Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό theodon » 22 Δεκ 2016, 11:07

Είμαι φαν της σειράς (αν και την εμπειρία του 1 δεν την ξανασυναντησα) απλα με προβληματίζει η άποψη οτι επαναλαμβάνεται σε πολλά σημεία. Παρ όλα αυτά τώρα που επεσε η τιμή καποια στιγμή θα το τσιμπησω εννοείται.
theodon

Δημοσιευσεις : 52

Δημοσίευσηαπό Raphael » 23 Δεκ 2016, 01:20

theodon έγραψε:Είμαι φαν της σειράς (αν και την εμπειρία του 1 δεν την ξανασυναντησα) απλα με προβληματίζει η άποψη οτι επαναλαμβάνεται σε πολλά σημεία. Παρ όλα αυτά τώρα που επεσε η τιμή καποια στιγμή θα το τσιμπησω εννοείται.

Εμένα με έχει μπερδέψει πολύ η υπόθεση ρε φίλε. Τώρα είμαι στην αποστολή 32 και πολλά πράγματα δεν τα έχω καταλάβει.... :roll:
Απενεργοποιούμε το Adblock για το Enternity! :-)
Άβαταρ μέλους
Raphael

Δημοσιευσεις : 279

Δημοσίευσηαπό majorfox » 08 Ιαν 2017, 18:23

Raphael έγραψε:
theodon έγραψε:Είμαι φαν της σειράς (αν και την εμπειρία του 1 δεν την ξανασυναντησα) απλα με προβληματίζει η άποψη οτι επαναλαμβάνεται σε πολλά σημεία. Παρ όλα αυτά τώρα που επεσε η τιμή καποια στιγμή θα το τσιμπησω εννοείται.

Εμένα με έχει μπερδέψει πολύ η υπόθεση ρε φίλε. Τώρα είμαι στην αποστολή 32 και πολλά πράγματα δεν τα έχω καταλάβει.... :roll:

Επειδή το phantom pain εχει περισσοτερο gameplay και πολυ λιγοτερα cut scene η υποθεση κρύβεται μεσα στις κασετες που ειναι κρυμμένες . Αν τις βρεις και εχεις υπομονη θα καταλάβεις γιατι...

ειναι δυο fake snake και οχι μονο αυτο αλλα τη συνεχεια στο mgs6

Οπως λεει και στο πρωτο ποστερ του mgs5 που λεει : from fox two phantoms are born
Άβαταρ μέλους
majorfox

Δημοσιευσεις : 600

Δημοσίευσηαπό st4vr0s@p0p1! » 27 Ιουν 2017, 20:29

Παίζει κανείς?
Εγώ προσπαθώ FOB. Δε βρίσκω όμως πυρινικά καθόλου!
st4vr0s@p0p1!

Δημοσιευσεις : 257

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB