- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 16:29 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
PS4 Pro και υπερθερμανση?
12 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
PS4 Pro και υπερθερμανση?
Σκεφτομαι να παρω το ps4 pro!Εχω ηδη ps4!Ωστοσο πολυ λενε οτι ανεβαζει πολυ εσωτερικη θερμοκρασια που οδηγει σε υπερθερμανση της κονσολας!Οσοι το εχετε ισχυει?
-
Jagan90 - Δημοσιευσεις : 40
Απο φίλο που το πήρε και το δοκιμάσαμε, δεν κάνει τον θόρυβο του ps4 (C chassis) που τα δοκιμάσαμε σε Full HD τηλεόραση. Στο game πάνω (Battlefield 1) καταλάβαμε κάποια στιγμή οτι άνοιξαν τα φουρφούρια του αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Πιστεύω εκεί που θα υπάρχει διαφορά είναι σε ενα "4Κ και καλά" game με αρκετές απαιτήσεις. Φυσικά πάντα παίζει ρόλο σε τι χώρο είναι στημένο τι κενά έχει απο πίσω και πόσο απέχει απο άλλες συσκευές κτλ.
-
Aniwthos - Δημοσιευσεις : 41
Επειδή έχουμε ακούσει πολλές γνώμες και διαβάσει πολλές κριτικές θα μπορούσε να μου πει κάποιος αν αξιζει η αναβάθμιση από ps4 σε ps4 pro (σε 4k tv εννοείται). Θα παρακαλουσα να μου απαντήσει κάποιος που την έχει κάνει και εχει δει στην πράξη τις όποιες διαφορές. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
- theodon
- Δημοσιευσεις : 52
theodon έγραψε:Επειδή έχουμε ακούσει πολλές γνώμες και διαβάσει πολλές κριτικές θα μπορούσε να μου πει κάποιος αν αξιζει η αναβάθμιση από ps4 σε ps4 pro (σε 4k tv εννοείται). Θα παρακαλουσα να μου απαντήσει κάποιος που την έχει κάνει και εχει δει στην πράξη τις όποιες διαφορές. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
//fanboy mode ON
Αν έχεις 4K τηλεόραση... φυσικά και αξίζει.
Το έχει φίλος μου και δείχνει υπέροχο.
//fanboy mode OFF
//gamer logic ON
Το θέμα είναι ότι όσο και να αξίζει... αν έχεις ήδη PS4 θεωρώ πως είναι υπερβολή η μετάβαση.
Εφόσον ΟΤΙ βγαίνει στο Pro βγαίνει και στο κανονικό, θεωρώ χίλιες φορές να κρατήσεις τα λεφτά και να περιμένεις να πάρεις μια δεύτερη κονσόλα άλλης εταιρίας (XBOX Scorpio, Nintendo Switch). Το λέω απλά και μόνο για τον πλουραλισμό του gameplay. Να δεις exclusives που δεν μπορείς να δεις στο PS4.
//gamer logic OFF and OUT.
-
Volga - Δημοσιευσεις : 174
Volga έγραψε://fanboy mode ON
Αν έχεις 4K τηλεόραση... φυσικά και αξίζει.
Το έχει φίλος μου και δείχνει υπέροχο.
//fanboy mode OFF
//gamer logic ON
Το θέμα είναι ότι όσο και να αξίζει... αν έχεις ήδη PS4 θεωρώ πως είναι υπερβολή η μετάβαση.
Εφόσον ΟΤΙ βγαίνει στο Pro βγαίνει και στο κανονικό, θεωρώ χίλιες φορές να κρατήσεις τα λεφτά και να περιμένεις να πάρεις μια δεύτερη κονσόλα άλλης εταιρίας (XBOX Scorpio, Nintendo Switch). Το λέω απλά και μόνο για τον πλουραλισμό του gameplay. Να δεις exclusives που δεν μπορείς να δεις στο PS4.
//gamer logic OFF and OUT.
Χαχα!!! Ωραίος ιδίως στο ''Fanboy mode'' On λύθηκα! Πέρα από τη πλάκα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
-
diver_gr - Δημοσιευσεις : 447
Αν ήταν η πρώτη σου κονσόλα που θα αγόραζες φυσικά και θα άξιζε το pro μιας και παίρνεις μια κονσόλα με προοπτική για τα επόμενα 2-3 χρόνια, ίσως και παραπάνω καθώς θα εξαρτηθεί πιστεύω απο τον ανταγωνισμό. Ακόμα και τηλεόραση 4Κ να μην έχεις πάλι το pro θα σου πρότεινα μιας και το 1080p 60fps έχει διαφορά στο gameplay σε σχέση με τα 30fps των ps4/ps4 slim. Από εκεί και πέρα αν έχεις την οικονομική άνεση να πάρεις και δεύτερη κονσόλα XBOX θα πρέπει να σκεφτείς και το κόστος των παιχνιδιών χ2 το κόστος του store x2 εφόσον θέλεις να παίζεις και στις 2 κονσόλες τουλάχιστον τα exclusives που έχει η καθεμία. Από εκεί και πέρα ο blackmore έχει δίκιο, το μισό gameplay είναι ο ήχος όπως και στις ταινείες. Σίγουρα δεν είναι το ίδιο να ακούς τα ηχεία της τηλεόρασης απο ένα home cinema.
-
Aniwthos - Δημοσιευσεις : 41
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδια! Κι εγώ προς την διατήρηση του αρχικου ps4 έχω καταλήξει. Αναμονή για το scorpio, που φαίνεται πιο δυνατό με βάση τα specs. Έτσι θα έχω τα exclusives και των 2 κι επιπλέον το απλό ps4 υποστηρίζει hdr οπότε λογικά θα εχει και μια (στοιχειώδη έστω) οπτική αναβαθμιση.
- theodon
- Δημοσιευσεις : 52
Αξιζει το ps4 pro εχει μεγαλη διαφορα σε επιλεγμενα παιχνιδια οπου σε αφηνουν να επιλεξεις μεγαλυτερο frame rate ή ανάλυση,οσοι λένε οτι δεν αξιζει η οτι δεν εχει διαφορά προφανώς δεν γνωριζουν,ειμαστε 3 φίλοι που παίζουμε παρέα και έχουμε αναβαθμίσει ολοι...δες πχ tomb raider σε 60 fps σε σχεση με 30 που εχει το απλο και θα πάθεις,battlefield 1 εχει δραματική διαφορά,σταθερότερο frame rate και super supersampling σε 1080p ή upscale σε 4κ (δεν θυμαμαι απο ποια αναλυση) ενα παιζεις δηλαδη sniper η μερα με τη νυχτα...τους βλεπεις τους αλλους απο την αλλη ακρη της πιστας...και αλλα παιχνιδια...ψαξε λιγο και θα δεις...οσο για τις διαφορες παλλι για να τις καταλλαβεις πρεπει να τις δεις ο ίδιος φυσικα απο ps4 pro και οχι απο youtube.
-
stali84 - Δημοσιευσεις : 32
Οσο για την υπερθέρμανση η αλήθεια είναι οτι δουλευει σαν ρουκετα αλλα οχι συνέχεια,καποιες φορες για λιγο μονο,αλλα αυτο ειναι φυσιολογικό,οσο δυνατότερη είναι μια κονσόλα τόσο μεγαλύρη θερμοκρασια...Περιμένω να δω το xbox scorpio πως θα δουλευει..εχουν κανει καινοτομίες στην ψύξη αλλα και πάλλι.
-
stali84 - Δημοσιευσεις : 32
Πιστεύετε αξίζει αγορά του ΠΡΟ? Έχω ήδη το πρώτο playstation. Περιμένω μία τηλεόραση 4Κ. Θα υπάρχει διαφορά?
- st4vr0s@p0p1!
- Δημοσιευσεις : 257
12 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες