Ξεκινάω topic για να γράφουμε τις εντυπώσεις από παιχνίδια που μόλις ολοκληρώσαμε. Αν σας αρέσει μοιραστείτε τις εντυπώσεις σας κι εσείς!
Εγώ εχθές τελείωσα το main story του Metal Gear Solid 5. Ήταν το μόνο βασικό metal gear που δεν είχα παίξει ακόμα. Το παιχνίδι το βρήκα φανταστικό σε gameplay, κυρίως για το stealth του κομμάτι αλλά η ιστορία μου φάνηκε πάρα πολύ φτωχή για τα δεδομένα του Kojima.
Σιγουρα θα το ξαναπαίξω και όχι μία φορά μόνο αλλά δεν το βάζω πάνω από κανένα εκ των MGS 1,2,3,4
- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 22:12 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Just Finished!
48 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
πριν λιγες μερες τελειωσα το Horizon zero dawn.Πολυ καλο gameplay και ιστορια και περιμενω με ανυπομονησια το expansion για να χαθω παλι στον απιστευτο κοσμο του!
-
Pain_of_Salvation - Δημοσιευσεις : 140
Ολοκλήρωσα το Alan Wake.
Ίσως το είχα αρκετά ψηλά στο κεφάλι μου και περίμενα να παίξω ενα πολύ καλύτερο παιχνίδι από ότι είναι τελικα. Το compat system πολλές φορές με εκνεύρισε. Ωραία ιστορία που όμως για μεγάλη χρονική διάρκεια πριν το τέλος δεν εξελίσεται και δεν αφήνει εκπλήξεις.
Ίσως το είχα αρκετά ψηλά στο κεφάλι μου και περίμενα να παίξω ενα πολύ καλύτερο παιχνίδι από ότι είναι τελικα. Το compat system πολλές φορές με εκνεύρισε. Ωραία ιστορία που όμως για μεγάλη χρονική διάρκεια πριν το τέλος δεν εξελίσεται και δεν αφήνει εκπλήξεις.
-
amianen - Δημοσιευσεις : 97
προσφατα τελειωσα με την σειρα: Life is strange,mark of the ninja, walking dead s3 και guardians of the galaxy
-
Pain_of_Salvation - Δημοσιευσεις : 140
48 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες