Westworld

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Westworld

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 15 Δεκ 2016, 21:56

Τελειωσα το πρωτο κυκλο και εχω να πω οτι η σειρα ειναι κορυφη.
Η σκηνοθεσια,το σεναριο,οι ερμηνειες,ολα.
Εξαιρετικη σειρα επιστημονικης φαντασιας,10 επεισοδια,ολα τους καλογυρισμενα.Κριμα που η 2η σεζον αργει πολυ ακομα,απο το 2018 και μετα αναμενεται.
Απο το 7ο επεισοδιο και μετα εγιναν κιολας καποιες αποκαλυψεις που με τιποτα δε περιμενα,παλι καλα που δεν κοιτουσα σε αλλα forums ή στο ιντερνετ γιατι ειμαι σιγουρος οτι θα μου το spoilαρε.
Εχω βεβαια καποια ερωτηματα που νομιζω πως εμειναν αναπαντητα αλλα τεσπα.Οποιος εχει δει το πρωτο κυκλο ας γραψει τιποτα για να κουβεντιασουμε :D

ΥΓ Ed Harris γαματος
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό wormwood » 16 Δεκ 2016, 14:36

πείσε με να το ξεκινησω γτ βαριεμε :?
wormwood

Δημοσιευσεις : 28

Δημοσίευσηαπό PANOS134EVER » 23 Δεκ 2016, 10:29

@greenkiller.13 πραγματικα σειρα που προσφερεται για υποθεσεις και σεναρια, εγω απο ολες τις αποκαλυψεις μετα τα μισα του κυκλου ειχα προβλεψει-ψυλιαστει μονο μια (δεν λεω σποιλερ δημοσια για ευνοητους λογους), οταν τελειωσα τον κυκλο παντως διαβασα παλια reviews επεισοδιων και ειδα οτι τα ειχανε μαντεψει ολα οσα γινανε στη συνεχεια, οποτε ευτυχως και εγω δεν εμπαινα σε site κτλ οσο εβλεπα!

Υ.Γ. Καλος ο Harris αλλα σαν τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Hopkins κανενας, ο τυπος ακομα και στα 78 του παραδιδει μαθηματα υποκριτικης, παρατηρησε τις εκφρασεις του προσωπου του και κυριως τις παυσεις του οταν μιλαει, πως δινει τονο και εμφαση
PANOS134EVER

Δημοσιευσεις : 21

Δημοσίευσηαπό theodon » 23 Δεκ 2016, 11:19

Αρκετά καλός ο 1ος κύκλος. Όντως πολύ καλογυρισμένη, 2 τεράστιοι ηθοποιοί - προσωπικότητες, ωστόσο αρκετά προβλέψιμο το τέλος του κύκλου (εκτός απο 1 - 2 αποκαλύψεις- ανατροπες). Όμως καταφεραν να κρατησουν αρκετά αναπάντητα ερωτήματα, οπότε αναμένεται με πολύ μεγάλη ανυπομονησία ο 2ος κύκλος.
theodon

Δημοσιευσεις : 52

Δημοσίευσηαπό pierotos » 24 Δεκ 2016, 12:14

@wormwood να το δεις οπωςδήποτε .... πολύ καλογυρισμένη σειρά!! Θεός ο Hopkins και πολύ έξυπνο το τέλος (γενικά όλη η σειρά). Εν αναμονή το 2018 για την δεύτερη σεζόν!
pierotos

Δημοσιευσεις : 21

Δημοσίευσηαπό loukits13 » 31 Δεκ 2016, 19:28

Νομιζω μαζι με το game of thrones ειναι η καλυτερη σειρα που ειδα . Ευτυχως δεν ειδα σε κανενα Forum τι γινεται με την σειρα . Εχω να πω ενα την ειδα ολη σε λιγοτερο απο ενα 24αωρο. Αυτο τα λεει ολα.!!!
loukits13

Δημοσιευσεις : 35

Δημοσίευσηαπό master » 15 Φεβ 2017, 21:40

:D :) προσφατα το τελειωσα μεσα σε μια μερα ναι μου αρεσε ωντος κορυφαιο ανυπομωνω για τη συνεχεια δεν ηξερα οτι ειχε πρωτοπαιχτει το 1973 ως ταινια
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσιευσεις : 467

Δημοσίευσηαπό kons_kai7 » 17 Απρ 2017, 00:09

φανταστική σειρά, το τέλος με ξάφνιασε αρκετά.
kons_kai7

Δημοσιευσεις : 11

Δημοσίευσηαπό panic759 » 17 Σεπ 2017, 14:43

Ξέρουμε πότε αρχίζει η δευτερη σεζον;
panic759

Δημοσιευσεις : 63

Δημοσίευσηαπό master » 21 Νοέμ 2017, 09:18

panic759 έγραψε:Ξέρουμε πότε αρχίζει η δευτερη σεζον;

νομιζω την ανοιξη :twisted:
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσιευσεις : 467