Απο τα πιο αγαπημενα μου θεματα να συζηταω.. Τι να πω ειναι σαν στοχος μου να βρισκω ταινιες που δεν ακουγονται και πολυ..
Το ΕΠΟΣ απο οτι ειδα εχει ηδη υποθει(Το Man from Earth ντε) οποτε θα συνεχισω..
BEFORE THE DEVIL KNOWS YOU'RE DEAD
LAST NIGHT
THE CITY OF THE LOST CHILDREN
FEARLESS
KAFKA
PERFECT BLUE
MAX
THEY LIVE
SIGNS AND WONDERS
P.S. (2004)
INNOCENT MOVES
ADAM AND PAUL
CASHBACK
- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 19:55 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Καλές, αλλά άγνωστες ταινίες
46 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 4 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
BlackJackGr έγραψε:diver_gr έγραψε:Πραγματικά αναρωτιέμαι πως το ''The man From Earth '' Δεν έχει γίνει θεατρική παράσταση!!!!!!! έχει όλο το υλικό και το concept για θέατρο!
Νομίζω οτι έχει βγει και στο θέατρο..και μάλιστα η ταινία έγινε μετά τη θεατρική παράσταση!
Βασικά νομίζω πρώτα έγινε η ταινία και μετα η παράσταση απ τον ίδιο τον Schenkman (ο 1 απ τους 2 σκηνοθέτες), ίσως βέβαια να χει να κάνει και το γεγονός οτι για 2 χόνια ο Schenkman έψαχνε διανομή για την ταινία και μέσα σ αυτο το διάστημα να έβγαλε την παράσταση...
Πάντως ετοιμάζουν και σειρά, την Man From Earth: The Series η οποία θα αφηγείται την ιστορία 7 χρόνια μετα τα γεγονότα της ταινίας και ελπίζουν να ναι έτοιμη μέσα στο 2015.
Για να δούμε...
-
Eridanus - Δημοσιευσεις : 41
Με τριλογια Donnie Yen, αλλα και με αλλους ηθοποιους, μαλλον ειναι αρκετα γνωστο το IpMan.Velakias έγραψε:μια ταινια που πολλοι φαινεται να μην γνωριζουν αλλα τα σπαει ειναι το ip man
αληθινη ιστορια ενος κινεζου δασκαλου wing chun την περιοδο του β παγκοσμιου που αργοτερα εγινε πολυ γνωστος για τις πραξεις του
την συνιστω ανεπιφυλακτα
Εγω θα προτεινω Mr. Nobody, Coherence και το I Origins.
Τελευταία επεξεργασία από Shadow και 09 Μάιος 2017, 10:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
-
Shadow - Δημοσιευσεις : 135
Shadow έγραψε:Με τριλογια Donnie Yen, αλλα και ταινιες με αλλους ηθοποιους, μαλλον ειναι αρκετα γνωστο το IpMan.Velakias έγραψε:μια ταινια που πολλοι φαινεται να μην γνωριζουν αλλα τα σπαει ειναι το ip man
αληθινη ιστορια ενος κινεζου δασκαλου wing chun την περιοδο του β παγκοσμιου που αργοτερα εγινε πολυ γνωστος για τις πραξεις του
την συνιστω ανεπιφυλακτα
Εγω θα προτεινω το Coherence.
Πιστεψε με, μολις τις πρωτοειδα αυτο περιμενα και γω. Το πρωτο πραγμα που ηθελα να κανω ειναι να τις συζητησω με φιλους, που εχω και αρκετους που κανουν σαν κι εμενα πολεμικες τεχνες, οποτε θα ειχε ενδιαφερον. Δυστυχως ομως, ηταν μονο ενας ή δυο αυτοι που τις ηξεραν, και μου κανε εντυπωση. Γι'αυτο και την ανεφερα εδω.
- Velakias
- Δημοσιευσεις : 51
46 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 4 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης