Τι κονσόλα να επιλέξω;

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό theodon » 19 Δεκ 2016, 10:44

Κρίνοντας από την δική μου παιδική ηλικία (γενιά του ps1) νομιζω η κονσόλα είναι η καλύτερη επιλογή (ps4 ή xbox ), εγώ τουλάχιστον αυτό θα επιλέξω σε λίγα χρόνια για τον μικρό. Προσωπικά πιστεύω πως το καινούριο είναι συνήθως η καλύτερη επιλογή χωρίς, ωστόσο να αποκλείω και το μεταχειρισμένο (για οικονομικούς λόγους κυρίως) .
theodon

Δημοσιευσεις : 52

Δημοσίευσηαπό dimidour » 19 Δεκ 2016, 11:46

Tasszeles έγραψε:Για τις μικρές ηλικίες αναπηφιλακτα είναι το wii ή καλύτερη επιλογή ,ωστόσο για εμένα διαχρονικά το ps θα είναι πάντα ανώτερο από ένα χοντροκομμένο xbox

Από ο,τι είδα, το Wii δεν πρέπει να διατίθεται πια σε αγορά... Στο skroutz δεν εμφανίζεται... Άρα μόνο μεταχειρισμένο ή wii U που δεν μου φαίνεται και πολύ ομαδικό...
Άβαταρ μέλους
dimidour

Δημοσιευσεις : 100

Δημοσίευσηαπό ninty » 19 Δεκ 2016, 13:57

αν μπορεις να περιμενεις θα προτεινα να περιμενεις το νιντεντο switch τον μαρτη...αν οχι ειτε καποια απο xbox one ps4 τωρα τις γιορτες που ειναι σε οικονομικα πακετα η καποιο απ τα ps3/360 για πιο οικονομικα παιχνιδια...εκπαιδευτικα τωρα δε νομιζω να βρεις....
Άβαταρ μέλους
ninty

Δημοσιευσεις : 41

Δημοσίευσηαπό PANOS134EVER » 23 Δεκ 2016, 09:51

Για εμενα PS4 με 2 χειριστηρια, αμα ψαξεις βρισκεις με 315 ευρω (κονσολα PS4 και 2 χειριστηρια), και απο εκει και περα μπορεις να βρεις παιχνιδια με πιο χρωματιστικα-παιχνιδιαρικα γραφικα οπως το Little Big Planet (1-2-3) τα οποια μετα απο λιγο εξοικειωση θα τα λατρεψουν!
PANOS134EVER

Δημοσιευσεις : 21

Δημοσίευσηαπό SedineL » 27 Δεκ 2016, 02:19

An prokeitai gia paidia protinw Wii U.
SedineL

Δημοσιευσεις : 54

Δημοσίευσηαπό BigBossGR » 27 Δεκ 2016, 02:22

WiiU σιγουρα. Τα γραφικα δεν πρεπει να σε ενδιαφερουν αν θα ειναι τέλεια. Για να ζητας καλα γραφικα μαλλον θες να ασχοληθεις και εσυ. Μετά μια ακομη πολυ καλη επιλογη ειναι να τους αγοράσεις 2 new 3ds xl με ποκεμον για να παιξουν μαζι.
Άβαταρ μέλους
BigBossGR

Δημοσιευσεις : 43

Re: Τι κονσόλα να επιλέξω;

Δημοσίευσηαπό Volga » 28 Δεκ 2016, 21:46

... Εδώ που τα λέμε όμως ρε παιδιά, στο wiiu τα γραφικά όντως είναι τέλεια [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
Άβαταρ μέλους
Volga

Δημοσιευσεις : 174

Δημοσίευσηαπό johnlit777 » 30 Δεκ 2016, 04:43

To PS4 PRO αποτελεί μια καλή επένδυση και για το άμεσο μέλλον. Έχει πολύ καλούς τίτλους και γενικά η κονσόλα είναι πολύ δυνατή. Αν δε βιάζεσαι, εκτιμώ ότι σε 2 μήνες θα χει και μια πτώση στη τιμή ή στη τιμή που κυκλοφορεί τώρα θα συνοδεύεται από κάποιο τίτλο ή χειριστήριο.
johnlit777

Δημοσιευσεις : 93

Δημοσίευσηαπό KwstasAgnwstos » 31 Δεκ 2016, 13:03

Εγώ είμαι πλέον Fan της Sony.
Δεν θα πρότεινα όμως το Pro γιατί είναι ακριβό και προσφέρει τα ίδια με το PS4, το οποίο αυτή την στιγμή έχει καταπληκτική τιμή.
KwstasAgnwstos

Δημοσιευσεις : 33

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB