- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 22:57 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
"UFO"Εξωγηινοι και συζητήσεις περί αυτού.
29 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
ΕΕΕΕ guys εγω εχω δει.....
Εδω στο Enternity και του λεω τι κανεις εδω ρειιιιiiii και μου λεει ηρθα να σου δωσω 5 ποντους για το διαγωνισμο...... :p
Εδω στο Enternity και του λεω τι κανεις εδω ρειιιιiiii και μου λεει ηρθα να σου δωσω 5 ποντους για το διαγωνισμο...... :p
- vaggelinho
- Δημοσιευσεις : 137
Εχω ενα γείτονα που βλέπει εξωγήινους καθε μερα...του λες τι ώρα βγαίνουν και σου κάνει νόημα να κάνεις ησυχία δειχνοντας σου με νευμα πως και καλά κάθονται πίσω του κατω απο μια σκεπαστή.
Εγώ παντως θεωρώ πως οι εξωγήινη βρισκονται στο Παμε στοιχημα....Roma-Austria vienna 3-3.....
Εγώ παντως θεωρώ πως οι εξωγήινη βρισκονται στο Παμε στοιχημα....Roma-Austria vienna 3-3.....
-
periklis - Δημοσιευσεις : 126
Αν αναλογιστούμε το μέγεθος του Σύμπαντος (ήδη από το μέγεθος του Γαλαξία μας χάνεται η αίσθηση του κοντινού) και το πλήθος των εν δυνάμει κατοικίσιμων πλανητών, θεωρώ πως στατιστικά, οι πιθανότητες να μην είμαστε μόνοι, είναι πολύ μεγάλες. Αν τώρα μας έχουν ανακαλύψει, μας μελετούν ή μας κατευθύνουν, δεν μπορώ να ξέρω. Σίγουρα όμως μία ενδεχόμενη επαφή μαζί τους, δεν θα είναι απαραίτητα καλή...
-
dimidour - Δημοσιευσεις : 100
Η αληθεια υπαρχει εκει εξω... τουν τουν τουν τουυυυυυυυν.
Οχι σοβαρα τωρα, πιστευω πως υπαρχουν εξωγιηνοι αλλα οχι οπως τους παρουσιαζουν. Ειναι απλως ενα ακομα ειδος οπως και ο ανθρωπος.

- VisualSuspect
- Δημοσιευσεις : 30
29 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης