μάλλον θα έχεις ασχοληθεί ελάχιστα με το είδος.
Έχω ασχοληθεί ελάχιστα με την συνέχεια του είδους καθώς το DBZ σε θέμα χαρακτήρων δεν προχώρησε, απλά βελτιώνονται τα γραφικά, το κινησιολόγιο των μαχητών και απ'ο,τι έχω διαβάσει το Main Campaign.
-
Saiyan85 - Δημοσιευσεις : 110
Με ποιο άλλο Dragonball τίτλο μοιάζει το FighterZ; Είμαι περίεργος να μάθω, ειδικά όταν λες ότι έχεις να ασχοληθείς εδώ και δύο γενιές.
-
xGodKilleRx έγραψε:Με ποιο άλλο Dragonball τίτλο μοιάζει το FighterZ; Είμαι περίεργος να μάθω, ειδικά όταν λες ότι έχεις να ασχοληθείς εδώ και δύο γενιές.
Το στυλ της μάχης φιλε, αυτο. Και ακριβως επειδη ειπα οτι εχω να ασχοληθω καιρο ειπα να με διαφωτίσετε, οχι να με πικάρετε. Προφανώς παρεξήγηση
-
Saiyan85 - Δημοσιευσεις : 110
Μα το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ότι δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο με το FighterZ. Όταν έγραψα ότι έχεις ασχοληθεί ελάχιστα με το είδος, εννοούσα προφανώς τα fighting games. Εκτός κι αν όλα τα fighting games είναι το ίδιο για 'σενα, τότε πάω πάσο.
Απλά στη συνέχεια ήμουν πραγματικά περίεργος να μάθω, ποιους τίτλους σου θυμίζει.
Απλά στη συνέχεια ήμουν πραγματικά περίεργος να μάθω, ποιους τίτλους σου θυμίζει.
-
18 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης