Ψάξω να αρχίσω κάτι σε online free to play game. Κάποια από αυτά που έχω κοιτάξει είναι τα εξής:
War Thunder
Rift
Lord of the Rings Online
Neverwinter
Path of Exile
Έχει κανείς να προτείνει κάτι; Έχει κανείς δοκιμάσει κάτι από αυτά;
Είναι όλα διαθέσιμα στο steam.
- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 00:31 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Πρόταση για online game?
28 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Πρόταση για online game?
Απενεργοποιούμε το Adblock για το Enternity! :-)
-
Raphael - Δημοσιευσεις : 279
Raphael έγραψε:Ψάξω να αρχίσω κάτι σε online free to play game. Κάποια από αυτά που έχω κοιτάξει είναι τα εξής:
War Thunder
Rift
Lord of the Rings Online
Neverwinter
Path of Exile
Έχει κανείς να προτείνει κάτι; Έχει κανείς δοκιμάσει κάτι από αυτά;
Είναι όλα διαθέσιμα στο steam.
Το war thunder ειναι πολυ καλο αν και επαιξα μονο το κομματι με τα αεροπλανα. Αρκετα διασκεδαστικο αλλα και διαφορετικο απο τα υπολοιπα μιας και δεν ειναι rpg.
Δεν εχω παιξει rift αλλα λενε πως ειναι πολυ καλο.
Το Lord of the rings online ειναι αρκετα καλο mmorpg αλλα εχω καιρω να το παιξω και απο οτι θυμαμαι δεν ειναι αρκετα free, δες πρωτα αν μπορεις να παιξεις free μεχρι το τελος γιατι νομιζω πρεπει να αγορασεις quests.
Το neverwinter ειναι και αυτο αρκετα καλο αλλα απο ενα σημειο και μετα γινεται βαρετο.
Το path of exile ειναι εξαιρετικο παιχνιδι, για πολλους ειναι μονοτονο, για αλλους εθιστικο. Εξαρτατε αν σου αρεσουν τα παιχνιδια αυτου του τυπου και το συγκεκριμενο ειναι αρκετα hardcore. Αλλα εχει πολυ ωραιο crafting το οποιο ειναι βασισμενο στο currency του παιχνιδιου (δεν εχει gold αλλα items αντι για λεφτα), βασιζεται στο trading μεταξυ των παικτων (δεν εχει auction house), εχει ενα τεραστιο skill tree με πολλες δυνατοτητες και παρα πολλα builds και ειναι free με τον developer να πουλαει μονο cosmetics και tabs για την αποθηκη των αντικειμενων (τα οποιοα tabs tbh ειναι ψιλοαπαραιτητα στο end game αν θες να φαρμαρεις αποτελεσματικα ωστε να αποθηκευεις items). Στο τελος βεβαια κατανταει και αυτο farmfest, αλλα υπαρχει στηριξη με νεα leagues και challenges συχνα και συντομα θα βγει το νεο expansion που θα προσθεσει πολυ πραμα. Και ειναι πολυ ωραιο να δοκιμαζεις νεους χαρακτηρες.
Ναι αυτον τον καιρο παιζω αρκετο path of exile

http://myanimelist.net/animelist/Darkroronoa
-
Roronoa - Δημοσιευσεις : 419
Clash Of Clans
παιζει κανενας clash of clans? μπορουμε να κανουμε ομαδα Eternity μεσα στο παιχνιδι

-
KoKaGoOGoKLMer - Δημοσιευσεις : 76
Clash Of Clans!
League Of Legents
(Επισης το αγαπημενο μμ παιχνδι ειναι το GTA 5 ONLINEE)! (ps3)
League Of Legents
(Επισης το αγαπημενο μμ παιχνδι ειναι το GTA 5 ONLINEE)! (ps3)
geia sas ♥3
- Greek Girl Gamer
- Δημοσιευσεις : 82
League of legends
Dota
Smite
Blacklight Retribution(shooter)
Unturned(Φαση minecraft αλλα survival online)
Dota
Smite
Blacklight Retribution(shooter)
Unturned(Φαση minecraft αλλα survival online)
- vaggelinho
- Δημοσιευσεις : 137
28 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες