Βλαβη

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

Βλαβη

Δημοσίευσηαπό karavias » 15 Μαρ 2016, 20:03

Καλησπέρα, έχω μια msi h97 gaming 3 η οποία έχει ενα θέμα με τις μνήμες ram. Μου καίει συνέχεια την μνήμη. Εστειλα την μητρική στο κατάστημα αλλά μου είπαν ότι η μητρική δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Από τότε αγόρασα καινούργιο τροφοδοτικό και καινούργιο επεξεργαστή. Επίσης μου έστειλαν καινούργες μνήμες ram μιας και είχαν καεί. Την πρώτη μέρα ο υπολογιστής δούλεψε χωρίς κανένα πρόβλημα. Την επόμενη μέρα μου έκαψε πάλι μία από τισ δύο ram. Το κατάστημα μου είπε να του την στείλω πίσω για να την ελέγξει και να την στείλει στην msi εάν όντως υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Επίσης μου είπαν ότι εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα η msi θα μου δωσει μια refurbished και όχι καινούργια. Ισχύει κάτι τέτοιο; Τι πιστεύετε ότι φταίει;
karavias

Δημοσιευσεις : 1

Δημοσίευσηαπό platonxii » 22 Μαρ 2016, 20:26

Πόσος καιρός έχει περάσει από την αγορά της μητρικής;

Δεν πιστευώ ότι η ίδια η MSI θα μπει στον κόπο να στείλει refurbished μητρική, παρόλα αυτά δεν βρίσκω το λόγο να σε απασχολεί και ιδιαίτερα, ειδικά από τη στιγμή που το πρόβλημά σου θα λυθεί με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Τώρα για το τι μπορεί να φταίει.... Αν δεν την εξετάσει κάποιος από κοντά είναι δύσκολο να πει.
Άβαταρ μέλους
platonxii

Δημοσιευσεις : 44

Δημοσίευσηαπό Alexander19 » 20 Απρ 2016, 10:44

το λυσες το θεμα φιλε τελικα?εχει περασει ενας μηνας αλλα δεν εχεις απαντηση...ποιο τροφοδοτικο εχεις?αν δεν ειναι ιδαιτερα αξιολογο υπαρχει περιπτωση απο αυξομειωση τασης να ριχνει το προβλημα στις ραμ!
Alexander19

Δημοσιευσεις : 91

Δημοσίευσηαπό leonalkalai » 27 Ιουν 2017, 12:25

Η μητρική να καίει τις μνήμες πρώτη φορά το ακούω.Δοκίμασε με άλλο τροφοδοτικό.
Άβαταρ μέλους
leonalkalai

Δημοσιευσεις : 74

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB