Καλά και εγώ έχω χάσει πάσα ιδέα με όσα έχουν πέσει στην αντίληψη μου. Και ειδικά αυτό με τους νικητές. Από που και ως που... Τι να πεις. Και εκεί που σκέφτεσαι αν έχεις αδικήσει με την κρίση σου κάποια παιδιά, τσουπ σκάει και το καλό. Και δεν χρειάζεται καν να μπεις σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Όλα μπροστά σου.
Τι απομόνωση Νικήτα. Με όλα αυτά πτέρυγα στο Δρομοκαΐτειο κλείνουμε. Το επίπεδο πλέον κονταροχτυπιέται με τον μετροπόντικα.
- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 23:41 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Πρότασεις για βελτίωση του site
Μα με το να τους αγνοείς δεν νομίζω να γίνει κάτι. Πρέπει να υπάρξει κάτι που θα τους αποτρέπει να συνεχίζουν με την ίδια συμπεριφορά. Το να υπάρχουν αλληλουποστηρίξεις στις αν θέλεις να τις πούμε κλίκες είναι δεκτό. Σε μια αντιπαράθεση πχ xboxακηδων playstationακηδων και pcαδων να δεχτώ τα dislike στις όποιες πλευρές. Αλλά εδώ μιλάμε για άσχετα dislike xboxακηδων σε άρθρο για το playstation ή ανάποδα που δείχνουν απλά τις αντιπάθειες, επαναλαμβανόμενα dislike στο ίδιο άρθρο από το ίδιο άτομο, τον animapura να βάζει dislike σε νικητές διαγωνισμού του site (απορώ όταν κάποιος που δεν είναι θαμώνας του site και δει συντάκτη του site να του βάζει dislike επειδή κέρδισε ένα παιχνίδι τι θα σκεφτεί ο κακόμοιρος; ) και τον bill depp να έχει κερδίσει και να βαράει τα dislike στους υπόλοιπους που λένε ευχαριστώ και συγχαρητήρια. Ένα εργαλείο σωστό για το site και ανακαλύπτουμε τελικά ότι το έχουμε βιάσει εμείς οι ίδιοι. Τι να πεις...
-
kakashi_hatake - Δημοσιευσεις : 345
kakashi_hatake έγραψε:Μα με το να τους αγνοείς δεν νομίζω να γίνει κάτι. Πρέπει να υπάρξει κάτι που θα τους αποτρέπει να συνεχίζουν με την ίδια συμπεριφορά. Το να υπάρχουν αλληλουποστηρίξεις στις αν θέλεις να τις πούμε κλίκες είναι δεκτό. Σε μια αντιπαράθεση πχ xboxακηδων playstationακηδων και pcαδων να δεχτώ τα dislike στις όποιες πλευρές. Αλλά εδώ μιλάμε για άσχετα dislike xboxακηδων σε άρθρο για το playstation ή ανάποδα που δείχνουν απλά τις αντιπάθειες, επαναλαμβανόμενα dislike στο ίδιο άρθρο από το ίδιο άτομο, τον animapura να βάζει dislike σε νικητές διαγωνισμού του site (απορώ όταν κάποιος που δεν είναι θαμώνας του site και δει συντάκτη του site να του βάζει dislike επειδή κέρδισε ένα παιχνίδι τι θα σκεφτεί ο κακόμοιρος; ) και τον bill depp να έχει κερδίσει και να βαράει τα dislike στους υπόλοιπους που λένε ευχαριστώ και συγχαρητήρια. Ένα εργαλείο σωστό για το site και ανακαλύπτουμε τελικά ότι το έχουμε βιάσει εμείς οι ίδιοι. Τι να πεις...
Ειναι λιγο κουλο αυτο που συμβαινει αλλα υπαρχει και η περιπτωση να εχουν πεσει και κατα λαθος τα dislike. Εαν χρησιμοποιεις καποιο smartphone η tablet μπορεις ανετα να κανεις το λαθος και να βαλεις dislike μιας και οι δυο μηχανισμοι (like/dislike) ειναι πολυ κοντα μεταξυ τους.
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Το να γίνει μια φορά να το δεχτούμε. Το να γίνεται όμως στο ίδιο άρθρο 7-8 φορές συνεχόμενα, εκεί κάπως βρωμάει το όλο θέμα. Λογικά θα το φτιάξουν και με τις αποστάσεις των thumb up down, αν θυμάμαι καλά που είχε πει ο Ηλιας και θα δούμε και τότε. Πάντως δικαιολογίες πλέον δεν έχει κανένας. Όλα πλέον φαίνονται και δεν μπορούν να κρυφτούν ούτε καταστάσεις ούτε πρόσωπα. Μπας και αρχίσει να εφαρμόζεται το όλο θέμα με το σωστό του τρόπο και όχι όπως είναι τώρα που για να δείξει για παράδειγμα ο animapura ότι δεν χωνεύει τον bigdaddy (στο αρθρο για τις ευχές του 2015) του χώνει dislike χωρίς να έχει κάνει τίποτα ο άλλος. Σε μια συζήτηση όπως είπα είναι φυσιολογικό να συμφωνείς και να διαφωνείς, το να κυνηγάς όμως τα σχόλια αυτών που δεν χωνεύεις μόνο και μόνο για να βάλεις ένα dislike αυτό είναι ηλίθιο. Και στη τελική τι αισθάνονται με αυτό που κάνουνε? Χαίρονται που ο commender ο bigdaddy ή ο dawnstar αναρωτιούνται ποιος τους καταψήφισε? Η το θεωρούν και καλά "τώρα πατσίσαμε". Οτι ναναι πραγματικά... Και τέτοιες μέρες κιόλας όλα αυτά. Σαν τα καλικατζαράκια να κάνουν αναποδιές και να καταστρέψουν το γιορτινό κλίμα.
-
Φιλε kakashi_hatake απο οτι βλεπεις αλλοι δροσιζονται (με χρονια πολλα και ευχες) και αλλοι ζοριζονται.
Καποιοι το παιζαν δηθεν κυριλε αντικειμενικοι gamers τελικως δεν εκαναν τιποτε αλλο απο το να ασχολουνται με dislikes να κρεμονται ολη μερα στο pc και να λενε οτι τα πραγματα λειτουργουν καλα. Το ψαρι εχει βρωμησει εδω και καιρο απο το κεφαλι. Σε ενα συστημα που εμοιαζε ωραιο απεξω και σαπιο απο μεσα. Που τελικως οι ιδιοι το ατιμασαν Αλλα...απο οτι φανηκε το πειραμα daddy επιασε και οταν κολησει καποιος αυτο το συνδρομο (παλινδρομηση daddy) κατι δεν παει καλα. ..Ομως..
Στη τελικη βρε kakashi δες τη θετικη πλευρα!!!
Οταν αφηνιαζει καποιος με τη παρουσια μου Υπαρχουν δυο πλευρες για μια τετοια λυσα
1ον Το παιρνεις στη πλακα γιατι μονο γελιο προκαλει τετοια λυσα, αντιπαθεια η κομπλεξ (εγω θα ελεγα ερωτα μεγαλο για να μη με πουν κακο) και οσο να ναι ειναι μια δωρεαν και απιστευτη ψυχαγωγια!!! Ολοι πλεον ξερουν ποσο με συμπαθει ο AnimaPura.
2ον Αν γυριζουν τοσο τα αντερα οποιουδηποτε βαζεις ενα κοντοσουβλι τα τυλιγεις και τα κανεις κοκορετσι.Ξερω δεν ηρθε η Ανασταση και το Πασχα, αλλα οταν εισαι στη καναπεδαρα σου στο PS4 και σου ετοιμος να κοιμηθεις (και δεν το κανω πλακα) και σκανε μυνηματα απιστευτου γελιου ας λες ασε, και βλεπεις αυτα τα πραγματα σε μια λυσα χωρις ορια, τοτε τα νουμερα (επισοδειων) ειναι εκτακτα και επειγοντα.
Kαι επειδη βλεπω μεγαλο γλεντι τετοια ωρα εδω λεω να κερασω ντακους με φρεσκια ντοματα με μυζηθρα η χωρις για ορεκτικο!!!...Μεχρι να ρθει το κοκορετσι...

Στη τελικη βρε kakashi δες τη θετικη πλευρα!!!
Οταν αφηνιαζει καποιος με τη παρουσια μου Υπαρχουν δυο πλευρες για μια τετοια λυσα
1ον Το παιρνεις στη πλακα γιατι μονο γελιο προκαλει τετοια λυσα, αντιπαθεια η κομπλεξ (εγω θα ελεγα ερωτα μεγαλο για να μη με πουν κακο) και οσο να ναι ειναι μια δωρεαν και απιστευτη ψυχαγωγια!!! Ολοι πλεον ξερουν ποσο με συμπαθει ο AnimaPura.
2ον Αν γυριζουν τοσο τα αντερα οποιουδηποτε βαζεις ενα κοντοσουβλι τα τυλιγεις και τα κανεις κοκορετσι.Ξερω δεν ηρθε η Ανασταση και το Πασχα, αλλα οταν εισαι στη καναπεδαρα σου στο PS4 και σου ετοιμος να κοιμηθεις (και δεν το κανω πλακα) και σκανε μυνηματα απιστευτου γελιου ας λες ασε, και βλεπεις αυτα τα πραγματα σε μια λυσα χωρις ορια, τοτε τα νουμερα (επισοδειων) ειναι εκτακτα και επειγοντα.
Kαι επειδη βλεπω μεγαλο γλεντι τετοια ωρα εδω λεω να κερασω ντακους με φρεσκια ντοματα με μυζηθρα η χωρις για ορεκτικο!!!...Μεχρι να ρθει το κοκορετσι...
-
BigDaddy - Δημοσιευσεις : 11
Eυτυχώς που τα παιδιά εδώ είναι νοήμονες άνθρωποι και έχουν καταλάβει τι συμβαίνει,γράφεις ένα σχόλιο σου βάζουν dislike για πλάκα.Να υπάρχει άποψη για το dislike να το δεχθώ να βλέπουν το username σου και να βγάζουν σπυριά χωρίς λόγο ε αυτό με πειράζει. 2 φορές έχω βάλει dislike και αυτό γιατί το σχόλιο ήταν προσβλητικό προκλητικό και ω τι σύμπτωση για όσους αγοράσαμε κονσόλα sony λές και πρέπει εδώ μέσα να χωριζόμαστε σε κλίκες.Είμαι υποψιασμένος ότι κάποιοι χρησιμοποιούν δεύτερο λογαριασμό για dislike,όρκο δεν παίρνω απλώς διαβάζω usernames που στην ανάγνωση σου προκαλούν γέλια,εκτός αν είναι θιγμένοι απο το enternity και βάζουν dislike για σπάσιμο.Ξέρουμε όλοι εδώ μέσα ποιός πάει ποιόν, αλλά ξέρετε κάτι,εγώ μπαίνω να ενημερωθώ να διαβάσω τα σχόλια παιδιών που τα έχω συμπαθήσει και ας μην τα ξέρω,τα σχόλια φανερώνουν τι είναι ο καθένας και απο εκεί και πέρα σε όποιον αρέσουμε.
Τέλος να πώ ένα μεγάλο μπράβο και από εμένα στο enternity που έκανε φανερά τα likes και τα dislikes,τουλάχιστον τώρα θα φαίνεται ποιός έχει άποψη και ποιός απλώς συμπάθειες και αντιπάθειες.
Τέλος να πώ ένα μεγάλο μπράβο και από εμένα στο enternity που έκανε φανερά τα likes και τα dislikes,τουλάχιστον τώρα θα φαίνεται ποιός έχει άποψη και ποιός απλώς συμπάθειες και αντιπάθειες.
-
deratop - Δημοσιευσεις : 10
Επειδή αναφέρθηκε πάλι το δικό μου όνομα, απλά θα επαναλάβω ότι το dislike είναι δικαίωμα από την στιγμή που οι ιδιοκτήτες του site τα επανέφεραν σαν δυνατότητα.
Συγκεκριμένος χρήστης του site μου έχει σκάσει αρκετά dislikes χωρίς λόγο, ενώ στις όποιες συζητήσεις έχουμε κάνει στο site δεν εχει εκφράσει κάποια αντίθετη με την δική μου άποψη. Ακόμα και έτσι δεν εχω θέμα να με γεμίσει dislikes επειδή δεν του αρέσει η φάτσα μου, γιατί έτσι γουστάρει ο άνθρωπος και αυτή είναι η γνώμη του για εμένα.
Συγκεκριμένος χρήστης του site μου έχει σκάσει αρκετά dislikes χωρίς λόγο, ενώ στις όποιες συζητήσεις έχουμε κάνει στο site δεν εχει εκφράσει κάποια αντίθετη με την δική μου άποψη. Ακόμα και έτσι δεν εχω θέμα να με γεμίσει dislikes επειδή δεν του αρέσει η φάτσα μου, γιατί έτσι γουστάρει ο άνθρωπος και αυτή είναι η γνώμη του για εμένα.
Twitch: twitch.tv/animapura
Facebook: https://www.facebook.com/ntakospan
Instagram: https://instagram.com/officialanimapura/
"Yo, the Cole Train don't go woo-woo. It's WHOOO!"
Facebook: https://www.facebook.com/ntakospan
Instagram: https://instagram.com/officialanimapura/
"Yo, the Cole Train don't go woo-woo. It's WHOOO!"
-
AnimaPura - Δημοσιευσεις : 386
Είναι δικαίωμα αλλά από τη στιγμή που γίνεται κατάχρηση δεν νομίζω να το έχεις. Γιατί καταλήγουμε πάλι σε συζητήσεις που είχαν γίνει και τότε με τη βαθμολογία. Έχεις πρόβλημα με κάποιον το συζητάς μέσω pm, δεν τον κυνηγάς στο site για να του κάνεις dislike. Πραγματικά είναι λυπηρό να συζητάμε για τέτοιες συμπεριφορές εδώ μέσα. Και πόσο μάλλον όταν τέτοιες τακτικές τις ακολουθούν και μέλη της συντακτικής ομάδας. Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι υπάρχουν οι ωφελημένοι και οι υπόλοιποι. Γιατί τι ακριβώς θα γινόταν τώρα αν ο Bigdaddy για παράδειγμα είχε κάνει σε όλη τη συντακτική ομάδα σε όλα μα όλα τα post dislike. Θα γύριζε και θα έλεγε δικαίωμα μου τι κάνω και ξαφνικά θα τον καταλαβαίνατε όλοι και θα τον αφήνατε στην ησυχία του. Σαφώς όχι.
Και Παναγιώτη τι ακριβώς συζητάς? Ένας χρήστης που μου έχει σκάσει dislike επειδή ίσως να μη με χωνεύει και χωρίς λόγο (εννοώ σε σχέση με τις απόψεις μας στο gaming) είσαι και εσύ και το κάνεις μόνο και μόνο επειδή σου την είπα που με το που μπαίνει νέο άτομο στο site το πρώτο πράγμα που ακούς είναι "έλα να σου δείξω σε print screen συντάκτη να κοροϊδεύει μέλη του site στο facebook" και σου φάνηκα εγώ ο κακός από πάνω. Γενικά σου αρέσει να βάζεις dislike σε άρθρα που από τι έχω καταλάβει δε σε αφορούν και σε άτομα που δε γουστάρεις. Σε θέμα για τη sony τη μπηχτή του devilspawn την κάναμε like και όταν ο scott του την είπε του έκανες dislike. Ωραία συμπεριφορά και ωραία άσκηση του δικαιώματος σου κάνεις. Αντικειμενικότατη. Είστε μερικοί εδώ μέσα που με τέτοιες συμπεριφορές το μόνο που καταφέρνετε είναι να προκαλείτε και μετά φταίει ο bigdaddy η ο tomtom και τους κρεμάτε και τις ταμπέλες των φανατικών της sony.
Και Παναγιώτη τι ακριβώς συζητάς? Ένας χρήστης που μου έχει σκάσει dislike επειδή ίσως να μη με χωνεύει και χωρίς λόγο (εννοώ σε σχέση με τις απόψεις μας στο gaming) είσαι και εσύ και το κάνεις μόνο και μόνο επειδή σου την είπα που με το που μπαίνει νέο άτομο στο site το πρώτο πράγμα που ακούς είναι "έλα να σου δείξω σε print screen συντάκτη να κοροϊδεύει μέλη του site στο facebook" και σου φάνηκα εγώ ο κακός από πάνω. Γενικά σου αρέσει να βάζεις dislike σε άρθρα που από τι έχω καταλάβει δε σε αφορούν και σε άτομα που δε γουστάρεις. Σε θέμα για τη sony τη μπηχτή του devilspawn την κάναμε like και όταν ο scott του την είπε του έκανες dislike. Ωραία συμπεριφορά και ωραία άσκηση του δικαιώματος σου κάνεις. Αντικειμενικότατη. Είστε μερικοί εδώ μέσα που με τέτοιες συμπεριφορές το μόνο που καταφέρνετε είναι να προκαλείτε και μετά φταίει ο bigdaddy η ο tomtom και τους κρεμάτε και τις ταμπέλες των φανατικών της sony.
-
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες