The Walking Dead

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό lefteris58 » 24 Οκτ 2016, 21:50

Είδατε το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν;

Πέρα από το γεγονός πως τα ζόμπια φεύγουν τελείως από το προσκήνιο, έχω την εντύπωση πως έτσι όπως πάνε τα πράγματα θα ασχολούμαστε με τον Νίγκαν και την παρέα τουλάχιστον 2-3 σεζόν, εκτός και αν γίνει κάτι απίθανο. Η φάση με τον "κυβερνήτη" (την πρώτη φορά) ήταν πολύ καλύτερη γιατί είχε σασπένς.
lefteris58

Δημοσιευσεις : 37

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 24 Οκτ 2016, 21:59

lefteris58 έγραψε:Είδατε το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν;

Πέρα από το γεγονός πως τα ζόμπια φεύγουν τελείως από το προσκήνιο, έχω την εντύπωση πως έτσι όπως πάνε τα πράγματα θα ασχολούμαστε με τον Νίγκαν και την παρέα τουλάχιστον 2-3 σεζόν, εκτός και αν γίνει κάτι απίθανο. Η φάση με τον "κυβερνήτη" (την πρώτη φορά) ήταν πολύ καλύτερη γιατί είχε σασπένς.

Τα ζομπι ποτε δν φευγουν απο το προσκηνιο
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσιευσεις : 258

Re: The Walking Dead

Δημοσίευσηαπό RiderSoMysterious » 24 Οκτ 2016, 22:38

Μα ακόμα και σε αυτό το επεισόδιο ο Ρικ παλεύει πόση ώρα με ένα τσούρμο ζόμπι. Πώς φεύγουν από το προσκήνιο;

Ελπίζω να μην τραβήξει πάνω από μία σεζόν η ιστορία με Νήγκαν. Είναι και ο χαρακτήρας λίγο παρωδία, έχω συνηθίσει και τον συγκεκριμένο ηθοποιό σε ταινίες στυλ Dead n Breakfast και δε μου κάθεται καλά η φάση.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RiderSoMysterious

Δημοσιευσεις : 182

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 01 Νοέμ 2016, 17:11

Δεν ξέρω αλλά κάτι μέσα μου λέει πως αυτή ίσως και να είναι η τελευταία σεζόν.... Δεν ξέρω πόσο ακόμα θα μπορέσουν να το τραβήξουν? μετά το Negan τη? ακόμα ένας ''Φ'', ''Χ'', ''Ψ'' πες τον όπως θες με ακόμα μεγαλύτερη ομάδα?
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 02 Νοέμ 2016, 19:07

diver_gr έγραψε:Δεν ξέρω αλλά κάτι μέσα μου λέει πως αυτή ίσως και να είναι η τελευταία σεζόν.... Δεν ξέρω πόσο ακόμα θα μπορέσουν να το τραβήξουν? μετά το Negan τη? ακόμα ένας ''Φ'', ''Χ'', ''Ψ'' πες τον όπως θες με ακόμα μεγαλύτερη ομάδα?

Hδη ανακοινώθηκε η 8η σέζον και με βάση των κόμικ αρχίζει και αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον το στόρι με πολέμους ανάμεσα σε ομάδες με την δικής της ιδιαιτερότητα η κάθε μια.
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό dimitriskal » 01 Δεκ 2016, 09:54

Αν εξαιρέσεις το τελευταίο επεισόδιο, που όμως σίγουρα θα παίξει ρόλο, η σεζον είναι εξαιρετική
dimitriskal

Δημοσιευσεις : 75

Δημοσίευσηαπό Jagan90 » 01 Δεκ 2016, 14:25

Η αληθεια ειναι πως η τηλεθεαση του walking dead εχει πεσει δραματικα!Ο ηθοποιος που παιζει τον Negan ειναι εξαιρετικος.Αρμοζει πολυ στον ρολο!
Ειδικα με τον σκοτωμο του Abraham και του Glenn ηταν οτι πιο bloody και gore εχω δει στη ζωη μου!Οπως επισης η στιγμη του βασανιστηριου με τον Daryl
να του βαζουνε συνεχεια το κομματι τραγουδιου΄΄Εasy Street'' ηταν κατι πολυ προτοτυπο.
Άβαταρ μέλους
Jagan90

Δημοσιευσεις : 40

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 01 Δεκ 2016, 14:27

Παίδες χρησιμοποιουμε το spoiler tag
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό mixmpaxx » 03 Δεκ 2016, 16:57

Έχει πολύ ζουμί ακόμα η σειρά
Άβαταρ μέλους
mixmpaxx

Δημοσιευσεις : 3

Δημοσίευσηαπό VisualSuspect » 05 Δεκ 2016, 14:59

ρε παιδια το τελευταιο επεισοδιο ηταν πολυ βαρετο. Ολοη την ωρα εδειχνε τι γινοταν με αυτην που ουτε το ονομα της δεν θυμαμαι. ελπιζω το επομενο επεισοδιο να ειναι καλυτερο. ανυπομονω να ερθει το απογευματακι να το δω.
VisualSuspect

Δημοσιευσεις : 30

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB