- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 22:55 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Εξωγήινοι
Έχω ένα θεματάκι για δεύτερη σερί μέρα δεν μου δέχεται το πρώτο κλικάρισμα σε εξωγήινο και βγάζει το μήνυμα η συμμετοχή δεν είναι έγκυρη. Δεν έχω κάποιο άλλο tab ανοιχτό, δεν αργώ να κλικάρω ή δεν διπλοκλικάρω κ.ο.κ! Θα τσεκάρω αν συνεχίζει και τις επόμενες μέρες στο ίδιο pattern και θα επανέλθω αν χρειαστεί.
-
Savatage80 - Δημοσιευσεις : 58
Savatage80 έγραψε:Έχω ένα θεματάκι για δεύτερη σερί μέρα δεν μου δέχεται το πρώτο κλικάρισμα σε εξωγήινο και βγάζει το μήνυμα η συμμετοχή δεν είναι έγκυρη. Δεν έχω κάποιο άλλο tab ανοιχτό, δεν αργώ να κλικάρω ή δεν διπλοκλικάρω κ.ο.κ! Θα τσεκάρω αν συνεχίζει και τις επόμενες μέρες στο ίδιο pattern και θα επανέλθω αν χρειαστεί.
Κοιτα το επαθα και εγω σημερα πολυ πρωι 2 φορες αλλα τωρα 11 η ωρα ειναι ενταξει να φανταστεις μολις βρηκα 15 εξωγηινους σερι και δεν μου εβγαλε προβλημα. Βεβαια εκανα και εκκαθαριση ιστορικου στο Google Chrome (τα παντα απο την αρχη) ή με το CCleaner και ισως ετσι να εφτιαξε.
Αλλιως δεν ξερω μπορει και να τρωει φρικη το site καποιες ωρες και να χανουμε κανα εξωγηινο.
Τελευταία επεξεργασία από Powell και 07 Νοέμ 2017, 11:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
-
Powell - Δημοσιευσεις : 8
εγω παρατηρησα το εξης..απο την στιγμη που συμπληρωσα 100 ποντους για τον διαγωνισμο δεν μου εχει βγαλει κανεναν.δεν ξερω αν ετσι πρεπει να γινεται
-
Pain_of_Salvation - Δημοσιευσεις : 140
Pain_of_Salvation έγραψε:εγω παρατηρησα το εξης..απο την στιγμη που συμπληρωσα 100 ποντους για τον διαγωνισμο δεν μου εχει βγαλει κανεναν.δεν ξερω αν ετσι πρεπει να γινεται
Χωρίς να το ξέρω αλλά με βάση την λογική και το γεγονός ότι το έχω παρατηρήσει και εγώ θεωρώ ότι μόλις συμπληρώσεις τους απαραίτητους πόντους οι εξωγήινοι παύουν να εμφανίζονται!
-
Powell έγραψε:Savatage80 έγραψε:Έχω ένα θεματάκι για δεύτερη σερί μέρα δεν μου δέχεται το πρώτο κλικάρισμα σε εξωγήινο και βγάζει το μήνυμα η συμμετοχή δεν είναι έγκυρη. Δεν έχω κάποιο άλλο tab ανοιχτό, δεν αργώ να κλικάρω ή δεν διπλοκλικάρω κ.ο.κ! Θα τσεκάρω αν συνεχίζει και τις επόμενες μέρες στο ίδιο pattern και θα επανέλθω αν χρειαστεί.
Κοιτα το επαθα και εγω σημερα πολυ πρωι 2 φορες αλλα τωρα 11 η ωρα ειναι ενταξει να φανταστεις μολις βρηκα 15 εξωγηινους σερι και δεν μου εβγαλε προβλημα. Βεβαια εκανα και εκκαθαριση ιστορικου στο Google Chrome (τα παντα απο την αρχη) ή με το CCleaner και ισως ετσι να εφτιαξε.
Αλλιως δεν ξερω μπορει και να τρωει φρικη το site καποιες ωρες και να χανουμε κανα εξωγηινο.
Επανήλθαμε στα φυσιολογικά κλικάρει πλέον κανονικά και δέχεται την συμμετοχή. Μάλλον κάποια φρίκη θα είχε φάει και κόμπλαρε!
-
και εγώ πριν από λίγο που βρήκα εξωγήινο δεν μου τον δέχτηκε. Εννοείτε ότι δεν έκανα διπλό κλικ, άλλο Tab ανοιχτο κτλ κτλ...
-
mitsarasss - Δημοσιευσεις : 47
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες