Ρε παιδιά ποια είναι η γνώμη σας για αυτά τα μαγαζια που με 12 euro τρως όσο θες? Εγώ προσωπικά πιγα σε ένα τέτοιο μαγαζί το οποιο είχα πααααρα πολύ κόσμο, και λέω κάτσε να πάμε και εμείς καλη φάση.
Πήγαμε και η ποιοτιτα ήταν ούτε για τα σκυλιά + η ποικιλία πολύ μικρή. Μήπως μας κοροιδευουν και εμείς τσιμπάμε σαν ζώα?
- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 01:03 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ταβέρνες 12 euro τρως όσο θες
8 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
απλα πρεπει να ξερεις που να πας...Ας πουμε σε μαγαζι των νοτιων προαστιων δεν λεω το ονομα για να μην κανω διαφημιση,τρεχει προσφορα στο ιντερντετ με 9 το ατομο και τρως οσο θες.Το μαγαζι ειναι του κρεατος και ολοι λενε τα καλυτερα λογια.Επισης σε πολλα κινεζικα εχω παει με παρομοιο στυλ με 12-16 το ατομο και ηταν ολα πολυ νοστιμα!
- Alexander19
- Δημοσιευσεις : 91
Και εγώ συμφωνώ πως πρέπει να ξέρεις που θα πας... Υπάρχουν πολλοί μαγαζάτορες που κάνουν αρπαχτή και δεν σέβονται τον πελάτη. Υπάρχουν και άλλοι που έχουν πολύ καλή σχέση ποιότητας τιμής... Αλλά θέλει ψάξιμο και να ρωτά κανείς πριν να πάει οπουδήποτε γιατί δεν υπάρχουν και λεφτά για πέταμα...
-
dimidour - Δημοσιευσεις : 100
κοιτα πρεπει να προσεχεις που πας
οπως με ολες τις ταβερνες, αλλες ειναι καλες αλλες οχι, εξαρτατε πολλες φορες και απο τον ποσο κοσμο εχουν και τον χρονο που θα αφιερωσουν σε σενα
προσωπικα, θεωρω οτι η ταβερνα "το νησι" στην πετρουπολη ειναι ενα παρα πολυ καλο μαγαζι, οπου μπορεις να φας και να πιεις οσο θες με 13 ευρω
η ποιοτητα ειναι αρκετα ικανοποιητικη, εως πολυ καλη θα ελεγα, και αξιζει να το επισκεφτεις
οπως με ολες τις ταβερνες, αλλες ειναι καλες αλλες οχι, εξαρτατε πολλες φορες και απο τον ποσο κοσμο εχουν και τον χρονο που θα αφιερωσουν σε σενα
προσωπικα, θεωρω οτι η ταβερνα "το νησι" στην πετρουπολη ειναι ενα παρα πολυ καλο μαγαζι, οπου μπορεις να φας και να πιεις οσο θες με 13 ευρω
η ποιοτητα ειναι αρκετα ικανοποιητικη, εως πολυ καλη θα ελεγα, και αξιζει να το επισκεφτεις
- Velakias
- Δημοσιευσεις : 51
8 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες