3D TV: Ναι ή ου;

Τηλεοράσεις, φωτογραφικές μηχανές, GPS, εφευρέσεις του Κύρου Γρανάζη και άλλα

Δημοσίευσηαπό st4vr0s@p0p1! » 03 Ιούλ 2017, 13:20

Καλώς ή κακώς, δεν πούλησε το αναμενόμενο. Εγώ είχα μία 7 χρόνια, αλλά το δεν το πολυχρησιμοποίησα. Λίγες οι τανίες και τα παιχνίδια με τα οποία το εκμεταλλεύτηκα.
Πλέον με την ανάλυση 4Κ, είναι τόσο λεπτομερέστατη η εικόνα που δε χρειάζεται να είναι τρισδιάστατο.
Το χαίρεσαι καλύτερα έτσι. Ας υπάρχει μόνο στο σινεμά. Εκεί το ευχαριστιέσαι καλύτερα.
st4vr0s@p0p1!

Δημοσιευσεις : 257

Δημοσίευσηαπό peggyy75 » 16 Σεπ 2017, 00:42

Εγώ προσωπικά έχω απλή τηλεόραση δοκίμασα μια φορά να δω σε 3d tv και με πονεσανε τα μάτια μου ..
peggyy75

Δημοσιευσεις : 37

Δημοσίευσηαπό panic759 » 20 Σεπ 2017, 03:08

Εγώ έχω 3D τηλεόραση αλλά μόνο τον πρώτο καιρό έβλεπα 3d ταινίες γιατί η όλη διαδικασία ήταν λίγο κουραστική.
panic759

Δημοσιευσεις : 63

Δημοσίευσηαπό Alias » 20 Σεπ 2017, 06:06

Δεν βγαινει τιποτα πλεον σε 3d απο υλικο και ουτε βγαινουν νεα μοντελα τηλεορασεων με 3d, μονο απο στοκ θα βρειτε. Ουτε για πλακα, ενα gimmick ηταν που απετυχε. Δωστε τα επιπλεον λεφτα για να παρετε 4κ και ΗDR τηλεορασεις, θα πιασουν τοπο
Άβαταρ μέλους
Alias

Δημοσιευσεις : 37

Δημοσίευσηαπό frigs » 13 Νοέμ 2017, 12:18

δεν το νομιζω πως η αγορα μιας 3D TV και ειδικα αυτη την περιοδο μπορει να θεωρηθει ως μια καλη αγορα τηλεορασης
frigs

Δημοσιευσεις : 719

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 13 Νοέμ 2017, 14:35

Βασικά μιλάμε για θέμα που δημιουργηθηκε το 2011
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό frigs » 15 Νοέμ 2017, 11:56

ακριβως, οσο λαθος ηταν μια αγορα μιας τετοιας τν τοτε αλλο τοσο ειναι και τωρα μετα απο τοσα χρονια
frigs

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 15 Νοέμ 2017, 19:13

Απο την στιγμή που 6 χρόνια πριν ηταν λάθος, δε νομιζω οτι χωράει κουβέντα για το σήμερα. Απο την στιγμή μάλιστα που τοσες νεες τεχνολογίες εχουν κανει την εμφανιση τους σε αυτο το χρονικό διάστημα
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό frigs » 16 Νοέμ 2017, 11:33

πρεπει να το παραδεχτουν ολοι οτι οι 3D TV αποτυχανε παταγωδως απο ολες τις αποψεις
frigs

Δημοσίευσηαπό iliasgamer81 » 04 Δεκ 2017, 13:04

Καπως ετσι την πατησα και εγω πριν δυο χρονια που πολυδιαφημιζαν ακομα το 3d, με αποτελεσμα να κανω μια αγορα τηλεορασης συγκεκριμενα της Samsung ju7500.Βεβαια για καλη μου τυχη η συγκεκριμενη τηλεοραση πηρε update για hdr τεχνολογια αλλα αν περιμενα ενα χρονο ακομη στα ιδια λεφτα που εδωσα θα μπορουσα να παρω με καλυτερο πανελ και περισσοτερες ιντσες.Απο τοτε που εβαλα ταινια 4κ με hdr ε το ξεχασα το 3d ζητημα να ξανα δω 3d ταινια τωρα, θα πρεπει να ειναι στιλ avatar, προσαρμοσμενο σωστα το 3d για να πεις οτι θα την ευχαριστηθεις.
iliasgamer81

Δημοσιευσεις : 42

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Home Cinema & Gadgets

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB