- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 20:10 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Cabin in the Woods (Το μικρό σπίτι στο δάσος)
42 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 4 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
naii
nai την εχω δει και εγω στην αρχη νομιζαα οτι ηταν παρα πολυ ωραια αλλα τελιακαα...
(Βεβαια την ειχα ενοικιασει))

(Βεβαια την ειχα ενοικιασει))

geia sas ♥3
- Greek Girl Gamer
- Δημοσιευσεις : 82
Παιδια τι λετε τωρα, η ταινια ηταν τρομερη, την ειδα και 2η φορα για να την παρατηρησω καλυτερα και ειναι τρομερο το πως κοροιδευει ΟΛΑ τα κλισε των θριλερ ταινιων:
SPOILER ALERT, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ
Ολο αυτο μπορεις να το σκεφτεις σαν μια μεγαλη μεταφορα, το πρωτο μισο της ταινιας ειναι η κλασσικη κλισεδια με τα 5 παιδια της καλυβας να ειναι οι ηθοποιοι του Χολιγουντ, καποιες μαριονετες που δεν εχουν βουληση και κανουν τα ιδια πραγματα συνεχεια και συνεχεια οπως τους διαταζουν οι ανωτεροι (σκηνοθετες-αυτοι που επιβλεπουν απο καμερες και πονταρουν), ομως η διψα για κατι καινουργιο και πρωτοτυπο οδηγει στο δευτερο μισο οπου εχουμε τον χαμο που ακολουθει, και εμεις οι θεατες ειμαστε οι παλιοι Θεοι που διψουν για αιμα, θεαμα και ψυχαγωγια.
SPOILER ALERT, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Ολο αυτο μπορεις να το σκεφτεις σαν μια μεγαλη μεταφορα, το πρωτο μισο της ταινιας ειναι η κλασσικη κλισεδια με τα 5 παιδια της καλυβας να ειναι οι ηθοποιοι του Χολιγουντ, καποιες μαριονετες που δεν εχουν βουληση και κανουν τα ιδια πραγματα συνεχεια και συνεχεια οπως τους διαταζουν οι ανωτεροι (σκηνοθετες-αυτοι που επιβλεπουν απο καμερες και πονταρουν), ομως η διψα για κατι καινουργιο και πρωτοτυπο οδηγει στο δευτερο μισο οπου εχουμε τον χαμο που ακολουθει, και εμεις οι θεατες ειμαστε οι παλιοι Θεοι που διψουν για αιμα, θεαμα και ψυχαγωγια.
- PANOS134EVER
- Δημοσιευσεις : 21
μιας και πρόκειται για μία από τις αγαπημένες μου ταινίες των τελευταίων χρόνων, θα συμφωνήσω απόλυτα με το post του PANOS134EVER. αυτά που γράφει στο spoiler με καλύπτουν 100%.
- mouxlalouda
- Δημοσιευσεις : 20
42 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 4 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης