- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 18:25 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Πρότασεις για βελτίωση του site
Γιατι αλλαξατε τον player στα videos; Ειχατε youtube και τωρα βαλατε jwplayer. Το κακο ειναι οτι τρωω στη μαπα την διαφημιση με τα burgers των McDonalds και δεν μπορω να κανω skip.
ΥΓ. Μου πεταξε πριν απο λιγο διαφημιση για το Red Bull. Ποικιλια!!!

-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Deathracer2009 έγραψε:Γιατι αλλαξατε τον player στα videos; Ειχατε youtube και τωρα βαλατε jwplayer. Το κακο ειναι οτι τρωω στη μαπα την διαφημιση με τα burgers των McDonalds και δεν μπορω να κανω skip.![]()
Επίσης δεν ξέρω για τους υπόλοιπους αλλά αυτός ο player κολλάει σε μένα ενώ στο youtube δεν έχω τέτοιο θέμα.
Απενεργοποιούμε το Adblock για το Enternity! :-)
-
Raphael - Δημοσιευσεις : 279
Παίδες,
Ο embed player του YouTube δεν επιτρέπει διαφημίσεις και αυτή την περίοδο είχαμε δύο καμπάνιες, μία για τη Redbull και μία για την McDonalds.
Παρακαλώ για την κατανόησή σας, δεν αλλάζουμε players από βίτσιο, απλά πρέπει να τρέξουν κάποιες διαφημιστικές καμπάνιες. Για να δείτε το video σε άλλο tab, μπορείτε να πατήσετε στο logo YouTube στο κάτω μέρος αφού περάσει η διαφήμιση (ή απευθείας, αν δεν εμφανιστεί η διαφήμιση)
Ο embed player του YouTube δεν επιτρέπει διαφημίσεις και αυτή την περίοδο είχαμε δύο καμπάνιες, μία για τη Redbull και μία για την McDonalds.
Παρακαλώ για την κατανόησή σας, δεν αλλάζουμε players από βίτσιο, απλά πρέπει να τρέξουν κάποιες διαφημιστικές καμπάνιες. Για να δείτε το video σε άλλο tab, μπορείτε να πατήσετε στο logo YouTube στο κάτω μέρος αφού περάσει η διαφήμιση (ή απευθείας, αν δεν εμφανιστεί η διαφήμιση)
-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
Copy-paste
Θα ήθελα να προτείνω την αφαίρεση αυτού του εκνευριστικού πράματος
, το οποίο εμφανίζεται κάθε φορά που κάνω copy-paste μια πρόταση από κάποιο άρθρο. Δεν μου έχει χρησιμεύσει ποτέ και έτσι κι αλλιώς άμα ήθελα να δείξω κάπου όλο το άρθρο, θα έκανα ένα ωραιότατο copy-paste το link. Επομένως δεν έχει την παραμικρή χρησιμότητα κατά την άποψή μου.
- Κώδικας: Επιλογή όλων
" See more at: http://www.enternity.gr/................... "
, το οποίο εμφανίζεται κάθε φορά που κάνω copy-paste μια πρόταση από κάποιο άρθρο. Δεν μου έχει χρησιμεύσει ποτέ και έτσι κι αλλιώς άμα ήθελα να δείξω κάπου όλο το άρθρο, θα έκανα ένα ωραιότατο copy-paste το link. Επομένως δεν έχει την παραμικρή χρησιμότητα κατά την άποψή μου.
-
Sensei - Δημοσιευσεις : 214
Έγινε της μόδας παιδιά γιατί ο κάθε ΑΛΗΤΑΡΑΣ που ανοίγει ένα blog του κιλού κλέβει αβέρτα τη δουλειά όλων. Αν το κάνει στο αυτόματο, αυτός ο τρόπος είναι ο μόνος που μπορεί να μας προστατέψει και να ποστάρει έστω ένα link προς το site που έχει 1-2-10 ανθρώπους να γράφουν και να συντηρούνται από αυτό το πράγμα.
-
Το θέμα είναι ότι με αυτό τον τρόπο έχουμε μια έμμεση λύση για τα bots που αντιγράφουν όλο το κείμενο. Θα ψάξουμε να βρούμε τι και πως παιδιά, μπας και απενεργοποιείται η διαδικασία όταν κάποιος είναι logged in. Θα δούμε, το ψάχνουμε κι αυτό 
Ευχαριστούμε για τα σχόλιά σας πάντως. Να 'στε καλά

Ευχαριστούμε για τα σχόλιά σας πάντως. Να 'στε καλά
-
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες