O Crash Bandicoot, στο PS4! θελετε? ενθουσιασμενοι?

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό blendizzy » 11 Δεκ 2016, 21:38

Ανυπομονώ να βγει
blendizzy

Δημοσιευσεις : 49

Δημοσίευσηαπό AlexandrosQV » 13 Δεκ 2016, 02:08

Δεν ξέρω... Χαμογέλασα νοσταλγικά όταν είδα το trailer... Όμως δεν μου αρέσει αυτή η μόδα των remastered... :?
Άβαταρ μέλους
AlexandrosQV

Δημοσιευσεις : 31

Δημοσίευσηαπό Menippos » 15 Δεκ 2016, 12:57

Πως και πω το περιμένω....ξέρουμε πότε βγαίνει;;
Άβαταρ μέλους
Menippos

Δημοσιευσεις : 17

Δημοσίευσηαπό Jagan90 » 19 Δεκ 2016, 14:32

Βασικά είναι πολύ ενθουσιασμένος!Πιστεύω θα κάνει τρελές πωλήσεις!Πολυ ωραία animation,γραφικά και διατηρεί το παλιό καλο gameplay με κάποιες ωραίες προσθήκες!Πιστεύω ότι είναι ενα game must για τον καθένα!Ευκαιρία να θυμηθούμε τα παλιά
Άβαταρ μέλους
Jagan90

Δημοσιευσεις : 40

Re: O Crash Bandicoot, στο PS4! θελετε? ενθουσιασμενοι?

Δημοσίευσηαπό Volga » 27 Δεκ 2016, 16:04

Δείχνει ωραίο όντως αν και θα ήθελα να δούλευαν λίγο το walking animation... Ειναι κάπως αταίριαστο το περπάτημα του με την κίνηση στο περιβάλλον. Έτσι βέβαια ήταν και στο παλιό.
Άβαταρ μέλους
Volga

Δημοσιευσεις : 174

Δημοσίευσηαπό KwstasAgnwstos » 31 Δεκ 2016, 13:10

Volga έγραψε:Δείχνει ωραίο όντως αν και θα ήθελα να δούλευαν λίγο το walking animation... Ειναι κάπως αταίριαστο το περπάτημα του με την κίνηση στο περιβάλλον. Έτσι βέβαια ήταν και στο παλιό.

Συμφωνώ ότι και μένα με ξένισε το περπάτημα του crash.
Δεν έχω πολύ καταλάβει τι πρόκειται να κυκλοφορήσει αλλά εμένα μου φέρνει λίγο σε μια κυκλοφορία που θα γίνει για online κατέβασμα σε στύλ παιχνιδιού που το κυκλοφορούν απλά με λίγο καλύτερα γραφικά μόνο και μόνο για την νοσταλγία. Εγώ θα ήθελα μια full εμπειρία σαν αυτές που η naugthy dog μας έχει συνηθήσει με την καινούρια γενιά.
KwstasAgnwstos

Δημοσιευσεις : 33

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB