x-men apokalipsix

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

x-men apokalipsix

Δημοσίευσηαπό ONEPIECE » 11 Ιουν 2016, 09:23

αξίζει να το δεί κανεις στο σινεμα το χει δει κανεις η να περιμενουμε σε dvd
ONEPIECE

Δημοσιευσεις : 33

Δημοσίευσηαπό Shadow » 11 Ιουν 2016, 14:20

Το είδα εγώ. Εξαρτάται τι ταινίες βλέπεις στο σινεμά και πόσο σου αρέσουν οι ήρωες της Marvel. Και σαν μπλοκμπάστερ αξίζει για τα εφέ κλπ. Δεν είναι πάντως καλύτερο από το First Class κατά τη γνώμη μου.
Άβαταρ μέλους
Shadow

Δημοσιευσεις : 135

Δημοσίευσηαπό Tass » 21 Ιουν 2016, 09:50

Απλα φανταστική ταινία,η marvel γινεται όλο και ή πιο αγαπημένη μου
Tass

Δημοσιευσεις : 22

Δημοσίευσηαπό MikeGee » 21 Ιουν 2016, 22:55

Για να την δείς στο σινεμά είναι μια καλή εμπειρία. Γενικά ως ταινία και ειδικότερα ως ταινία X-Men, είναι απλα μια καλή/μέτρια ταινία δράσης. Θεωρώ ότι to Days of Future Past, ήταν ότι καλύτερο απο τις νέες ταινίες.

P.S Από τη στιγμή που τόσο τα ODEON όσο και τα Village έχουν προσφορές και μπορείς να δεις ταινίες με 3.50 ευρώ, είναι no brainer το να βλέπεις ταινίες στο σινεμά, καλές και μη.
Άβαταρ μέλους
MikeGee

Δημοσιευσεις : 137

Δημοσίευσηαπό loukits13 » 05 Ιαν 2017, 05:29

διαβασα πολλες κακα σχολεια για την ταινια. Εκατσα και την ειδα και απλα ηταν καταπληκτικη. το μονο που θα ηθελα παραπανω ειναι ο λογκαν. αλλα ενταξει κομπλε
loukits13

Δημοσιευσεις : 35

x-men apokalipsix

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 11 Ιαν 2017, 10:35

Δυστηχώς για την ταινία πιστέυω οτι 2 σημαντικοί παράγοντες φάγανε 1)το days of future past ηταν τοσό καλό που κατ εμε το έθαψε το sequel 2)Αν ομώς το είχαν προσέξει το σενάριο η ταινια θα ήταν επική αλλά μπηκαν σε φτηνά κολπα εντυπωσιασμου με έυκολες λύσεις (αυτη την Moira Mactaggert κανείς δεν την έσπασε στο ξύλο με της Μ@λ@κι@ς της)....
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB