- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 19:29 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
To καλύτερο παιχνίδι που έχετε παίξει ΠΟΤΕ!
Το καλυτερο παιχνιδι που εχω παιξει ποτε ειναι το metal gear 5.Απο τη αλληο παιχνιδι που διασκεδασα πιο πολυ απο ολα ειναι το Jax X
-
Hooded Justice - Δημοσιευσεις : 6
Δύσκολη ερώτηση..
Να θυμηθώ επι εποχή που ήταν τα adventures στη μόδα.. Monkey Island, Τhe Dig, Loom, Full Throttle και αργότερα με τα Syberia, Syberia II.
Σήμερα παίζω εδώ και αρκετό καιρό Destiny το οποίο θεωρώ απο τα κορυφαία.
Απο τα πιο πρόσφατα Battlefield 1 και Rainbow Six Siege.
Φυσικά ξενέρωσα όπως πολλοί με την ακύρωση του P.T. αλλά περιμένω Death Stranding απο Kojima πως και πως.
Να θυμηθώ επι εποχή που ήταν τα adventures στη μόδα.. Monkey Island, Τhe Dig, Loom, Full Throttle και αργότερα με τα Syberia, Syberia II.
Σήμερα παίζω εδώ και αρκετό καιρό Destiny το οποίο θεωρώ απο τα κορυφαία.
Απο τα πιο πρόσφατα Battlefield 1 και Rainbow Six Siege.
Φυσικά ξενέρωσα όπως πολλοί με την ακύρωση του P.T. αλλά περιμένω Death Stranding απο Kojima πως και πως.
-
Aniwthos - Δημοσιευσεις : 41
Το πρώτο που κόλλησα, δεν θυμάμαι πόσες σεζόν είχα τρέξει, με τους κανονικούς κιόλας γύρους σε κάθε πίστα... ήταν το F1 97 (PS)...
Το επόμενο που με καθήλωσε και...
δεν υπάρχει γυρισμός λέμε!
Metal Gear Solid.
Το επόμενο που με καθήλωσε και...
δεν υπάρχει γυρισμός λέμε!
Metal Gear Solid.
-
AlexandrosQV - Δημοσιευσεις : 31
Θα βάλω περισσότερα από ένα με σειρά προτίμησης:
1) Heroes of might and magic III
2) Unreal Tournament
3) Duke Nukem 3D
4) Counter Strike
5) Street Fighter the movie
Όλα είναι παλιά παιχνίδια, κανένα καινούριο παιχνίδι δεν μου έχει αφήσει το συναίσθημα που μου είχαν αφήσει αυτά τα παιχνίδια. Ίσως λόγο ηλικίας... η απλά δεν τα φτιάχνουν όπως παλιά τα παιχνίδια
1) Heroes of might and magic III
2) Unreal Tournament
3) Duke Nukem 3D
4) Counter Strike
5) Street Fighter the movie
Όλα είναι παλιά παιχνίδια, κανένα καινούριο παιχνίδι δεν μου έχει αφήσει το συναίσθημα που μου είχαν αφήσει αυτά τα παιχνίδια. Ίσως λόγο ηλικίας... η απλά δεν τα φτιάχνουν όπως παλιά τα παιχνίδια
-
mitsarasss - Δημοσιευσεις : 47
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης